Έζησε την αποθέωση στα social media η Δήμητρα Γαλάνη, N.1 trend στο #Twitter

 
 
Δείτε τις εντυπωσιακές ερμηνείες στα τεράστια τραγούδια στην ιστορική εκπομπή της Δήμητρας Γαλάνη!
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Πιστοί στο ραντεβού τους με το MEGA αποδείχτηκαν και οι τηλεθεατές, οι οποίοι για ακόμη μια φορά, μέσα σε ελάχιστα λεπτά, έφεραν το #SpitiMeTinGalani στην πρώτη θέση των trends στο Twitter.

Στην Κύπρο θα έχουμε την ευκαιρία απόψε από την συχνότητα του Sigma να δούμε την εν λόγω ιστορική εκπομπή

Από τα πρώτα λεπτά σε όλα τα social media δεκάδες άνθρωποι μοιράζονταν τον ενθουσιασμό τους για μια ακόμα μεγάλη βραδιά που βιώνουν μέσα από το MEGA.

Άπαντες, έχοντας μάθει πλέον το εβδομαδιαίο ραντεβού με το μεγάλο κανάλι, μοιράζουν απλόχερα την αγάπη τους στην Δήμητρα Γαλάνη.

«Δυο μέρες μόνο», «Καλή διασκέδαση», «Αγαπώ Γαλάνη», Γαλάνη forever», «Η πιο ερωτική φωνή που υπάρχει, ραντεβού όλοι στο MEGA», «Θα περάσουμε τέλεια ακόμα ένα βράδυ», «Θα είμαστε όλοι εκεί συντονισμένοι», «Περιμένουμε Χατζηγιάννη», ήταν μερικά από τα πρώτα σχόλια των τηλεθεατών που συντονίστηκαν από την πρώτη στιγμή για να απολαύσουν την κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια.

Η σπουδαία καλλιτέχνις μας υποδέχτηκε στην ιδιότυπη σκηνή και από το πρώτο λεπτό έδειξε τη διάθεσή της να μας ταξιδέψει στα μονοπάτια του έρωτα με το υπέροχο «Παραδώσου» και το «Μη μου μιλάς για αγάπη».

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία

«Εδώ στο σπίτι με το MEGA, αλλά αυτή το φορά όχι επειδή πρέπει να μείνουμε στο σπίτι, αλλά επειδή το MEGA μας δίνει τη χαρά και την ευτυχία του να μπορούμε να μείνουμε Παρασκευή για να ακούσουμε ωραία μουσική. Είναι πραγματικά πολύ φιλόξενο αυτό για τη μουσική, δεν έχει ξαναγίνει, είναι η πρώτη φορά που ένα κανάλι φροντίζει με τέλειο τρόπο τεχνικά να αποτυπώσει ήχο και εικόνα. Μπράβο, ευχαριστούμε για τη φιλοξενία αυτή το MEGA».

 

«Θα παρουσιάσω άλλο ένα νέο κορίτσι. Ένα κορίτσι που θα έχει διαδρομή, γιατί είναι δημιουργός η ίδια, γιατί σέβεται πάρα πολύ και αγαπάει αυτό που κάνει, γιατί το προσέχει σαν τα μάτια της, και γιατί πάνω από όλα θέλει να κάνει μουσική».

Με αυτά τα λόγια η Δήμητρα Γαλάνη υποδέχτηκε την Παυλίνα Βουλγαράκη στην μουσική της παρέα.

Η Δήμητρα Γαλάνη στη συνέχεια αστειεύτηκε, μάλιστα, και με το «προνόμιο» που της έδωσαν στην προκειμένη περίπτωση οι επιβεβλημένες λόγω του κορωνοϊού αποστάσεις με την Παυλίνα Βουλγαράκη, καθώς η νεαρή ερμηνεύτρια είναι αρκετά ψηλή.

«Μας τιμά, ακόμα και το ότι είμαστε εδώ και γίνεται μια εκπομπή και έχεις καλέσει και συνοδεύεσαι από δύο υπέροχα πλάσματα της νέας γενιάς, και που και εγώ είμαι εδώ, είναι πολύ τιμητικό για εμένα», είπε από την πλευρά της η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Η νεαρή τραγουδοποιός στη συνέχεια ερμήνευσε το «Δικαίωμα» σε μουσική της Δήμητρας Γαλάνη και στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου, αλλά και το «Δεν είπες κάτι» σε μουσική της Δήμητρας Γαλάνη και στίχους της ιδίας.

 

Στάθης Δράκος και Κατερίνα Πολέμη

Ο Στάθης Δράκος και η Κατερίνα Πολέμη έχουν και στο παρελθόν συνεργαστεί με την Δήμητρα Γαλάνη και έχουν τραγουδήσει μαζί της και στις φετινές συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής.

 

Ο Στάθης Δράκος, από τους Minor Project έχει γράψει τη μουσική στον τελευταίο δίσκο της Γαλάνη με τίτλο «Εκδρομή» σε στίχους Νίκου Μωραΐτη και έχει ερμηνεύσει κάποια από τα τραγούδια του δίσκου.

 

Μεγάλη επιτυχία αυτής της δουλειά, που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό, είναι το ντουέτο «Εκδρομή» που λέει με μοναδικό τρόπο η Δήμητρα Γαλάνη και ο Στάθης Δράκος.

Δείχνοντας τις σπουδαίες ερμηνευτικές του ικανότητες ο Στάθης Δράκος τραγούδησε εξαιρετικά. το «Τυχερό αστέρι» του Κωνσταντίνου Βήτα και αντίστοιχα η Κατερίνα Πολέμη –μεταξύ άλλων- τα «Ήσυχα βράδια».

 

Μεγάλες επιτυχίες που άντεξαν στο χρόνο

Από μια δισκογραφία που θα ζήλευαν ακόμα και μεγάλοι αστέρες του εξωτερικού η Δήμητρα Γαλάνη έκανε μια αυστηρή επιλογή των μεγάλων επιτυχιών για να χαρίσει στο κοινό.

Πάντα με γνώμονα τον έρωτα η Γαλάνη ερμήνευσε το συγκλονιστικό «Χειροκρότημα» σε μουσική δική της και στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου μαγνητίζοντας για μία ακόμη φορά μέσα σε αυτή τη μαγική βραδιά το κοινό.

«Είμαστε ακόμα ζωντανοί, στη σκηνή, σαν ροκ συγκρότημα…», τραγούδησε η Δήμητρα Γαλάνη, σε ένα τραγούδι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Το χειροκρότημα μπορεί να έλειπε από το στούντιο που λαμβάνει χώρα η εκπομπή, ωστόσο οι τηλεθεατές «χειροκρότησαν» την ξεχωριστή Δήμητρα Γαλάνη με τα μηνύματά τους.

Την ίδια αγάπη έδειξε το κοινό και στα θρυλικά «Στερεότυπα», το «Δυο μέρες μόνο» αλλά και το θρυλικό «Ζω»

 

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η προσφορά της Γαλάνη στον πολιτισμό είναι τεράστια

«Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή τώρα για μένα, κι είναι ιδιαίτερη στιγμή γιατί με τους νέους ανθρώπους έχω πάντα αδυναμία. Συναντήθηκα λοιπόν κάποια στιγμή με έναν νέο άνθρωπο, μόλις είχε ξεκινήσει είχαμε γοητευτεί όλοι με τη φωνή του.

Θυμάμαι δουλέψαμε για 1η φορά και είδα δίπλα μου έναν άνθρωπο που συνέχισε με μια λαμπρή καριέρα, και θα συνεχίζει γιατί είναι ένας καλλιτέχνης μαραθωνοδρόμος, μεγάλων αποστάσεων», με αυτά τα λόγια η Δήμητρα Γαλάνη υποδέχθηκε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Ο ίδιος όπως τόνισε είναι «τιμή του και χαρά του που βρίσκομαι εδώ πέρα, δίπλα σου»

«Την Δήμητρα την αγαπώ και τη σέβομαι, η προσφορά της στον πολιτισμό είναι τεράστια. Είτε ως συνθέτης, είτε ως παραγωγός, και βεβαίως ως ερμηνεύτρια αφού είναι από τις κορυφαίες στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι και τον πολιτισμό εν γένει», ήταν τα λόγια του πασίγνωστου τραγουδιστή.

«Δεν συνηθίζεις ποτέ ότι πιάνεις τόπο στην ψυχή των άλλων», είπε η ερμηνεύτρια.

«Τίποτα δεν μπορεί να με κάνει να ξεχάσω την στοργή, την αγάπη που με περιέβαλες στο ξεκίνημα, σε ευχαριστώ για όλα αυτά»

«Αυτό που κάνεις, αυτό που υπηρετείς είναι από τα πιο δύσκολα είδη.. Η καλή ποπ είναι ένα πολύ δύσκολο πράγμα»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 
 
 
 

Δειτε Επισης

Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - H epic Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!