Η Ζυγούλη απαντά για το #GNTMgr «Δεν ήμουν εγώ γι’ αυτό το πράγμα»

 
 
«Επειδή έχω υπάρξει στη θέση του να με κρίνουν για τα πάντα, δεν αξίζει σε κανέναν να του φέρονται έτσι» «Όταν ήρθε το πρώτο παιδί, ήταν το τέλος της καριέρας μου»
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus
 
Στο πλατό του “The 2night Show” βρέθηκε η Κάτια Ζυγούλη, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις. Το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως πέρασε από δοκιμαστικό για τη θέση του κριτή στο GNTM, αλλά τελικά δεν επιλέχθηκε γιατί, όπως τόνισε η ίδια «ήμουν τόσο γλυκιά και συγκαταβατική»
 

 

«Πήγα στο δοκιμαστικό με μια τόσο ρομαντική διάθεση γιατί έχω την τάση να θέλω να είμαι χρήσιμη. Θέλω, με ότι έχω μάθει, να βοηθήσω και κάποιον άλλον. Έχω την ανάγκη να είμαι χρήσιμη. Όταν πήγα εκεί πέρα ήμουν τόσο γλυκιά, συγκαταβατική… Δεν με επέλεξαν και ξέρω ακριβώς το λόγο. Στην πορεία κατάλαβα πως δεν ήμουν εγώ γι’ αυτό το πράγμα», είπε αρχικά η Κάτια Ζυγούλη.

«Και αν κάτι αλλάξει, γιατί δεν πρέπει να λέμε “ποτέ”, και βρεθώ εκεί, θα είμαι πάλι η ίδια συγκαταβατική Κάτια που θέλει να είναι χρήσιμη. Η γλυκιά, η απαλή, μην τον πληγώσεις τον άνθρωπο, δεν επιτρέπεται να πληγώνουμε τους ανθρώπους. Γιατί;», πρόσθεσε στη συνέχεια η Κάτια Ζυγούλη.

«Τα παιδιά που πηγαίνουν εκεί, πηγαίνουν με όνειρα, θέλουν να κυνηγήσουν το όνειρό τους. Επειδή έχω υπάρξει στη θέση του να με κρίνουν για τα πάντα, έχω πληγωθεί ως ακατέργαστο παιδάκι, δεν αξίζει σε κανέναν να του φέρονται έτσι», είπε η Κάτια Ζυγούλη

 

Η Κάτια Ζυγούλη αναφέρθηκε στην πρώτη της εγκυμοσύνη που απέκτησε μία πανέμορφη κόρη την Αναστασία: «Το πρώτο παιδί πιστεύαμε πως θα είναι το τελευταίο. Το βγάλαμε Αναστασία. Ο Θεός τα έφερε τα υπόλοιπα. Αυτές οι ψυχές ήθελαν να ενσαρκωθούν και διάλεξαν εμένα και τον Σάκη και ήρθαν. Ήταν σαν δώρα, “έβρεχε” παιδιά. Η Αναστασία ήρθε από μόνη της, δώρο Θεού. Σοκαριστικό δεν στο κρύβω, καλοδεχούμενο βέβαια. Δεν την περίμενα. Δυσκολεύτηκα να το συνειδητοποιήσω όταν έμεινα έγκυος.»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Και πρόσθεσε: «Ήμουν 29 στο πρώτο παιδί, αλλά ήμουν στον κόσμο μου τότε. Έκανα πολλά ταξίδια τότε. Δούλευα πάρα πολύ και κάπου μέσα μου στενοχωριόμουν. Όταν ήρθε το πρώτο παιδί δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι αυτό θα μου φέρει ένα δώρο ηρεμίας. Για μένα ήταν το τέλος της καριέρας μου. Στην πορεία βλέπεις πως όλα έρχονται για να σε κάνουν να νιώσεις όπως πρέπει να νιώσεις. Τότε το παιδί σήμαινε το τέλος της καριέρας. Εγώ έμενα μήνες στην Αμερική και το Παρίσι. Δε μπορούσα να αφήσω το παιδί για μήνες για να πάω να δουλέψω…»!

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο γνωστός παρουσιαστής την ρώτησε αν έχει έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση με κάποιον καλεσμένο της, με την Κάτια να εξομολογείται μια συγκεκριμένη περίπτωση και μάλιστα να συγκινείται στο τέλος.

Γ.Α.: Ήρθε στιγμή που βρέθηκες σε δύσκολη φάση την ώρα της συνέντευξης;

Κ.Ζ.: Μου έχει τύχει δύο περιπτώσεις την ώρα που ρώτησα κάτι που θεωρούσα πολύ απλό, ο άλλος να συγκινηθεί, αλλά να συγκινηθεί σε μεγάλο βαθμό. Συγκινήθηκα κι εγώ και τα ‘χασα, δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ.

Γ.Α.: Κανείς δεν ξέρει να διαχειρίζεται τη συγκίνηση του άλλου. Πάλι συγκινήθηκες τώρα…

Κ.Ζ.: Πάντα συγκινούμαι!

Γ.Α.: Συγκινήθηκες που θυμήθηκες την συγκίνησή του;

«Έλα, σταμάτα», είπε η Κάτια Ζυγούλη και σκούπισε τα δάκρυα από τα μάτια της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά