«Πιστεύω πως η Μενεγάκη γνωρίζει ήδη το επόμενο της βήμα στην TV»

 
Τι ανέφερε για την αγαπημένη παρουσιάστρια γνωστός παρουσιαστής
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus ​​​
 
Ο Θέμης Γεωργαντάς αποκαλύπτει τι θα γίνει με τα Mad Awards και το Madwalk αλλά και τις αλλαγές που έρχονται στο «After Dark», και μιλά για την επαγγελματική αλλά και προσωπική του σχέση με τη Ναταλία Γερμανού και τη Φαίη Σκορδά.
 
-Τι θα γίνει τελικά με τα Mad Awards; Αναβλήθηκε η διεξαγωγή τους...
Ολο αυτό που ζήσαμε και ζούμε με τον κορωνοϊό́ είναι πρωτόγνωρο. Για να καταλάβεις, εγώ ό,τι λεφτά βγάζω τα δίνω για να πηγαίνω σε συναυλίες στο εξωτερικό. Οτιδήποτε είχε προγραμματιστεί μέσα στο 2020 μεταφέρθηκε για το 2021. Και μιλάω για μεγάλα events, σε Λονδίνο, Βερολίνο, Αμστερνταμ... ∆εν μπορούν να γίνουν.
 
Τα Mad Awards, σε αντίθεση με το Madwalk το οποίο έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο, είναι ένα event που στηρίζεται ξεκάθαρα στη συμμετοχή του κόσμου. ∆εν γίνεται να βγεις να δώσεις βραβεία μόνος σου. Εξετάσαμε πολλές εναλλακτικές. Να γίνουν σε έναν χώρο χωρίς κοινό, να γίνει μόνο τηλεοπτική απονομή, να δοθούν σε drive-in event. Σε κάθε περίπτωση θα ήταν κάτι που θύμιζε βραβεία. Τα Mad Awards πάνε προς τα πίσω και θα δούμε πώς θα κινηθούμε ανάλογα με τις εξελίξεις. Βλέποντας και κάνοντας... Είμαι αισιόδοξος και θεωρώ ότι εντός του 2020 όλο αυτό θα τελειώσει.
 
-Με το Madwalk τι θα γίνει;
Είναι τελείως διαφορετική η φιλοσοφία και το στήσιμο αυτού του event. Μια επίδειξη μόδας η οποία συνδυάζεται με πολύ καλή μουσική. Αυτό είναι πιο περιορισμένο στο κοινό και μπορεί να γίνει. Οπως γίνονται θεατρικές παραστάσεις. Κανονικά θα γινόταν τον Απρίλιο και τώρα έχει πάει για τον Οκτώβριο. Για τη ∆ευτέρα 5 Οκτωβρίου, με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά. Θα είναι επετειακό το event, καθώς θα είναι η δέκατή του χρονιά. Εάν δεν έρθουν τα πάνω κάτω, αυτό θα γίνει.
 
-Από όλες διοργανώσεις των Mad Awards στο παρελθόν, ποια ευτράπελη στιγμή θυμάσαι πιο έντονα;
Εκείνο το βράδυ είμαι πάντα σαν ρομπότ (γέλια). Τα αποτελέσματα, για παράδειγμα, τα μαθαίνω εκείνη τη στιγμή. Θα γυρίσουμε λοιπόν σε μια από τις πρώτες χρονιές που ήταν και οι πιο αθώες. Τα πρώτα χρόνια λοιπόν άλλαζα συνέχεια ρούχα. Τώρα αλλάζω συνολικά το πολύ τρεις φορές. Στο Θέατρο Βράχων λοιπόν δεν έχει καμαρίνια. Επρεπε μέσα σε 4 λεπτά να τρέξω πίσω, να ξεβρακωθώ στην κυριολεξία και να ντυθώ ξανά. Παθαίνω πανικό μήπως δημιουργηθεί κενό, μπουκάρω στο λυόμενο σαν υστερικός και αρχίζω να φωνάζω «βγείτε έξω όλοι!». Πέφτει σιγή και ακούω μια φωνή «εντάξει, Θεμάκο, θα βγω». Ηταν ο Σάκης Ρουβάς. Του λέω «εντάξει, Σάκη, δεν με πειράζει». Αλλαξα γρήγορα και βγήκα.
 
-Έρχομαι στην τηλεόραση. Ελένη Μενεγάκη: Ποια είναι η άποψή σου για την αποχώρησή της; Πιστεύεις ότι θα λείψει η παρουσία της;
Πάντα λείπεις όταν είσαι τόσο μεγάλο κεφάλαιο όπως η Ελένη. Πόσω μάλλον όταν δεν έχεις κάνει τον κύκλο σου. Η Ελένη είναι μια νέα γυναίκα που αγαπάει την τηλεόραση αλλά και η ίδια την αγαπάει. Εχει πολλά ακόμη πράγματα να δώσει. Προφανώς έκανε πολύ καλά γιατί ήταν δική της απόφαση και όχι κάποιου άλλου. Αφού αποφάσισε να κάνει ένα break, θα της κάνει καλό. ∆εν πιστεύω πως η Ελένη θα λείψει για πολύ από την τηλεόραση. Πιστεύω πως ήδη ξέρει τι θα κάνει μετά. Τη θεωρώ από τις πιο έξυπνες γυναίκες που έχουν περάσει από την τηλεόραση, με σχεδόν μηδενικά λάθη στην καριέρα της.
 
-Συνεχίζεις την επόμενη σεζόν το «After Dark»;
Πρώτα ο Θεός, ναι... Και θέλουμε να ξεκινήσουμε νωρίς. Και αυτές τις μέρες αυτά συζητώ με τον ΣΚΑΪ.
 
-Είσαι ευχαριστημένος από την πορεία της εκπομπής τη χρονιά που τελείωσε;
Ναι! Φέτος η εκπομπή ήταν πολύ πάνω από την πρώτη χρονιά. Στην τηλεόραση παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες στη διαμόρφωση των ποσοστών τηλεθέασης. Μεταξύ αυτών, το lead in αλλά και το τι παίζει απέναντί σου. Με βάση αυτά, εγώ σαν Θέμης είμαι πολύ happy. To σημαντικό είναι να είναι και το κανάλι happy και αυτό εισέπραξα. M’ αρέσει να κάνω ωραίες συζητήσεις με ανθρώπους που με τιμούν με την παρουσία τους.
 
-Να περιμένουμε αλλαγές στο νέο κύκλο της εκπομπής;
Θα υπάρχει ένα εναλλακτικό σενάριο για τον καλεσμένο ο οποίος έχει μπει και στο παρελθόν στο εξομολογητήριο. Αν έρθει, για παράδειγμα, η Ναταλία Γερμανού που έχει ήδη μπει στο εξομολογητήριο δύο φορές, θα μπορεί να επιλέξει αν θα ξαναμπεί. Οσοι το έχουν δοκιμάσει θα κάνουν κάτι καινούργιο...
 
-Αφού ανέφερες τη Ναταλία, να σου πω ότι τις προηγούμενες εβδομάδες ακούστηκε ενδεχόμενη επιστροφή σου και στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού αλλά και δίπλα στη Φαίη Σκορδά. Είχες προτάσεις;
Όχι, δεν ισχύει. Με τη Ναταλία Γερμανού είμαστε σαν αδέλφια. Και έχω ανοιχτή πρόταση χωρίς να το λέμε. Μετά τη θριαμβευτική επιστροφή της στον Alpha, ακαριαία μου είπε «υπάρχει θέση πάντα για σένα στην εκπομπή». Και με συγκίνησε πολύ. Η Φαίη και η Ναταλία ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που έμαθαν για το «After Dark». Εχω τη Ναταλία και την εκπομπή της πάντα στο μυαλό μου. Εχω περάσει πολύ καλά μαζί της. Οσον αφορά στη Φαίη, είναι ένας άνθρωπος που συνεργάστηκα 5 ολόκληρα χρόνια. Τρία με τον Γιώργο και ακόμη δύο μόνο με τη Φαίη. Υπέροχα χρόνια. Η Φαίη Σκορδά είναι από τους πιο large ανθρώπους στην TV. ∆εν τσακώνεται ποτέ. ∆εν έχει ένταση πίσω από τις κάμερες. Χαίρεσαι να συνεργάζεσαι μαζί της.
 
-Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε δίκιο που εκνευρίστηκε όταν η Φαίη επέλεξε να σου παραχωρήσει την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη;
Προφανώς και είχε άδικο. Η Φαίη ενημέρωσε τον ΑΝΤ1 για την πρόθεσή της. Έγινε με επίσημο τρόπο. Όταν έχει έναν άνθρωπο δίπλα της 5 χρόνια και έχουν έρθει τόσο κοντά, δεν «οφείλει» να τον τιμήσει με την παρουσία της; Επίσης, είναι η Φαίη Σκορδά. ∆εν έχει την πολυτέλεια να επιλέξει πού θα πάει; Μια χρονιά νωρίτερα είχε πάει στην εκπομπή του Γρηγόρη. Οταν έκλεισε το «After Dark», μου είχε πει πως θα έρθει σε μια από τις πρώτες εκπομπές για να με στηρίξει. Ήρθε λοιπόν στη δεύτερη εκπομπή. Αμέσως μόλις της το πρότεινα το αποδέχθηκε. Θα σου πω και κάτι άλλο: Ο Γιώργος Λιανός είναι στενός συνεργάτης του Γρηγόρη στο ραδιόφωνο και κάνει τηλεόραση στον ΣΚΑΪ. Πήγε καλεσμένος στον Γρηγόρη. Εγώ θα έπρεπε να τσαντιστώ; Όχι. Γιατί είναι φίλοι και συνεργάτες χρόνια.

-Ιδανικά ποιος θέλεις να μπει στο εξομολογητήριο και ποια θα είναι η ερώτηση που θέλεις να του κάνεις;
Η Ελένη Μενεγάκη. Το δίλημμα είναι το εξής: Εχεις σωθεί από ένα ναυάγιο και έχεις σωθεί με ένα βαρκάκι που έχει μία μόνο ακόμη μικρή θέση. Ακούς δύο φωνές να πνίγονται, ποιον θα σώσεις; Τον Νίκο Μουτσινά ή τη Νατάσα Θεοδωρίδου;
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για την αποχώρηση Γιάννη Ξανθόπουλου & Άντζελας Δημητρίου από το #J2US
#SurvivorGR: Η νέα αλλαγή στις ομάδες και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Σίσσυ Χρηστίδου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Ώπα κούκλα μου, που νομίζεις ότι πας;»
Μπέττυ Μαγγίρα: «Παρουσιάστρια ήμουν από πριν, ο Δημήτρης Παπανώτας το ζει μόνος του»
Κώστας Τσουρός: «Θα μας ξεβλαχέψει η Μαρίνα Σάττι; Τουλάχιστον ντροπιαστικό» - H epic απάντηση της
Σοκάρε η 71χρονη Βίκυ Λέανδρος το κοινό της - Έπεσε από τη σκηνή στο κενό ενώ τραγουδούσε το «I love life»
#J2US: «Βόμβα» από την Άντζελα Δημητρίου: «Πρέπει να φύγω, η ψυχή και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου»
#Eurovision 2024: Οι μεγάλες αλλαγές της φετινής διοργάνωσης – Οι ανακοινώσεις της EBU
Η Μαρία Σολωμού «κέρδισε» τις Απόκριες! Μεταμφιέστηκε σε Απόλυτη - Τo σχόλιο της iconic Άννας Βίσση
Ακυρώνονται οι εμφανίσεις του Νίκου Οικονομόπουλου για αυτό το Σαββατοκύριακο, λόγω ίωσης