Τετάρτη, 5 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Βρέθηκε στην τελευταία εκπομπή της Μενεγάκη και την έβριζε την επόμενη μέρα...»

  06/07/2020 12:39
«Βρέθηκε στην τελευταία εκπομπή της Μενεγάκη και την έβριζε την επόμενη μέρα...»

«Βρέθηκε στην τελευταία εκπομπή της Μενεγάκη και την έβριζε την επόμενη μέρα...»

  06/07/2020 12:39
 
 
 
H Ζήνα Κουτσελίνη σχολίασε την Ελένη, όταν γύρισε την κάμερα, φίλησε τον Μάκη και μας έδειξε τα παιδιά της.
 

Καλεσμένη στο πλατό του Happy Day βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η παρουσιάστρια σχολίασε την πολυσυζητημένη κίνηση της Ελένης Μενεγάκη στην τελευταία της εκπομπή, όταν γύρισε την κάμερα, φίλησε τον Μάκη Παντζόπουλο και μας έδειξε τα τέσσερα παιδιά της.

«Αν θέλεις να σου πω για την Ελένη, εγώ αυτό που ένιωσα στην τελευταία της εκπομπή ήταν το ευχαριστώ στον κόσμο. Ο οποίος τη λάτρεψε, την αγάπησε και την ακολούθησε. Και επειδή την γνωρίζω πολύ καλά, θεωρώ πως κάνοντας την κίνηση της κάμερας που τη γύρισε στην οικογένειά της, ήταν για να πει στο τηλεοπτικό κοινό ότι αυτή την οικογένεια μαζί σας την έκανα, μαζί με σας γέννησα τα παιδιά μου, μαζί με εσάς έκανα τον δεύτερο γάμο… Άρα ήμασταν συνοδοιπόροι μαζί σε όλο αυτό.

Και σε αυτή την τελευταία εκπομπή κάνω την υπέρβαση του εαυτού μου και σας δείχνω ό,τι μαζί δημιουργήσαμε. Αυτό είναι το μήνυμα της Ελένης, επειδή τυγχάνει να τη γνωρίζω καλά. Δεν έχω μιλήσει μαζί της, αν κάνω λάθος ας με διαψεύσει» είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως άτομο που βρέθηκε στην τελευταία εκπομπή της, το σαββατοκύριακο μιλούσε άσχημα για αυτή στην παραλία.  

“Όταν βγαίνεις και λες ήταν όλα καλά ή στην πορεία αυτής της ζωής σε ευχαριστώ που υπήρξαμε μαζί, αλλά ο άλλος ξέρει ότι 10 λεπτά νωρίτερα τον έβριζες. Υπάρχει άνθρωπος που υπήρξε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης και το λέω κοιτώντας τους τηλεθεατές στα μάτια, όπως κάνω χρόνια τώρα και το σαββατοκύριακο τον άκουγα στην παραλία να την βρίζει… Πολύ πληρώνονται για να είναι κόλακες.”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

​​​​​​​

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας