Ο Ξιαρχός εξαφανίστηκε από το γύρισμα! «Πρόσβαλαν την νοημοσύνη μου, τη δουλειά μου»

 
 

Αυτά είναι τα δύο υποψήφια ζευγάρια προς αποχώρηση στο #J2US «Χθες στο γύρισμα του J2US εξαφανίστηκα αμέσως μετά το act μας. Έγινε κάτι πολύ σοβαρό...» «Νομίζω ότι η Δέσποινα Βανδή μού χρωστάει μια συγνώμη...»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το Just The Two Us γύρισε χθες το έβδομο επεισόδιο.  Η εκπομπή Ευτυχείτε μας έδωσε δυνατό spoiler ποια ζευγάρια θα είναι υποψήφια προς αποχώρηση.

Δύο ζευγάρια είναι υποψήφια προς αποχώρηση και είναι ο Τρύφωνας Σαμαράς με τη Χαρά Βέρρα και η Κρυσταλλία και ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, οι οποίοι ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση και την προηγούμενη εβδομάδα.

Μόλις λοιπόν η Κατερίνα Καινούργιου άκουσε ότι είναι υποψήφιος προς αποχώρηση ο Τρύφωνας Σαμαράς είπε: «Τον φάγανε τα κυκλώματα. Το ζήλεψαν το αγόρι μου το λαμπρό… Πότε ανοίγει η ψηφοφορία να μπω να τον ψηφίσω; Ε και φύγει ο Τρύφωνας. Δεν πρόκειται να ξαναπαίξω J2us»!

Φυσικά η Κατερίνα αστειευόταν και δείτε το βίντεο παραπάνω!

 

Το φαβορί του show τραγουδιού είναι το ζευγάρι Κόνι Μεταξά και Τάσος Ξιαρχό.

Χθες, μάλιστα, η εκρηκτική performer και ο καταξιωμένος χορογράφος ερμήνευσαν το Balamos και δέχτηκαν ποικίλα σχόλια από την κριτική επιτροπή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκοψε την ανάσα η Κόνι, το εξώφυλλο στο Playboy και η #Eurovision! To ΡΙΚ ακούει;

Σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε, αμέσως μετά την εμφάνισή τους και την κριτική που δέχτηκαν, ο Τάσος εξαφανίστηκε μια ώρα από το γύρισμα, με την Κόνι να μένει μόνη της. Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, ο χορογράφος φαίνεται πως στεναχωρήθηκε με τα σχόλια, για αυτό τον λόγο και έφυγε.

 

Μετά την προβολή του συγκεκριμένου ρεπορτάζ, ο Τάσος Ξιαρχό έδωσε τη δική του απάντηση, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναφέροντας πως ο λόγος που έφυγε ήταν πως συνέβη κάτι, το οποίο πρόσβαλε τη δουλειά του: «Χθες στο γύρισμα του J2US εξαφανίστηκα αμέσως μετά το act μας. Έγινε κάτι πολύ σοβαρό που πρόσβαλε την νοημοσύνη μου, τη δουλειά μου και τον λόγο που κάνω ό,τι κάνω. Δεν θα ήθελα στα τηλεοπτικά να αναπαράγεται πως εγώ έφυγα γιατί δεν μου άρεσε η βαθμολογία και πως έχω καβαλήσει κάποιο καλάμι. Πριν εκτελέσετε κάποιον, ρωτήστε και ίσως μάθετε, αλλιώς σωπάστε και πάνω απ’ όλα να είστε ευγενικοί».

 

Ο Τρύφωνας Σαμαράς σε συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν και στην Ρενέ Σαραντινού εξομολογήθηκε για τη συμμετοχή του στο J2US και δεν έκρυψε, μάλιστα, την πικρία του για το πολυσυζητημένο σχόλιο που δέχθηκε από την Δέσποινα Βανδή σε πρόσφατη εμφάνιση του.

Ποιο σχόλιο σ’ έχει ενοχλήσει περισσότερο ως τώρα;

Με τη Δέσποινα Βανδή ήρθα σε αντιπαράθεση, γιατί το σχόλιο της για μένα ήταν άκυρο, ακόμη δεν μου έχει ζητήσει συγνώμη. Νομίζω ότι η Δέσποινα Βανδή μού χρωστάει μια συγνώμη, αλλά βλέπω από τον τρόπο της ότι έχει αλλάξει συμπεριφορά απέναντι μου, οπότε και χωρίς να μου το λέει είναι σαν να μου ζήτησε συγνώμη. Διότι ούτε η φούστα που φόρεσα ήταν παραδοσιακή ούτε το τραγούδι που είπαμε ήταν παραδοσιακό. Ποτέ δεν θα προσέβαλα την παράδοση και τα έθιμα της χώρας μας, ήταν άτοπο. Ο κ. Φασουλής μίλησε απαξιωτικά για μένα, νομίζει ότι θα βγω να παίξω Ίψεν, ότι θα κάνω τον Άμλετ. Είναι ένα τηλεοπτικό σόου… Στην αρχή ήταν υπερβολικός, τώρα καλμάρει τα πράγματα.

Οι δικοί σου άνθρωποι, ο αδελφός σου και ο πατέρας σου, τι λένε για όλα αυτά;

Ο μπαμπάς μου στεναχωρήθηκε πάρα πολύ από την κριτική που έκαναν για τη φουστανέλα η Δέσποινα Βανδή και ο Σταμάτης Φασουλής. Του είπα, “μπαμπά μη στεναχωριέσαι, δεν είναι κάτι που με στεναχώρησε”. Είναι άσχημο για τους γονείς να ακούνε να προσβάλουν το παιδί τους.

Η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε βρέθηκε στα παρασκήνια του J2US και μίλησε με τον Τρύφωνα Σαμαρά και την Χαρά Βέρρα, οι οποίοι αποκάλυψαν πως στο επεισόδιο του Σαββάτου θα τραγουδήσουν… Άννα Βίσση!

«Εγώ το τόλμησα! Η Δέσποινα ήταν πάρα πολύ ευγενική, δεν είπε κάτι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τρύφωνας Σαμαράς με την Χαρά Βέρρα να απαντά «Θα τολμήσουμε να πούμε και Δέσποινα Βανδή. Δεν ξέρουμε ακόμα πιο. Θα σκεφτούμε αν συνεχίσουμε να είμαστε στο παιχνίδι».

 

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 

Δειτε Επισης

#SurvivorGR: Η νέα αλλαγή στις ομάδες και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Σίσσυ Χρηστίδου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Ώπα κούκλα μου, που νομίζεις ότι πας;»
Μπέττυ Μαγγίρα: «Παρουσιάστρια ήμουν από πριν, ο Δημήτρης Παπανώτας το ζει μόνος του»
Κώστας Τσουρός: «Θα μας ξεβλαχέψει η Μαρίνα Σάττι; Τουλάχιστον ντροπιαστικό» - H epic απάντηση της
Σοκάρε η 71χρονη Βίκυ Λέανδρος το κοινό της - Έπεσε από τη σκηνή στο κενό ενώ τραγουδούσε το «I love life»
#J2US: «Βόμβα» από την Άντζελα Δημητρίου: «Πρέπει να φύγω, η ψυχή και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου»
#Eurovision 2024: Οι μεγάλες αλλαγές της φετινής διοργάνωσης – Οι ανακοινώσεις της EBU
Η Μαρία Σολωμού «κέρδισε» τις Απόκριες! Μεταμφιέστηκε σε Απόλυτη - Τo σχόλιο της iconic Άννας Βίσση
Ακυρώνονται οι εμφανίσεις του Νίκου Οικονομόπουλου για αυτό το Σαββατοκύριακο, λόγω ίωσης
#MasterChefGR: Τον έκαψαν οι λεπτομέρειες και αποχώρησε δακρυσμένος από τον διαγωνισμό