Θέμα στην #Guardian η Θεοδωρίδου και η drive in συναυλία της στη Γλυφάδα!

 
 
Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες από τη μεγάλη συναυλία που έδωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου στη Γλυφάδα, την πρώτη drive in συναυλία που δόθηκε ποτέ στην Ελλάδα.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus
 
Γεγονός που δεν θα μπορούσε να μη σχολιαστεί και από τα ξένα μέσα ενημέρωσης όπως ο Guardian ο οποίος με αφορμή αυτή τη συναυλία αναρωτιέται αν έτσι θα γίνονται πλέον τέτοιου είδους εκδηλώσεις ανά τον κόσμο.
 
 
Η συναυλία δόθηκε στο 1ο Δημοτικό Στάδιο Γλυφάδας, κάτω από το Γκολφ και για κάθε αυτοκίνητο υπήρχε προκαθορισμένος χώρος στάθμευσης, ο οποίος ήταν ουσιαστικά η θέση κάθε θεατή στη συναυλία. Έτσι, κάθε θεατής είχε την απαιτούμενη απόσταση από τον διπλανό του καθώς βρισκόταν μέσα στην ασφάλεια του αυτοκινήτου του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κόρνες αντί για χειροκροτήματα στην drive-in συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου

«Από το αυτοκίνητό μας, με αποστάσεις, με ασφάλεια –μια εμπειρία πραγματικά ξεχωριστή» είπε από μικροφώνου ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου καλωσορίζοντας τους θεατές λίγο πριν αρχίσει η συναυλία και ανέβει στη σκηνή η Νατάσα Θεοδωρίδου για να ερμηνεύσει αγαπημένες της επιτυχίες.

Ο ίδιος υποσχέθηκε στο κοινό: «Θα φιλοξενήσουμε προβολές ταινιών, νέων και κλασικών, όπως και θεατρικές παραστάσεις αλλά και συναυλίες. Οι εκδηλώσεις θα είναι και φέτος δωρεάν για το κοινό και, αντί εισιτηρίου, θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές μας δομές».

Εκείνο που αναρωτιέται όμως ο Guardian είναι αν πρόκειται για νέα τάξη πραγμάτων μετά την αναγκαία αλλαγή στις κοινωνικές μας συμπεριφορές. Το σίγουρο είναι πάντως ότι η Νατάσα Θεοδωρίδου μαζί με τον καλό της φίλο Παντελή Καναράκη που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, κατάφεραν να χαρίσουν στους παρευρισκόμενους μία μοναδική βραδιά γεμάτη κέφι, τραγούδι και πολύ γέλιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι drive in εκδηλώσεις, κυρίως προβολής ταινιών, ήταν μεγάλη μόδα τις δεκαετίες του '30, του '40, του '50 και του '60, ειδικά στην Αμερική. Μετά τη συναυλία στη Γλυφάδα, ετοιμάζονται ανάλογες drive in συναυλίες και στον Δήμο Χαϊδαρίου αλλά και της Αθήνας.

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε φωτογραφίες
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 
 

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Ο παίκτης που επέστρεψε και τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση στο άψε σβήσε!
#SurvivorGR: Τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση σχεδόν με μια φωνή
Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για την αποχώρηση Γιάννη Ξανθόπουλου & Άντζελας Δημητρίου από το #J2US
#SurvivorGR: Η νέα αλλαγή στις ομάδες και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Σίσσυ Χρηστίδου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Ώπα κούκλα μου, που νομίζεις ότι πας;»
Μπέττυ Μαγγίρα: «Παρουσιάστρια ήμουν από πριν, ο Δημήτρης Παπανώτας το ζει μόνος του»
Κώστας Τσουρός: «Θα μας ξεβλαχέψει η Μαρίνα Σάττι; Τουλάχιστον ντροπιαστικό» - H epic απάντηση της
Σοκάρε η 71χρονη Βίκυ Λέανδρος το κοινό της - Έπεσε από τη σκηνή στο κενό ενώ τραγουδούσε το «I love life»
#J2US: «Βόμβα» από την Άντζελα Δημητρίου: «Πρέπει να φύγω, η ψυχή και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου»
#Eurovision 2024: Οι μεγάλες αλλαγές της φετινής διοργάνωσης – Οι ανακοινώσεις της EBU