Η αποκάλυψη του Βαρθαλίτη για την προσωπική του ζωή και η μάχη του με τα κιλά!

 

Η έκπληξη της μαμάς του, η προσυμφωνία για το μοίρασμα στο χρηματικό έπαθλο και η απάντηση στη σκληρή κριτική του Σωτήρη Κοντιζά! Ο νικητής του #MasterChefGR, ο Σταύρος Βαρθαλίτης μίλησε για όλα στην εκπομπή, «Στη φωλιά των Κου Κου».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το πρωί της Πέμπτης, μάλιστα, ο Σταύρος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κούκου» και μίλησε για την νίκη του, αλλά και για την εμπειρία του στο ριάλιτι μαγειρικής. Εκεί, όμως, τον περίμενε και μια ευχάριστη έκπληξη, αφού η μητέρα του εισέβαλε στο πλατό.

Η κυρία Πόπη μίλησε για τον γιο της και είπε: «Είχα πολύ αγωνία… Όταν είδα το 30 έσπασα μέσα μου, επειδή το παιδί μου έφτασε κορυφή… Είμαι περήφανη πολύ και τον θαυμάζω πολλά χρόνια και πριν το MasterChef, γιατί είναι ένας άνθρωπος πολύ ιδιαίτερος, πολύ ήρεμος, πολύ φοβερός»

Όπως ήταν λογικό, τα λόγια της προκάλεσαν τη συγκίνηση του Σταύρου Βαρθαλίτη.

Μεγάλη ανατροπή με το έπαθλο του MasterChef 4. Ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταύρος Γεωργίου ήταν οι δύο φιναλίστ που διαγωνίστηκαν στον τελικό για να το κατακτήσουν, ο πρώτος το κέρδισε όμως η συνέχεια είναι λίγο διαφορετική.

Ενώ γνωρίζαμε πως οι δύο παίκτες είχαν συμφωνήσει να δώσει ο νικητής στον χαμένο 10,000 ευρώ από το έπαθλο, στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν. Καλεσμένος Στη φωλιά των Κου Κου, ο Σταύρος Βαρθαλίτης άφησε με το στόμα ανοιχτό την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, όταν δήλωσε τα εξής:

«Έναν συμβολαιογράφο ζητάω παρακαλώ. Να έρθει ένας συμβολαιογράφος να μας φτιάξει γιατί πάει 50 – 50 το έπαθλο. Όταν λέει κάτι ο Βαρθαλίτης κρατάει τον λόγο του. Είχαμε πει κάτι σαν κολατσιό, αλλά τώρα είπαμε 50 – 50.

Ειδικά με εμάς τους δύο, επειδή ότι λέγαμε μέσα στο παιχνίδι το έχουμε κρατήσει, αν μη τι άλλο τώρα που ξεκινάει η πραγματική μας ζωή και οι συνεργασίες που έχουμε να κάνουμε και δεν θέλω να τον χάσω -ελπίζω ούτε κι αυτός να θέλει να με χάσει- ότι λέμε θα το τηρήσουμε γιατί θέλουμε να έχουμε αυτή την υγιή σχέση που είχαμε και στο παιχνίδι».

Ο νικητής του MasterChef 4 μίλησε και για τα κιλά που πήρε μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής αλλά και για τη σκληρή κριτική που δέχτηκε στην οντισιόν του, από τον Σωτήρη Κοντιζά.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης είπε: «Τα κιλά είναι αριθμοί. Πρέπει να έχω χάσει 1-2 κιλά από τον ιδρώτα, αλλά έχουμε να χάσουμε και άλλα μέσα στο καλοκαίρι. Έχω πάρει 7-8 κιλά μέσα στο παιχνίδι και συνεχίζω με καθαρή διατροφή γιατί κι αυτό χρειάζεται για να δείξεις την πειθαρχία που γενικώς χρειάζεται να έχουμε σε όλη μας τη ζωή».

Και τόνισε: «Είναι πάρα πολύ έντονη η στιγμή της οντισιόν. Θυμάμαι ακόμα τα σκληρά λόγια του Σωτήρη Κοντιζά. Πολλοί με έχουν κρίνει για την εικόνα μου. Ένιωθα ότι με πατάει στον λαιμό και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Αλλά κατάλαβα μέσα μου ότι κάποια στιγμή θα τον διαψεύσω. Άφησα να μιλήσει και ήθελα με τις πράξεις μου να αλλάξει αυτά που πιστεύει για μένα. Πιστεύω το κατάφερα. Είμαι 24 ετών δεν έχω κατασταλάξει, ούτε σαν άνθρωπος, ούτε και μαγειρικά. Πλάθομαι ακόμα».

Mεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή.

«Είμαι καλά. Είμαι ερωτευμένος με τη ζωή μου και με τη δουλειά μου, αλλά πολύ καλά στη ζωή μου, ειδικά τώρα με όλον αυτόν τον ντόρο που έχει έρθει και με όλα αυτά που θα προκύψουν. Είναι ένα μικρό δωράκι, γιατί τα μεγάλα θα έρθουν με το πέρας του χρόνου και με πολύ δουλειά. Και στην προσωπική μου ζωή είμαι αρκετά καλά. Αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

 

Πριν από λίγες ώρες, ο 24χρονος μάγειρας έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο.

«Ένα μοναδικό ευχαριστώ σε όλους σας ...σας ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου για όλη την αγάπη σας! Το ταξίδι ήταν μοναδικό , γεμάτο από στιγμές οι οποίες θα μου μείνουν αξέχαστες για πολλά χρόνια! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στη παραγωγή και στους τρεις υπέροχους και δροσερούς κριτές μας @chef_koutsopoulosleonidas @scontizas @ioannidispanos και στον ηρώα που δεν φαίνεται @nick.d.thomas !!  Κρατήστε ψηλά παιδιά μου το σύνθημα "Έρωτας Αλήτης Σταύρος Βαρθαλιτης" ως τα ουράνια! Σας αγαπώ όλους ... μείνετε παρέα μου γιατί ετοιμάζουμε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα για εσάς και για εμάς! Stay safe - Stay positive - Stay active», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Σταύρος Βαρθαλίτης μετά τη νίκη του στο MasterChef.

Η επιτυχία του MasterChef αποτυπώνεται μάλιστα και στο Instagram του Σταύρου Βαρθαλίτη, καθώς ο ίδιος λίγες ώρες μετά τη νίκη του, κατάφερε να φτάσει τους 38.000 followers. Ο Σταύρος πριν τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μαγειρικής είχε κάτω από 1.000 followers.

Δείτε την ανάρτηση που ακολουθεί.

 

Η κάμερα, μάλιστα, της εκπομπή “Ευτυχείτε” βρέθηκε στη γειτονιά του Σταύρου και εκεί συνάντησε την μητέρα του, κυρία Πόπη, η οποία μίλησε την Έλενα Πολυκάρπου. 

«Αισθάνομαι υπέροχα, αλλά είμαι και κουρασμένη… Είμαι περήφανη, είμαι χαρούμενη πάρα πολύ, αλλά δεν πρόκειται να πω κάτι άλλο. Δεν κοιμήθηκα το  βράδυ της νίκης του. Του εύχομαι τα καλύτερα και ό,τι θέλει ο ίδιος να το κάνει, εγώ θα είμαι πάντα δίπλα. Ό, τι θέλει πάντα στο καλό» είπε η μαμά του νικητή του φετινού MasterChef.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η μητέρα του Σταύρο

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#MasterChefGR: Ξέρουμε τον πρώτο διεκδικητή του Silver Award και των 20.000 ευρώ! Ποιος θα είναι μαζί του;
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!