Zήτησε συγγνώμη από τις κομμώτριες αλλά δεν μετανιώνει για τίποτα...

 
 
O Γιώργος του #MasterChefGR: «Είπα ότι θα μας κρίνει τώρα μια κομμώτρια. Δεν μετάνιωσα για τίποτα, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου»
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Γιώργος Λασκαρίδης από το MasterChef βρέθηκε στην κουζίνα του Dot και περιέγραψε πώς θέλει να γίνει ο γάμος του το επόμενο καλοκαίρι. «Παντρεύομαι. Του χρόνου το καλοκαίρι θα γίνει ο γάμος. Ο γάμος θα γίνει στην Κρήτη, θέλω να είναι κοντά σε παραλία, να είναι και λίγο παραδοσιακό αλλά ταυτόχρονα και λίγο διαφορετικός», σημείωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Γιώργος Λασκαρίδης βρέθηκε από το #MasterChefGR να υπογράφει δισκογραφικό συμβόλαιο

Ο Γιώργος Λασκαρίδης και η Κατερίνα Λένη, δημιούργησαν την μεγαλύτερη κόντρα του φετινού MasterChef. Ο ίδιος λέει σήμερα: «Την αποκάλεσα κομμώτρια την πρώτη φορά που τσακωθήκαμε, ήμουν εκτός εαυτού. Και είπα ότι θα μας κρίνει τώρα μια κομμώτρια. Δεν μετάνιωσα για τίποτα, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Ζήτησα συγγνώμη από όλες τις κομμώτριες, αλλά ζήτησα συγγνώμη και από την Κατερίνα τις επόμενες μέρες. Με την Κατερίνα τσακωθήκαμε δύο φορές on camera και μια φορά από πίσω».

Ο Γιώργος σοκαρίστηκε από την Κατερίνα κι εμείς από όλο αυτό που βλέπαμε…

Τώρα το πως γίνεται να ζητάς συγνώμη για την συμπεριφορά σου από την μια πλευρά και από την άλλη να μη μετανιώνεις για τίποτα... αυτό μόνο Γιώργος το ξέρει.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Γιώργος, μαζί με τον Ηλία, αποτελούν τους δύο και πιο αντιπαθητικούς παίκτες του παιχνιδιού.

Ο Γιώργος Λασκαρίδης, ο πρώην παίκτης του MasterChef 4 αποκάλυψε και πως έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Λότους και οι δυο τους πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Κρήτη, όχι ωστόσο φέτος, αλλά το επόμενο καλοκαίρι.

«Ναι παντρεύομαι. Του χρόνου το καλοκαίρι. Η πρόταση γάμου έγινε 3 Μαΐου στα γενέθλιά της, οπότε ακόμη υπήρχαν οι περιορισμοί για τον κορονοϊό, δεν γνωρίζαμε τι και πώς. Για να προετοιμάσεις έναν όμορφο γάμο, έτσι όπως θέλω εγώ να γίνει, χρειάζεται λίγο χρόνο. Στην Κρήτη θα γίνει ο γάμος. Σκεφτόμαστε να είναι παραδοσιακός.

Η Λότους είναι μια υπέροχη κοπέλα με πολύ δεμένη οικογένεια. Θέλουν όλοι να έρθουν στην Ελλάδα για τον γάμο, οπότε θέλουν και λίγη παράδοση μέσα σε αυτό. Θέλουμε έτσι να έχει και λίγο το ονειρικό κομμάτι, να είμαστε δίπλα στην παραλία. Θα δούμε» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λασκαρίδης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας με Πρωθιέρεια την Μαίρη Μηνά & Master of Ceremony τον Νίκο Αλιάγα
Η επική on stage συνάντηση Άννας Βίσση & Λευτέρη Πανταζή μετά από 35 χρόνια και το φιλί στο στόμα
Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι – Η ερώτηση που την έκανε να «λυγίσει»
Τέλος ο James Καφετζής από το #SurvivorGR - Αποχωρεί οικειοθελώς
#SurvivorGR: Μετά την ένωση και την προστασία των γυναικών τον έβγαλαν στον τάκο με συνοπτικές διαδικασίες
#MasterChefGR: Πήρε την ασυλία, τα 1000€ και το εισιτήριο για την τελική 10άδα!
Το κεράκι με τον αριθμό 16 για τα αντίστοιχα χρόνια παρουσίας του #RadioArvyla έσβησε ο Αντώνης Κανάκης
#Coachella: Η εμφάνιση - έκπληξη από τη Shakira και η ανακοίνωση για World Tour που αιφνιδίασε
#Eurovision 2024: Η απάντηση του Πρόεδρου της ΕΡΤ για την προαποφασισμένη χαμηλή βαθμολογία στην Κύπρο
Γιάννης Κότσιρας: «Δεν θα συναντιόμουν επαγγελματικά ποτέ με τον Αντώνη Ρέμο»