Τρεις υποψήφιοι για να φύγουν οι δυο στο #MasterChefGR

 

Η απουσία του Κουτσόπουλου και η φωνή της Μάρλεν! Η Μαρλέν είχε παράπονο από τον Σταυρή... που τα φαγητά του ηταν καλύτερα από το δικό της πρωτότυπο! Δημήτρης Μπέλλος: « Αυτά για μένα είναι βλακείες. Είναι άδικο να είναι υποψήφιος ο Σταυρής.» Ο Τζον αναδεικνύεται στον «Mr Ασυλία».  Διονύσης, Μάρλεν Γρυντάκη και Σταύρος Γεωργίου  υποψήφιοι προς αποχώρηση στο  #MasterChefGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το επεισόδιο ξεκίνησε με ακόμα μία απουσία κριτή, αυτή τη φορά του Λεωνίδα Κουτσόπουλου! 

Όπως ενημέρωσε τους παίκτες ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο θείος Λεωνίδας έχασε σε μία μαγειρική δοκιμασία από εκείνον και επειδή δεν ένιωθε πολύ καλά, θα έλειπε σήμερα.

Έτσι, μαζί με τον Πάνο Ιωαννίδη, ο Σωτήρης Κοντιζάς θα ανακοίνωνε τη βαθμολογία της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας της μπλε και της κόκκινης ομάδας.

Η Μάρλεν ήταν αυτή που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών στα πρώτα κιόλας λεπτά του επεισοδίου του ριάλιτι μαγειρικής μιας και η φωνή της ήταν... 

Ο λόγος; Είχε... ξελαρυγγιαστεί φωνάζοντας στην ομάδα της πίσω από τον τοίχο που είχε υψωθεί ανάμεσά τους και έτσι... έχασε τη φωνή της. Η ίδια πάντως δεν έδειξε να προβληματίζεται και πολύ για τη βραχνιασμένη φωνή της αφού ήξερε πως με λίγη ξεκούραση θα επανερχόταν.

Η Μάρλεν το διακωμώδησε κιόλας για τη φωνή της δείχνοντας να το απολαμβάνει.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η ομαδική δοκιμασία με τον τοίχο ήταν η τελευταία για τον φετινό κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής. 

Τα λάθη στην τελευταία, για το φετινό MasterChef, ομαδική δοκιμασία θα κοστίσουν σε κάποιους, την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Οι σκέψεις πολλές, η αγωνία για το αποτέλεσμα μεγάλη, κάποιοι φτάνουν στην πηγή τόσο, μα τόσο κοντά αλλά δεν θα ξεδιψάσουν. Θα μείνουν με τη λαχτάρα της νίκης του επάθλου και πολύ σημαντικού τίτλου του Έλληνα ή της Ελληνίδας MasterChef. Κάποιοι θα βρεθούν στους 6 του τελικού!

Υπήρχαν όμως και οι τέσσερις χαμένοι της δοκιμασίας μιας και μόνο μία ομάδα ανάμεσα στη μπλε και την κόκκινη θα καταφέρει να εξασφαλίσει τη συνέχεια στο παιχνίδι.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης ανακοίνωσαν το αποτέλεσμα της βαθμολογίας με τους νικητές να αφήνουν κατά πολλές μονάδες πίσω τους ηττημένους.

 

Με τους τέσσερις χαμένους να βρίσκονται σε μειονεκτική θέση, τα πράγματα δυσκόλεψαν αφού για ακόμα μια φορά οι κριτές είχαν αποφασίσει να περάσουν δια πυρός και σιδήρου τους φετινούς διαγωνιζόμενους, μέχρι να βρεθεί ο νέος μάγειρας ή μαγείρισσα, που θα φέρει επάξια τον τίτλο Master Chef 4!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Επεισόδιο για... γερά νεύρα για τους παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής. 

Γιατί μετά την ανακοίνωση των κριτών για την ομάδα που είχε κερδίσει τη δοκιμασία του τοίχου, που ήταν η μπλε ομάδα, τα μέλη της κόκκινης, έπρεπε να υποστούν νέες δοκιμασίες προκειμένου να κατακτήσουν την ασυλία και να διεκδικήσουν μία θέση στην τελική εξάδα.

Έτσι, η Μάρλεν, ο Τζον, ο Σταυρής και ο Διονύσης κλήθηκαν να κόψουν σε έξι κομμάτια ένα αρνί όπως τούς υπέδειξε ο σεφ.

 

Τελικά, από τη δοκιμασία καλύτερα τα πήγαν ο Διονύσης και ο Τζον οι οποίοι είχαν τριάντα λεπτά στη διάθεσή τους για να διεκδικήσουν την ασυλία.

Μέσα σε αυτόν τον χρόνο έπρεπε να μαγειρέψουν ένα πιάτο για να το δοκιμάσουν οι κριτές οι οποίοι και θα αποφάσιζαν ποιος από τους δύο παίκτες θα έπαιρνε την ασυλία και έτσι δεν θα ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ποιος από τους δύο σεφ τελικά κατάφερε να πάρει την ασυλία; 

 

Στη δεύτερη μαγειρική δοκιμασία της ημέρας στο MasterChef, ο Διονύσης και ο Τζον “πάλεψαν” για μια θέση στην εξάδα του διαγωνισμού, με τον χαμένο να μπαίνει σε διαδικασία αποχώρησης.

Ο Τζον και ο Διονύσης, που είχαν τις καλύτερες προσπάθειες στην πρώτη δοκιμασία, έπρεπε να επιλέξουν από μία κοπή κρέατος, που ήδη είχαν κάνει πιο πριν, προκειμένου να φτιάξουν ένα πιάτο.

Τα πράγματα στον πάγκο του Τζον ήταν αρκετά καλά και τακτοποιημένα, κάτι που δεν ίσχυε για τον Διονύση, με τον Σωτήρη Κοντιζά να παθαίνει ένα μικρό σοκ βλέποντας την κατάσταση.

«Διονύση, τι γίνεται εδώ; Πρόσεχε εδώ πέρα! Καθάρισε λίγο τον πάγκο σου. Δεν είσαι καθαρός, εντάξει; Δεν πιάνουμε έτσι το κρέας, δεν το αφήνουμε δίπλα από τα μη μαγειρεμένα κρέατα. Έλα τώρα, λίγο όμορφα… Είμαστε ψηλά. Το ξέρω ότι έχουμε πολύ λίγο χρόνο, αλλά πρέπει να δουλεύουμε σωστά. Δεν μου αρέσει να κάνω σύγκριση, αλλά η εικόνα στον πάγκο του Τζον είναι καλύτερη», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Έχω τον κύριο Κοντιζά να μουρμουράει… Το θέμα με την καθαριότητα είναι πάρα πολύ δύσκολο για έναν άνθρωπο που τώρα ξεκινάει όλα αυτά τα πράγματα. Και έχει δίκιο, δεν λέω όχι, αλλά κατάλαβέ με», είπε ο Διονύσης.

 

Δείτε απόψε

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
#SurvivorGR: Aνατροπή στη νέα υποψηφιότητα: «Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει»