Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Γιώργος Λασκαρίδης από το #MasterChefGR μπαίνει σε τηλεοπτική κουζίνα!

  23/07/2020 09:19
Ο Γιώργος Λασκαρίδης από το #MasterChefGR μπαίνει σε τηλεοπτική κουζίνα!

Ο Γιώργος Λασκαρίδης από το #MasterChefGR μπαίνει σε τηλεοπτική κουζίνα!

  23/07/2020 09:19
 
 
Μετά τον Σταυρή Γεωργίου που πήρε δική του εκπομπή «έπιπλο» και ο Γιώργος τηλεμάγειρας! Έτοιμος να επιδείξει τις μαγειρικές του ικανότητες...
 

Ο Γιώργος Λασκαρίδης, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του MasterChef 4, φαίνεται πως βρήκε ήδη το νέο του επαγγελματικό σπίτι. Ο γοητευτικός παίκτης με τα παθιασμένα μίση εντός σπιτιού του reality μαγειρικής του Star, ξεκινά τη νέα του πορεία στην κουζίνα του Dot.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Σταυρής Γεωργίου με δική του εκπομπή «έπιπλο» στο Οmega

Όχι, δεν φεύγει ο Γιάννης Αποστολάκης από το Dot, σύμφωνα με επιβεβαιωμένο ρεπορτάζ μας συνεχίζει κανονικά. Απλά, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος επεκτείνουν τις μαγειρικές τους συνεργασίες και ο Γιώργος Λασκαρίδης είναι το καταλληλότερο πρόσωπο για να προστεθεί στην προσεγμένη από όλες τις απόψεις ομάδα της εκπομπής.

Μέσα από τον λογαριασμό του Dot στο Instagram, οι συντελεστές έκαναν γνωστή αυτή τη συνεργασία, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Αυτός ο όμορφος και ταλαντούχος άντρας που ψάχνει το νόημα της ζωής ταξιδεύοντας και μαγειρεύοντας σε όλον τον κόσμο θα είναι από τον Οκτώβριο στην ομάδα του Dot. Please welcome».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας