Εκτός #MyStyleRocksGR το πιο λαμπρό του αστέρι, ο Λάκης Γαβαλάς!

 
 

Το πρόσωπο που παίρνει τη θέση του! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής! Κυριολεκτικά της τελευταίας αφού σε λίγες ημέρες ξεκινούν τα γυρίσματα. Όπως φαίνεται λοιπόν ένα από τα μέλη της κριτικής επιτροπής του My Style Rocks δεν θα είναι εκεί, ενώ στη θέση του θα βρεθεί κάποιος με… προϋπηρεσία και μάλιστα ενώ περιμέναμε να τον δούμε αλλού.

Είναι οριστικό πως και στον καινούργιο κύκλο του reality μόδας παρουσιάστρια θα είναι η Κατερίνα Στικούδη για να υποδεχτεί τις διαγωνιζόμενες αλλά και την κριτική επιτροπή, που όπως όλα έδειχναν θα αποτελείτο πάλι από τους Στέλιο Κουδουνάρη, Έλενα Χριστοπούλου και Λάκη Γαβαλά. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά, ο ΣΚΑΪ και η εταιρεία παραγωγής ήθελαν να βάλουν και μία… μόνιμη, τέταρτη καρέκλα για να βρεθεί σε αυτή ο… παλαίμαχος του «My Style Rocks», ο Χάρης Χριστόπουλος, που ήταν στην επιτροπή του πρώτου κύκλου.

Τελικά όμως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου οι μόνιμοι κριτές θα είναι τρεις, αφού δεν θα μετέχει σε αυτήν ο Λάκης Γαβαλάς. Αν και οι τρεις πλευρές, δηλαδή οι ΣΚΑΪ-εταιρεία παραγωγής και Γαβαλάς, ήθελαν τη συνεργασία ο Λάκης δεν θα μπορεί να είναι λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεών του, στο θέατρο. Ενώ λοιπόν το έψαξαν από δω… το έψαξαν από κει… τελικά είδαν ότι δεν θα μπορούσε να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του στα γυρίσματα και αποφάσισαν κοινή συναινέσει να ολοκληρώσουν… προς το παρόν… τη συνεργασία.

 

Έτσι λοιπόν οι καρέκλες, οι μόνιμες δηλαδή στα καθημερινά επεισόδια, θα είναι τρεις με τους Στέλιο Κουδουνάρη, Έλενα Χριστοπούλου αλλά και τον Χάρη Χριστόπουλο να κρίνουν τις εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων. 

 
 
Ενώ λοιπόν γραφόταν ότι ο γνωστός φωτογράφος θα είναι ξανά στο «Happy Day» αυτός αποφάσισε να αποχωρήσει από την εκπομπή του ALPHA για να επιστρέψει στα… γνωστά του λημέρια.
 

 

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Οpen, «Kαλοκαίρι not» ήταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Το διάσημο μοντέλο μίλησε με τους παρουσιαστές της εκπομπή για τη ζωή του και αποκάλυψε ότι δέχθηκε πρόταση από τον Νίκο Κοκλώνη να συμμετέχει ως κριτής στην εκπομπή που θα παρουσιάσει η Μαρία Μπακοδήμου!

«Ο Νίκος Κοκλώνης μου έκανε την πρόταση. Θα είμαι στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου και θα κάνω τον κριτή. Είναι κάτι που μου αρέσει πραγματικά και γενικότερα το κομμάτι της μόδας. Έχει να κάνει με τη διάθεση. Είμαι άνθρωπος που θέλω να αλλάζω τη διάθεση του καθενός και όσο μπορώ γενικότερα να του βγάζω κάτι θετικό και να του δίνω κάτι, όσο μπορώ.

Θα αποτελείται από τρεις κριτές, τη Μαρία Μπακοδήμου… Θα έρχεται ο κόσμος, θα μας δίνει ένα μίνι βιογραφικό και για το σκοπό που ήρθε και τι θα ήθελε να κάνει» εξήγησε ο Δημήτρης

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου,  όμως αποκάλυψε πως είχε δύσκολα παιδικά χρόνια και ότι με τον πατέρα του, γνωρίστηκε μόλις πριν 3 χρόνια.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#DEFACTO: Πρεμιέρα Κυριακή 7 Απριλίου στις 21:10 με την δολοφονία του Γιαννάκη Στεφανίδη
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision