Τετάρτη, 12 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Η επιτυχία του «Λούης night show» δεν είναι μόνο δική μου»

  14/07/2020 12:36
«Η επιτυχία του «Λούης night show» δεν είναι μόνο δική μου»

«Η επιτυχία του «Λούης night show» δεν είναι μόνο δική μου»

  14/07/2020 12:36
 
 

Ανανέωσε με τον ALPHA ο Λούης Πατσαλίδης! Οι όροι και οι προϋποθέσεις της ανανέωσης!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η επιτυχημένη πορεία της εκπομπής «ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW» της περασμένης τηλεοπτικής χρονιάς, έφερε την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ ALPHA Κύπρου και Λούη Πατσαλίδη.

Ποιοτική σάτιρα με σεβασμό προς τους «ήρωες» της επικαιρότητας αλλά και τους τηλεθεατές αποτελεί την απλή συνταγή επιτυχίας της εκπομπής.

Αμέσως μετά το Season Finale της εκπομπής του, ο δημοφιλής stand-up comedian Λούης Πατσαλίδης, προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον ALPHA.

Η υπογραφή των συμβολαίων πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 14 Ιουλίου, στο γραφείο του Διευθύνοντος Συμβούλου του ALPHA Κύπρου, κ. Πέτρου Πέτρου.

Αναφερόμενος στην ανανέωση της συνεργασίας, ο Λούης Πατσαλίδης δήλωσε: «Η επιτυχία της εκπομπής «ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW» δεν είναι μόνο δική μου.

Πίσω από εμένα βρίσκεται η δημιουργική ομάδα η οποία εργάζεται ακατάπαυστα έτσι ώστε να έχουμε το τελικό αποτέλεσμα που βλέπετε στον αέρα.

Σε καμία περίπτωση δεν επαναπαυόμαστε, αντιθέτως η ευθύνη χρόνο με τον χρόνο μεγαλώνει αφού η αγάπη του κοινού μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να δημιουργούμε έτσι ώστε να προσφέρουμε ποιοτική προσέγγιση σε αυτό που υπηρετούμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας