«Μου άφησε το μωρό χεσ…νο στο πλατό κι έφυγε»

 
 

O Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Γιώργο Παπαδάκη.

Ο πρωταγωνιστής της πρωινής ζώνης των τελευταίων 30 ετών, μιλά για τις δύσκολες στιγμές μπροστά και πίσω από την κάμερα, την προσωπική του ζωή και την πορεία του στη δημοσιογραφία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η συνέντευξη ξεκίνησε με τη διαπίστωση του Νίκου Χατζηνικολάου πως ο Γιώργος Παπαδάκης έχει χάσει αρκετά κιλά το τελευταίο διάστημα.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, κατάφερε να χάσει 18 κιλά κατά τη διάρκεια της πανδημία του κορωνοϊού.

«Έχασα 18 κιλά μέσα στην καραντίνα και έκοψα και το κάπνισμα. Κάπνιζα πολλά χρόνια. Το έκοψα. Με το πρώτο μνημόνιο ξανάρχισα το κάπνισμα. Με έσκασαν και αυτοί που έρχονταν καλεσμένοι. Τώρα το τσιγάρο μου είναι το κομπολογάκι μου» τόνισε ο Γιώργος Παπαδάκης.

 

Ο αγαπημένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής, αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τους λόγους που δεν έβαλε ποτέ μαλλιά, αλλά και γιατί ο ίδιος δεν θέλει να κάνει αισθητικές παρεμβάσεις.

«Μου έδωσαν αρκετά λεφτά για να διαφημίσω μεταμοσχεύσεις μαλλιών. Θέλανε να ξεκινήσω τη διαδικασία. Δε θέλω καμία αισθητική παρέμβαση. Θέλω τον χρόνο. Θέλω αυτό το πράγμα το υπέροχο, το δημιούργημα… Σκέψου αυτόν τον τύπο με μαλλιά. Μια χαρά είμαι, μια χαρά» εξήγησε ο Γιώργος Παπαδάκης.

 

Το 1986 ο Γιώργος Παπαδάκης συμμετείχε στην εκπομπή της ΕΡΤ “3 στον αέρα” με τη Σεμίνα Διγενή και τον Νάσο Αθανασίου.

Όταν χρειάστηκε να βρουν έναν νέο δημοσιογράφο, μετά την αποχώρηση του Νάσου Αθανασίου, η Σεμίνα Διγενή ήθελε να πάρει τον Νίκο Χατζηνικολάου, κάτι που ο ίδιος έμαθε για πρώτη φορά χθες το βράδυ στο “Ενώπιος Ενωπίω” από τον Γιώργο Παπαδάκη κι έμεινε άφωνος.

«Δεν ήταν προγραμματισμένο να βγω στην τηλεόραση. Ετοιμαζόταν αυτή η μεσημεριανή εκπομπή, δεν υπήρχε τίτλος, στηνόταν το περιεχόμενο… Ήταν ο Νάσος Αθανασίου με τη Σεμίνα Διγενή που έψαχναν έναν άνθρωπο για να είναι υπεύθυνος του ρεπορτάζ, αυτός ο άνθρωπος ήμουν εγώ. Κάνουμε τις συσκέψεις και βγήκε μια χημεία με τον Νάσο και τη Σεμίνα.

Ήμουν πολύ τυχερός που με εμπιστεύτηκαν γιατί ήταν δύο καταξιωμένοι τηλεοπτικοί και όχι μόνο δημοσιογράφοι με πολλή μεγάλη τηλεοπτική εμπειρία κι εγώ ήξερα ελάχιστα πράγματα από τηλεόραση. Ήμασταν τρεις, θα βγαίναμε στις 3 το μεσημέρι κι έτσι βγάλαμε και τον τίτλο “3 στον αέρα”. Και ήταν μια καταπληκτική εμπειρία για μένα», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Παπαδάκης άφησε άναυδο τον Νίκο Χατζηνικολάου με την αποκάλυψη που έκανε.

Γ.Π.: Θα σου αποκαλύψω κάτι. Ο Νάσος ήταν μαζί μας, αλλά μετά αποφάσισε να μην συνεχίσει και ψάχναμε να βρούμε έναν άνθρωπο, ο οποίος θα ερχόταν μαζί μας. Και θέλαμε να είναι ένας άνθρωπος χαρισματικός που δεν είχε κάνει καθόλου τηλεόραση την εποχή εκείνη. Η Σεμίνα Διγενή είχε στο μυαλό της ένα νέο παιδί που έκανε τα πρώτα του βήματα τότε στη δημοσιογραφία… Το όνομά του ήταν Νίκος Χατζηνικολάου.

Ν.Χ.: Πλάκα μου κάνεις; Δεν το ήξερα αυτό. Το μαθαίνω τώρα.

 

Ένα απίθανο περιστατικό από την εποχή που δούλευε στην ΕΡΤ αποκάλυψε ο Γιώργος Παπαδάκης στο “Ενώπιος Ενωπίω”. Όπως εξήγησε ο γνωστός παρουσιαστής, το 1986 που έκανε την εκπομπή “3 στον αέρα”, ένας αγανακτισμένος πατέρας μπήκε στο πλατό μαζί με το μόλις λίγων μηνών μωρό του, το οποίο άφησε στο τραπέζι κι έφυγε.

«Θέλω να σου πω ένα περιστατικό από το “3 στον αέρα”. Κάνουμε την εκπομπή κανονικά και ξαφνικά μπαίνει ένας κύριος με ένα μωρό και μου λέει “κύριε μου, αυτό το παιδί πώς θα το μεγαλώσω; Δεν έχω τη δυνατότητα” και μου αφήνει το μωρό και φεύγει τρέχοντας. Και μένω με ένα μωρό, το οποίο ήταν και χεσ…νο και να κλαίει…

Αυτό έγινε το 1986, σήμερα το παιδί θα είναι 34 χρονών. Εγκαταλελειμμένο, χεσ…νο κι εγώ αποσβολωμένος. Σταματήσαμε την εκπομπή και ψάχναμε να βρούμε που είναι ο πατέρας του. Εγώ νόμιζα ότι κάποιος μου έκανε πλάκα. Αυτός ήταν ένας τηλεθεατής που αποφάσισε να αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο επειδή δεν μπορούσε να μεγαλώσει το παιδί του. Τον βρήκαμε μετά και τον βοηθήσαμε», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

 

Για το επεισόδιο μεταξύ Ηλία Κασιδιάρη και Λιάνας Κανέλλη το 2012 στον αέρα του “Καλημέρα Ελλάδα” μίλησε ο Γιώργος Παπαδάκης στο “Ενώπιος Ενωπίω”. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο παρουσιαστής, δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε κάτι τέτοιο στην εκπομπή του, καθώς τη δεκαετία του ’90 δύο πολιτικοί είχαν παίξει ξύλο μόλις έκλεισαν οι κάμερες.

«Εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Όταν σηκώθηκε ο Κασιδιάρης και πέταξε το νερό στη Δούρου, κρατούσε το ποτήρι στη συνέχεια και φοβόμουν ότι θα πετάξει και το ποτήρι. Εγώ έφυγα για να πάω να πιάσω τον Κασιδιάρη για να μην πετάξει το ποτήρι στη Δούρου. Κι εκείνη την ώρα “τι κάνεις ρε;” του λέει η Λιάνα και γίνεται η συμπλοκή. Το “όχι, όχι” που φώναζα και που κορόιδεψαν πάρα πολλοί ήταν μια προσπάθεια να πω “όχι, όχι” μη φύγει το ποτήρι και χτυπήσει τη Δούρου.

Ήταν εκεί ο μετέπειτα ΠτΔ, ο Προκόπης Παυλόπουλος, η Ρένα Δούρου, η Λιάνα Κανέλλη, τραυματισμένος ο Ντίνος Σιωμόπουλος που ήταν δίπλα μου και η Ντόρα Κουτροκόη, η οποία χάθηκε, δεν ήξερα που ήταν. Βέβαια, ενδιαφέρον έχει και τι έγινε, και δεν θα το συζητήσουμε, όταν πήγαμε σε διαφημίσεις γιατί έπρεπε να διακόψουμε, έγινε σύρραξη μέσα στο στούντιο.

Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή, αν και δεν ήταν η πρώτη φορά που έπαιξαν ξύλο πολιτικοί μέσα στο πλατό. Είχε ξανασυμβεί τη δεκαετία του ’90 μεταξύ δύο πολιτικών, ευτυχώς μόλις τελείωσε η εκπομπή. Τελειώνει η εκπομπή και γυρίζει ο ένας και λέει στον άλλον «ρε “μπιπ”», σηκώνεται ο άλλος «ποιος είπες “μπιπ” ρε “μπιπ”» και αρχίζουν οι μπουνιές και οι κλωτσιές κι εμείς να προσπαθούμε να τους χωρίσουμε», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων