Τρίτη, 11 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Το «Χρυσάνθεμο» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» μεγάλωσε και είναι μια κούκλα

  08/07/2020 12:33
 Το «Χρυσάνθεμο» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» μεγάλωσε και είναι μια κούκλα

Το «Χρυσάνθεμο» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» μεγάλωσε και είναι μια κούκλα

  08/07/2020 12:33
 
 

Δείτε την να μιλάει για πρώτη φορά σε τηλεοπτική κάμερα.  Το μήνυμα που έστειλε στον Χάρη Ρώμα

Η σειρά του ANT1, “Κωνσταντίνου και Ελένης”, είναι μια από τις πιο επιτυχημένες στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Μάλιστα, ακόμα και σήμερα η δημοφιλής σειρά κατορθώνει και καταγράφει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Ένα από τα αγαπημένα επεισόδια είναι σίγουρα αυτό με το μικρό Χρυσάνθεμο, το οποίο σήμερα έχει μεγαλώσει και έχει γίνει μια εντυπωσιακή νεαρή κοπέλα.

Το Χρυσάνθεμο ή κατά κόσμον Αναστασία Κοζανίδου, λοιπόν, μίλησε για πρώτη φορά σε τηλεοπτική κάμερα και συγκεκριμένα στην εκπομπή “Καλοκαίρι not” και έκανε αρκετές αποκαλύψεις, αλλά έστειλε και το μήνυμά του στον Χάρη Ρώμα.

“Ναι, εγώ είμαι το Χρυσάνθεμο από τη σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Ο λόγος που έκλαιγα ήταν επειδή ήμουν άρρωστη. Πριν από το “Κωνσταντίνου και Ελένης” ήμουν και σε μια άλλη σειρά που λεγόταν “Με δυο μαμάδες” στο Mega. Από εκεί μας είχαν δει και με πήραν και στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Η μαμά μού το είπε πρώτη φορά όταν ήμουν στο δημοτικό και από τότε το λέω… παντού. Το μοναδικό πράγμα που μου είχε πει ήταν ότι ήταν έτσι ένα ευχάριστο κλίμα, ότι όλοι ήταν πολύ συνεργάσιμοι, πολύ ευχάριστοι άνθρωποι. Φαντάζομαι ότι σε σημερινά λεφτά θα πήρα τότε 20-30 ευρώ.”, είπε η Αναστασία Κοζανίδου αρχικά. 

“Αν με ακούει τώρα ο Χάρης Ρώμας θα ήθελα να του πω ότι είμαι το Χρυσάνθεμο και ότι θα ήθελα πολύ να τον γνωρίσω γιατί τον εκτιμώ πολύ σαν άνθρωπο, σαν ηθοποιό και σαν προσωπικότητα”, πρόσθεσε στη συνέχεια το Χρυσάνθεμο.

Δείτε στο ακόλουθό βίντεο το Χρυσάνθεμο σήμερα: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας