Η υπερθεά Κόνι & ο υπερταλαντούχος Τάσος Ξιαρχός οι μεγάλοι νικητές του #J2US!

 
 
Νίκησε το ταλέντο! Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή και εκκεντρικός χορογράφος, αποτέλεσαν μια έκρηξη υπερθεάματός τους τελευταίους τρεις μήνες και σήκωσαν την κούπα του #J2US!
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Συζητήθηκε και βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα για πολλούς λόγους: Για τα πιο μεγάλα ονόματα που έχουν βρεθεί ποτέ μαζί σε κριτική επιτροπή τηλεοπτικού σόου.

Για τους 28 διάσημους Έλληνες που συμπράξανε στο ίδιο τηλεοπτικό project και διαγωνίστηκαν στο τραγούδι για καλό σκοπό. Για τις τηλεοπτικές ατάκες του που έγιναν viral.

ΤοJ2USήταν μια «έκρηξη» χιούμορ, fun, ατάκας, μουσικής, αλλά ο τελικός στόχος του σόου του ΒΒC που φέτος «αναστήθηκε» και βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος είναι μια «έκρηξη αγάπης». 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το J2US έφτασε στο τέλος του! Οι έξι φιναλίστ, τρία ζευγάρια που αγαπήσαμε έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους πάνω στη σκηνή του show και μας χάρισαν μοναδικές και αξέχαστες εμφανίσεις.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς με τη Χαρά Βέρρα, ο Τάσος Ξιαρχός με την Κόνι Μεταξά, και η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον Κώστα Καραφώτη διεκδίκησαν τον τίτλο του μεγάλου νικητή και η αγωνία μέχρι το φινάλε χτύπησε κόκκινο.

Στη σκηνή του J2US επέστρεψαν και τα έντεκα ζευγάρια που είχαν αποχωρήσει κατά τη διάρκεια του show και όλη η ομάδα ευχήθηκε “καλό καλοκαίρι” με την πιο θεαματική γιορτή.

Μαζί τους σιγοτραγουδήσαμε, συγκινηθήκαμε, γελάσαμε… Και οι 28 διαγωνιζόμενοι του J2US ήταν υπέροχοι. Ο μεγάλος νικητής, όμως, ήταν ένας!

Έναν νικητή που χειροκρότησαν όλοι μαζί, ολοκληρώνοντας και τον στόχο που είχε φέτος το J2US, την ενίσχυση των νοσοκομείων Παίδων Αγλαϊα Κυριακού και Σωτηρία.

Ο Νίκος Κοκλώνης και οι τέσσερις κριτές, η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής πήραν θέσεις…

Οι έξι φιναλίστ τραγούδησαν από τρία τραγούδια, ένα από αυτά που είχαν πει σε προηγούμενες εμφανίσεις τους στο J2US, ένα καινούργιο που επέλεξαν οι ίδιοι, αλλά και ένα που είπαν και οι έξι.

Κατά τη διάρκεια του show είδαμε και όλα τα ζευγάρια που είχαν αποχωρήσει να επιστρέφουν και να μας χαρίζουν ωραίες ερμηνείες. Και μέσα σε όλα αυτά είδαμε και την αγκαλιά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την Χριστίνα Παππά. Μια αγκαλιά που μεσολάβησε ο Νίκος Κοκλώνης, προκειμένου να συμφιλιώσει τις δύο γυναίκες.

Η Έρρικα Πρεζεράκου, μάλιστα, αναστάτωσε όλο τον ανδρικό πληθυσμό στην εμφάνισή της με τον Άρη Μακρή, καθώς έμεινε στη σκηνή με σ@ξι εσώρουχα!

Ο Βαλάντης, επίσης, μας ξάφνιασε με την απίστευτη εμφάνισή του στη σκηνή, καθώς βγήκε με τα χέρια και το πρόσωπό του να είναι καλυμμένα με χρυσόσκονη.

Οι εμφανίσεις των φιναλίστ του τελικού του J2US

Τρύφωνας Σαμαράς – Χαρά Βέρρα

 

Τάσος Ξιαρχός – Κόνι Μεταξά

 

Βίκυ Χατζηβασιλείου – Κώστας Καραφώτης

 

Η βαθμολογία της κριτικής επιτροπής για τις τρεις εμφανίσεις των φιναλιστ…

 

Λίγα λεπτά πριν τις 02:00, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού που σε συνδυασμό με τους βαθμούς της επιτροπής έβγαλαν το νικητή του J2US.

Την τρίτη θέση πήραν ο Τρύφωνας Σαμαράς με τη Χαρά Βέρρα. Τη δεύτερη θέση πήραν οι Βίκυ Χατζηβασιλείου – Κώστας Καραφώτης και μεγάλοι νικητές του J2US αναδείχθηκαν οι Τάσος Ξιαρχός και Κόνι Μεταξά.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!