Το πρώτο πάρτι του φετινού καλοκαιριού έγινε από τον Τόνι Σφήνο

 

Λάμπης Λιβιεράτος, Μαντώ, Κώστας Μπίγαλης, Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, Δάκης, Πωλίνα ένωσαν τις φωνές τους

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η πιο απολαυστική περσόνα της ελληνικής διασκέδασης, Tonis Sfinos, ήρθε μαζί με την παρέα του το βράδυ της Παρασκευής (19/6) στο MEGA και οργάνωσε ένα ξέφρενο πάρτι!

Ο showman, Τόνι Σφήνος, ετοίμασε για τους τηλεθεατές, μια βραδιά έκπληξη. Ένα σόου μοναδικό, με πολύ γέλιο και μουσικές επιτυχίες που ξεσήκωσαν τους τηλεθεατές.

«Τσα! Χαθήκαμε αλλά ο Τόνις όλον αυτόν τον καιρό κάθισε, σκέφτηκε και βρήκα τη λύση. Πρέπει να κάνουμε υπομονή, αυτό μας έχει μείνει και λίγο καλή διάθεση και όλα θα φτιάξουν. 

Αδράξαμε την ευκαιρία που δίνει το MEGA μας με αυτήν την πανέμορφη πρωτοβουλία που έχει δώσει χρόνο σε καλλιτέχνες να κάνουνε τηλεοπτικές βραδιές, έτσι και εμείς ετοιμάσαμε κάτι σπέσιαλ», προλόγισε η πιο απολαυστική περσόνα της ελληνικής διασκέδασης και το πάρτι ξεκίνησε 

 

Στην παρέα του Τόνι, βρέθηκε πρώτος, ο αγαπημένος τραγουδιστής Δάκης, απογειώνοντας το κέφι με τις μεγάλες επιτυχίες του.

Η «Θωρακισμένη Mercedes» μπήκε στο studio του MEGA γεμάτη με αναμνήσεις, με τους παρευρισκόμενους να απολαμβάνουν «Τσάι με λεμόνι» σε ντουέτο – έκπληξη, γεμάτο κέφι!

 

Την σκυτάλη πήρε η Μαντώ, με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και με την πάντα ξεχωριστή φωνή της η Μαντώ ήρθε στο μεγάλο πάρτι του MEGA έτοιμη να βάλει φωτιά στη σκηνή.

«Αυτό το καλοκαίρι» θέλω να γνωρίσω αυτόν που θα ερωτευτώ, μας τραγούδησε, στην αρχή ενός καλοκαιριού, γεμάτο προσδοκίες σε όλα τα επίπεδα!

Η αγάπη σου είναι «Ρούχο δανεικό» και «Στοιχηματίζω» θα γυρίσεις στη δικιά μου αγκαλιά, μελωδίες από ένα παρελθόν αγαπημένο, ζωντανό, χορευτικό!

 

Με την ίδια τρέλα κύλησε όλη η μουσική βραδιά, που πήρε τη μορφή ενός ταξιδιού με πλοίο τις μουσικές επιτυχίες των 70'ς των 80'ς και των 90'ς. 

«Στου Αιγαίου τα μπλουζ» ή στις Σεϋχέλλες για τρέλες. Με ένα ροζ μπικίνι θα γίνει το μπαμ και κάτω!

 

Οι Λάμπης Λιβιεράτος, Μαντώ, Κώστας Μπίγαλης, Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, Δάκης, Πωλίνα ένωσαν τις φωνές τους σε μια ξεχωριστή νύχτα με στοιχεία μουσικής παράστασης στην οποία, οι παλιοί θυμήθηκαν και οι νεότεροι έμαθαν, επιτυχίες οι οποίες έχουν μείνει ανεξίτηλες στο χρόνο.

Στο πιο λαμπερό τηλεοπτικό πάρτι του καλοκαιριού.

 
 

Η έντεχνη πλευρά του Τόνι Σφήνου

 

Πληθώρα μηνυμάτων στα social media

«Με την πρώτη ματιά τρελαθήκαμε κι απ'το πρώτο λεπτό σ'άλλους κόσμους χαθήκαμε», «το απόλυτο καλοκαιρινό πάρτι», «τέλεια, να θυμηθούμε τα Μάταλα», «Επιτέλους θα χορέψουμε, τραγούδια και τρέλα», «Με αυτά μεγαλώσαμε...», «Είμαστε έτοιμοι να χορέψουμε κάτω από την ντίσκο μπάλα...!», «Το καλύτερο πάρτι,χαιρετίσματα από την Πτολεμαίδα», «Πάμε για μια ωραία ομάδα!», «Μπράβο σας #spitimetonsfino», «Μετατρέψαμε το σαλόνι μας σε καλοκαιρινό πάρτι, φτιάχνουμε τα σφηνάκια μας και ακούμε παλιές Megaλες επιτυχίες. Να είσαι καλά Mega μου!», «Mega σε ευχαριστούμε», «Τραγούδια που μεγάλωσαν έρωτες»

Δειτε Επισης

Ελευθερία Ελευθερίου για τη συμμετοχή της στη #Eurovision το 2012: «Έχω κενά μνήμης από εκείνες τις ημέρες»
Έλενα Τσαγκρινού: «Ο λόγος που δεν φτάσαμε τριάδα με το El Diablo ήταν λόγω του τίτλου»
Η αντίδραση της legendary Έλενας Παπαρίζου, τη στιγμή που η iconic Ελένη Φουρέιρα αποθεώνεται με το Fuego
H Ελένη Φουρέιρα πετάχτηκε από την καρέκλα τσιρίζοντας, για την επιτυχία της Silias Kapsi για την Κύπρο!
Η κατανομή των 10 φιναλίστ του Α’ Ημιτελικού στον Τελικό της #Eurovision 2024! Στο δεύτερο μισό η Κύπρος!
Η Μαρίνα Σάττι εξηγεί για το μονοπλάνο στη συμμετοχή της Ελλάδας στην #Eurovision 2024
#SurvivorGR: Νεύρα και εντάσεις και στους δύο πάγκους με την κόντρα Φάνη-Γκιουλέκα και ο νέος υποψήφιος
Μυστική αποστολή εις Αίγυπτον: H ιστορία των σοβιετικών πυραύλων SAM τους οποίους αγόρασε η Κύπρος
Η Κύπρος στον Μεγάλο Τελικό της 68ης #Eurovision! Αυτές είναι οι δέκα χώρες που προκρίθηκαν!
Η Silia Kapsis ξεσήκωσε το Malmö Arena με την δροσιά της, για την Κύπρο, στην 68η #Eurovision!