To #MyStyleRocksGR έρχεται και αυτές είναι οι νέες του παίκτριες!

 
 
Ανάμεσα στα κορίτσια και η πρώην σχέση του Ανδρέα Φουστάνου. Πυρετώδεις μοιάζουν να είναι οι προετοιμασίες για την επιστροφή του #MyStyleRocksGR στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ, το οποίο ολοκλήρωσε πρόωρα τον φετινό του κύκλο λόγω της πανδημίας για τον κορωνοϊό, επιστρέφει από τον Σεπτέμβρη με νέα επεισόδια και νέες παίκτριες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Το My Style Rocks επιστρέφει ξανά τη νέα τηλεοπτική σεζόν με νέες παίκτριες αλλά και ανανεωμένη κριτική επιτροπή. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Λάκη Γαβαλά να αποχωρεί και τη θέση του να παίρνει ο Χάρης Χριστόπουλος, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί σίγουρα ακόμη.

Το δεδομένο, όμως, είναι πως η Κατερίνα Στικούδη θα παραμείνει παρουσιάστρια, ενώ στο My Style Rocks επιστρέφουν και η Έλενα Χριστοπούλου με τον Στέλιο Κουδουνάρη. Η γνωστή booker μοντέλων και ο καταξιωμένος σχεδιαστής μόδας έκαναν χθες το βράδυ reunion και αποκάλυψαν ότι σε λίγες μέρες ξεκινούν γυρίσματα για το reality του ΣΚΑΪ.

 

Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, κυκλοφορούν στον αέρα νέα τρέιλερ για το «My Style Rocks» τα οποία και μας συστήνουν τις καινούργιες παίκτριες που έρχονται για να βρεθούν στην κορυφή!

Μέχρι τώρα αυτές είναι η Έρη Λώλη η Κατερίνα Παγάνη και η  Βίκυ Μανώλη η πρώην σχέση του Ανδρέα Φουστάνου

Μέσα από τα πρώτα βίντεο του My Style Rocks που έρχεται σε λίγο καιρό στον ΣΚΑΪ, γνωρίσαμε την Έρη Λώλη. Η όμορφη Έρη είναι 35 ετών εργάζεται σε κατάστημα ρούχων και είναι μανούλα μιας 5χρονης κόρης. Στο τέλος του βίντεο η Έρη αναφέρει πως ίσως το επίθετό της να μας φαίνεται γνωστό αφού ο αδελφός της έχει απασχολήσει τα μέσα λόγω της ιδιότητάς του και των πεποιθήσεών του.

Ο αδελφός της Έρης είναι ο αστυνόμος Μιχάλης Λώλης,αξιωματικός του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας,   ο οποίος σε συνεντεύξεις του έχει μιλήσει ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία του σε εφημερίδας και στην τηλεόραση ενώ έχει προκαλέσει σχόλια όταν δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία να δίνει ένα φιλί κάτω από την ελληνική σημαία!

O Mιχάλης είχε το θάρρος να μιλήσει για τις πεποιθήσεις του παρά την ιδιότητά του και αγωνίζεται για το δικαίωμα όλων να κάνουν αυτό που επιθυμούν στην προσωπική τους ζωή

Ο ίδιος έχει πει στη Lifo: Μέχρι πριν από 2 χρόνια ζούσα διπλή ζωή. Δεν τολμούσα να σκεφτώ ότι θα το πω σε άνθρωπο του περιβάλλοντός μου, ενώ βρισκόμουν σε μακροχρόνια σχέση, συγκατοικούσα με τον σύντροφό μου, ταξιδεύαμε μαζί, ζούσαμε μια εντελώς φυσιολογική ζωή που ήταν όμως κρυφή. Εννοείται πως οι φίλοι και η οικογένειά μου γνωρίζουν για μένα εδώ και πολλά χρόνια. Το εργασιακό περιβάλλον ήταν το τελευταίο προπύργιο. — Πώς το πήρες απόφαση, όχι μόνο να το πεις αλλά να βγεις και μπροστά; Αποδοχή. Το εντελώς αυτονόητο. Εγώ δεν είχα πρόβλημα να το πω, εκείνοι δεν ήθελαν να «προκαλώ». Στα πρώτα ανοίγματα δεν υπήρξε καμία αντίδραση. Το μεγάλο «μπαμ» έγινε το καλοκαίρι, όταν προκηρύχθηκε το Α’ Παγκόσμιο Συνέδριο ΛΟΑΔ Αστυνομικών στο Άμστερνταμ, υπό την αιγίδα της Ε.Ε. και τη διοργάνωση της Ολλανδικής Αστυνομίας. Συμμετείχαν 300 ΛΟΑΔ αστυνομικοί από 28 χώρες του κόσμου. Ήμουν ο μοναδικός Έλληνας που έκανε αίτηση συμμετοχής, αλλά το Αρχηγείο αρνήθηκε να εκπροσωπήσω την Ελληνική Αστυνομία στο συνέδριο. Έτσι πήρα την κανονική άδεια διακοπών μου και πήγα στο συνέδριο ως ατομική συμμετοχή

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

H Κωνσταντίνα Παγάνη είναι μία από τις νέες παίκτριες του My style rocks!

H Κωνσταντίνα έχει διακριθεί σε διαγωνισμούς ομορφιάς και τον Οκτώβριο του 2018 έζησε μια τραγωδία. Μία τραγωδία που σημάδεψε για πάντα τη ζωή της. Ο θείος της σκότωσε τη μητέρα της σε καφετέρια της Κρήτης. Την τραγωδία που έζησε πριν δύο χρόνια στο βίντεο- τρέιλερ για το My Style Rocks την αναφέρει η πανέμορφη Κρητικιά.

Η Κωνσταντίνα αγαπάει το kick Boxing, το 2017 αναδείχθηκε στην Ατλάντα της Αμερικής στο διαγωνισμό Ms Transcontinental International Μις υφήλιος και στις 10 Οκτώβρη 2018 έζησε την πιο τραγική μέρα της ζωής της, αφού ο θείος της σκότωσε την μητέρα της σε μια καφετέρια και η δολοφονία έγινε γνωστή σε ολόκληρη τη χώρα.

 
 
Η Βίκυ Μανώλη είναι επιχειρηματίας και παρουσιάστρια εκπομπών στο ίντερνετ. Η αγάπη της για τη μόδα και το στιλ ξεκίνησε όταν ήταν μικρό κοριτσάκι και παρακολουθούσε ατελείωτες ώρες τη γιαγιά της να ράβει και να φτιάχνει φορέματα στην αγαπημένη της ραπτομηχανή. Η προσωπική της ζωή έχει απασχολήσει στο παρελθόν τα gossip περιοδικά. Με τη συμμετοχή της στο My Style Rocks θέλει να ξεχωρίσει μέσα από τα ιδιαίτερα looks που θα παρουσιάζει.
Την Βίκυ Μανώλη την γνωρίσαμε το 2010 μέσα από μία θυελλώδη σχέση που είχε με τον διάσημο πλαστικό χειρουργό Αντρέα Φουστάνο.
Έρωτας, έξοδοι, χωρισμοί, επανασύνδεσεις, έπαιξαν όλα την χρυσή εποχή του γκοσιπ.
Αργότερα ασχολήθηκε λίγο με την τηλεόραση στην πρωινή εκπομπή του mega.
 

 

Η Κατερίνα ασχολείται με τη μόδα και το styling από πολύ μικρή. Εργάζεται ως υπάλληλος σε χώρο εστίασης. Βίωσε τον ρατσισμό και το bullying στην παιδική της ηλικία αλλά αυτό την έκανε πολύ πιο δυνατή. Με τη συμμετοχή της στο My Style Rocks θα επιδιώξει να είναι η νικήτρια καθώς πιστεύει ότι με τις ξεχωριστές και ιδιαίτερες εμφανίσεις που θα παρουσιάσει θα εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή.

 

Η Μαρία Ίλτσεβιτς, γεννήθηκε στη Ρωσία αλλά ήρθε στην Ελλάδα σε μικρή ηλικία. Στα 18 της αποφάσισε να κάνει την επανάστασή της και να ακολουθήσει τα όνειρά της. Βρέθηκε με δύο βαλίτσες στο χέρι και χρειάστηκε να αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες μέχρι να τα καταφέρει. Το My Style Rocks είναι για εκείνη μια ακόμα πρόκληση. Ένα στοίχημα με τον εαυτό της. Θέλει να δείξει πως δεν πρέπει να σταματάμε να ονειρευόμαστε ποτέ. Και πως μια κοπέλα που ξεκίνησε από το μηδέν μπορεί να φτάσει… γιατί όχι; Ακόμα και στην κορυφή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
O Αlec Baldwin έσπασε το κινητό παρεμβατικής γυναίκας που τον παρενοχλούσε προκαλώντας τον επίμονα
Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της