Κυριακή, 9 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Αποχαιρετούμε τον Ανδρέα Κημήτρη από τον Αlpha και τον υποδεχόμαστε στο ΡΙΚ

  10/07/2020 08:21
Αποχαιρετούμε τον Ανδρέα Κημήτρη από τον Αlpha και τον υποδεχόμαστε στο ΡΙΚ

Αποχαιρετούμε τον Ανδρέα Κημήτρη από τον Αlpha και τον υποδεχόμαστε στο ΡΙΚ

  10/07/2020 08:21
 
Η ανταλλαγή της χρονιάς ήρθε από το κρατικό κανάλι και τον Αlpha! 
 
 
Κίνηση ρουα ματ - check ματ στην σκακιέρα της τηλεόρασης.
 
Οι ανταλλαγές του κρατικού καναλιού με τον Αlpha Κύπρου! Ο Alpha τους πήρε μέσα από τα χέρια τον Τάσο Τρύφωνος και το Ρικ τους πήρε μέσα από τα χέρια τον Αντρέα Κιμήτρη!
 
Μετά την οικειοθελή απομάκρυση της Γωγώς Αλεξανδρινού από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ, η θέση χήρεψε και το κρατικό κανάλι, φρόντισε να ξεκινήσει η νέα χρονιά με νέο παρουσιαστή.
 
«Το συμβόλαιο συνεργασίας υπεγράφη το μεσημέρι στην παρουσία του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, Ανδρέα Φράγκου και μελών του Δ.Σ. Το συμβόλαιο υπέγραψαν ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Γρηγόρης Μαλιώτης και ο δημοσιογράφος Αντρέας Κημήτρης», ενώ οι εμφανίσεις του στο κρατικό κανάλι θα ξεκινήσουν από Σεμπτέμβριο όπως και μία είδησηογραφική επικαιρική εκπομπή.  «Οι υπογραφές για συνεργασία από τον Σεπτέμβριο, έπεσαν σήμερα. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής θα παρουσιάζει από τον προσεχή Σεπτέμβριο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ καθώς και επικαιρικές εκπομπές στην τηλεόραση».
 
Τέλος προστίθεται ότι «αμφότερες οι πλευρές εξέφρασαν τη χαρά τους για αυτή συνεργασία, ευελπιστώντας ότι θα είναι γόνιμη και παραγωγική και θα φέρει πολλές δημοσιογραφικές επιτυχίες και προκλήσεις».
 
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή αρχή!
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας