Χαμός με τον Γιαννόπουλο! Εκνευρισμένη η Ολυμπίου! Συγκινημένος ο Πρίαμος!

 

«Ο τρόπος σου προσβάλει τους τραγουδιστές…» «Δεν είναι αυτός ο ρόλος μου, το θεωρώ αγένεια»  Το τραγούδι του Παντελίδη και η ιστορία του Ετεοκλή προκάλεσαν συγκίνηση! Το αντίο της Άσπας Τσίνα στο #J2US  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στο λαμπερό σόου «Just The Two Of Us» ήταν όλοι… perfect 10! Ο Νίκος Κοκλώνης καλωσόρισε τα 10 ζευγάρια των παικτών, που όσο περνάει ο καιρός εξελίσσονται και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Το αποτέλεσμα κρίθηκε, φυσικά, στο… χειροκρότημα.

Ποια ντουέτα, όμως, έκλεψαν απόψε την παράσταση και ποιοι απογοητεύτηκαν από τη βαθμολογία; Ποιο αποτέλεσμα βρήκε «φρικτό» η Βίκυ Σταυροπούλου και πώς αντάμειψε ο Σταμάτης Φασουλής το ζευγάρι που «το κουνά το ποδαράκι»;

Ποιο act ήταν το καλύτερο που έχει δει μέχρι τώρα επί σκηνής «Just the 2 Of Us» η Δέσποινα Βανδή; Και τι είπε η Μαρία Μπακοδήμου σε ένα από τα ζευγάρια, κάνοντάς τους σχεδόν να δακρύσουν από χαρά;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Η Σταυροπούλου έκανε υποδοχή σε μαγαζιά, πώς έφτασε να γίνει πρωταγωνίστρια;»

Ανατρεπτικές εμφανίσεις, ξεχωριστές ερμηνείες, απαιτητικές χορογραφίες, συγκίνηση, κόντρες και μια νέα είσοδος στο διαγωνιστικό σόου, καθώς ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης αυτή την εβδομάδα απέκτησε νέο coach, με την ομάδα σύσσωμη να εύχεται στην Άσπα Τσίνα να επιστρέψει σύντομα κοντά τους.

Στο «Just The 2 Of Us» κριτής, όπως πάντα, ήταν και το τηλεοπτικό κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε ζευγάρι που πήρε το απόλυτο "Άριστα" με τέσσερα 10άρια για την εμφάνισή τους και δεν ήταν άλλο από την Κόνυ Μεταξά και τον Τάσο Ξιαρχό.

 

 

Δείτε παρακάτω τα ζευγάρια και με ποια τραγούδια διαγωνίστηκαν.

Ορφέας Παπαδόπουλος και Άρτεμις Ματαφιά

 

Γιώργος Γιαννόπουλος και Δέσποινα Ολυμπίου

Αυτή η εβδομάδα στο J2US δεν ήταν και η καλύτερη για την Δέσποινα Ολυμπίου, καθώς το τραγούδι που της ζήτησε να πουν ο Γιώργος Γιαννόπουλος δεν το ήθελε καθόλου.

Το τραγούδι ήταν το “Απ’ το βορρά μέχρι το νότο”, ο Γιώργος Γιαννόπουλος ήθελε να το πει και η Δέσποινα Ολυμπίου ήταν φανερά εκνευρισμένη, κάτι που έδειξε και μετά στο πλατό.

«Πρώτη φορά που δεν έχω να πω κάτι σήμερα. Περιμένω εσύ να μου πεις, θα παίξουμε αντίστροφους ρόλους, απ’ ότι έχω αντιληφθεί κι έτσι περιμένω να μου πεις τι θες να κάνω», είπε η Δέσποινα Ολυμπίου στον Γιώργο Γιαννόπουλο.

«Ο Γιώργος μου κάνει την ανάθεση σήμερα, παρόλο που δεν είναι αυτός ο ρόλος μου στο παιχνίδι. Σε αυτό το τραγούδι δεν έχω να πω εγώ πολλά, θα αβαντάρω τον Γιώργο, αφού θέλει τόσο πολύ να το πει. Θα το κάνουμε όπως θέλει αυτός», είπε στην κάμερα η Δέσποινα Ολυμπίου.

«Φάγαμε τα μουστάκια μας στην πρόβα», είπε αρχικά η Δέσποινα Ολυμπίου στο πλατό, ενώ ο Γιώργος Γιαννόπουλος αποκάλυψε πως το τραγούδι αυτό ήταν… παραγγελιά του Νίκου Κοκλώνη από το πρώτο επεισόδιο.

«Θεωρούσα αγένεια, όταν ζητάς κάτι και έχουν περάσει δύο, τρία, δηλαδή… Πες ότι δεν το θέλω, που το θέλω το ρεμπέτικο εγώ, και δεν στο λέμε ποτέ…», είπε η Δέσποινα Ολυμπίου.

 

Λεωνίδας Καλφαγιάννης και Κρυσταλλία

 

Τάσος Ξιαρχό και Κόνυ Μεταξά

Η εμφάνιση ζευγαριού του λαμπερού σόου  ήταν τόσο μοναδική και υπέροχη που οι κριτές δεν μπορούσαν να τούς βαθμολογήσουν με κάτι λιγότερο από ένα καθαρό και υπέροχο... 10άρι! 

Το εν λόγω ζευγάρι ερμήνευσε το τραγούδι Cry me a river και ήταν πραγματικά απολαυστικό. Τόσο που στο τέλος της ερμηνείας τους, η Δέσποινα Βανδή σηκώθηκε όρθια και φώναζε προς το μέρος τους: "Είστε καλλιτεχνάρες".

Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο ζευγάρι παίρνει υψηλή βαθμολογία.

Μάλιστα στα περισσότερα από τα προηγούμενα lives, οι δύο καλλιτέχνες είχαν πάρει την υψηλότερη βαθμολογία, άρα και την ασυλία για το επόμενο σόου.

Κανείς όμως δεν περίμενε, και σίγουρα ούτε οι ίδιοι, πως θα έκαναν τέτοια εμφάνιση που θα κατάφερναν να πάρουν την κορυφαία βαθμολογία του σόου μιας και το 10άρι είναι το... ταβάνι για τους κριτές.

Εντυπωσιάστηκαν όμως τόσο πολύ από την εμφάνιση τους που δεν μπορούσαν να μην τους βαθμολογήσουν με... άριστα

 

Ετεοκλής Παύλου και Ελένη Χατζίδου

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου τραγούδησαν στο J2US το “Σε παραδέχομαι” του Παντελή Παντελίδη. Το τραγούδι του αδικοχαμένου καλλιτέχνη από μόνο του ήταν ικανό να συγκινήσει τους πάντες, ωστόσο, και τα όσα αφηγήθηκε ο Ετεοκλής για τις δύσκολες στιγμές που έζησε, έκαναν βαρύ το κλίμα στο πλατό.

«Ένας φίλος μου, που δεν υπάρχει πια, σοφός, είπε ένα τραγούδι συνδέεται πάρα πολύ με τη δική σου τη ζωή. Λέει το τραγούδι “ο δυνατός είναι αυτός που ακόμα προσπαθεί”», είπε στις πρόβες η Ελένη Χατζίδου στον Ετεοκλή.

«Ήταν ένας άνθρωπος που χωρίς να το ξέρει, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου, ήταν η παρέα μου, το φιλαράκι μου, άκουγα τα τραγούδια του και με παρηγορούσαν, έπαιρνα δύναμη. Είναι κάτι που μπορώ να το κάνω γιατί αυτά που λέει το τραγούδι τα έχω νιώσει πολύ βαθιά μέσα μου», είπε ο Ετεοκλής Παύλου.

Το αγαπημένο ζευγάρι βγήκε στη σκηνή και τραγούδησε το “Σε παραδέχομαι” του Παντελή Παντελίδη και η συνέχεια ήταν ακόμα πιο συγκινητική, με τον Ετεοκλή να μιλάει για τα δύσκολα που πέρασε μέσα στην εντατική.

«Τραγουδούσα και μου έρχονταν εικόνες. Όταν έχει συμβεί κάτι τόσο συνταρακτικό στη ζωή σου, σου έρχονται εικόνες. Μου ήρθε η εικόνα μου στην εντατική… Κοιμήθηκα αρτιμελής και ξύπνησα στην εντατική μη έχοντας το πόδι μου και μαθαίνοντας ότι έχω ένα τεράστιο δρόμο μπροστά μου. Ήταν πολύ σοκαριστικό. Σοκαρίστηκα όταν κατάλαβα ότι το μεγαλύτερο αγώνα στη ζωή μου έχω να τον δώσω για να κερδίσω τα δεδομένα.

Έδωσα το μεγαλύτερό μου αγώνα για να σταθώ στα πόδια μου. Μου πήρε έξι χρόνια. Υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν πολύ μεγάλες δυσκολίες και προβλήματα. Και για μένα η λέξη “προβλήματα” έχει να κάνει με την υγεία, τα υπόλοιπα είναι προβληματισμοί.

Η μεγαλύτερη επούλωση είναι η ψυχική, εκεί πρέπει να δώσουμε τη μεγαλύτερη βαρύτητα. Σωματικά θα επανέλθεις κάποια στιγμή ότι κι αν συμβεί, το θέμα είναι να μην κουκουλώσεις με οποιοδήποτε τρόπο τα εσωτερικά τραύματα που έχουν δημιουργηθεί από κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή σου. Αυτά πρέπει να γιατρέψεις για να επανέλθεις πλήρως. Και αυτό γίνεται μόνο προσφέροντας, όσοι προσφέρεις αγάπη γεμίζεις και μπορείς να ξαναγίνεις ένας υγιής άνθρωπος», είπε ο Ετεοκλής Παύλου.

 

Τρύφωνας Σαμαράς και Χαρά Βέρρα

 

Έρρικα Πρεζεράκου και Άρης Μακρής

 

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Χρήστος Ζώτος

Η queen Dina μέχρι και το προηγούμενο σόου του Just the two of us παρακαλούσε δημόσια το τηλεοπτικό κοινό να μην την ψηφίσει για να την… απαλλάξει από το μαρτύριο του να τραγουδά στη σκηνή, όμως φαίνεται πως βαρέθηκε να παρακαλάει και είπε να το πάρει πιο… ζεστά.

Μάλιστα, ακολούθησε και τη συμβουλή του Σταμάτη Φασουλή που εδώ και καιρό της έλεγε πως έπρεπε να επιλέξει ένα τραγούδι που θα αναδείκνυε περισσότερο το σεξ απίλ της και λιγότερο τις φωνητικές της ικανότητες για τις οποίες –η αλήθεια είναι- δεν φημίζεται.

Έτσι, μαζί με τον Χρήστο Ζώτο εμφανίστηκαν στη σκηνή του σόου τραγουδώντας το I wanna be loved by you που είχε ερμηνεύσει πριν από πολλές δεκαετίες τη Μέριλιν Μονρόε, καταφέρνοντας μάλιστα να αποσπάσει την υψηλότερη, μέχρι στιγμής, για την ίδια και τον παρτενέρ της, βαθμολογία, δηλαδή οκτάρια που δεν είχε δει ποτέ μέχρι σήμερα.

Φυσικά, η Κωνσταντίνα ενθουσιάστηκε από την γενναιοδωρία των κριτών που της ζήτησαν να παραμείνει στο συγκεκριμένο ρεπερτόριο προκειμένου να βλέπει το τηλεοπτικό κοινό όμορφες εμφανίσεις της.

 

Βίκυ Χατζηβασιλείου και Κώστας Καραφώτης

 

Μάριος Πρίαμος και Γιώργος Λιβάνης

Πρώτο επεισόδιο στο J2US χωρίς την Άσπα Τσίνα. Η γνωστή τραγουδίστρια αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα για λόγους υγείας και σήμερα με ένα ξεχωριστό βίντεο είπε “αντίο” στον Μάριο Πρίαμο και το J2US.

«Είχαμε όμως και μια αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, η Άσπα δεν βρίσκεται μαζί μας για λόγους υγείας. Δεν μπορεί να συνεχίσει για λίγο χρονικό διάστημα, εύχομαι σύντομα να είναι μαζί μας. θα την ακούσουμε σε λίγο… Το πάλεψε και το παλεύει μέχρι και τώρα και εύχομαι να είναι κοντά μας σύντομα», είπε στην αρχή του show ο Νίκος Κοκλώνης.

«Της ευχόμαστε όλοι περαστικά. Θεωρώ ότι η Άσπα, γιατί εγώ δεν ήξερα πόσο σοβαρή είναι η περιπέτεια της υγείας της, είναι ένα τρομερό παράδειγμα να έχει ο άνθρωπος μια τέτοια αρρώστια και να την αντιμετωπίζει με αυτή τη δύναμη και με αυτόν τον τρόπο, να είναι εδώ και να το ξορκίζει», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Όταν ήρθε η σειρά για την εμφάνιση του Μάριου Πρίαμου με νέο παρτενέρ τον Γιώργο Λιβάνη, προβλήθηκε το βίντεο που έστειλε η Άσπα Τσίνα και με το οποίο αποχαιρέτησε τον Μάριο Πρίαμο και το J2US.

«Καλέ μου Μάριε, λυπάμαι πολύ που δεν μπορούμε να συνεχίσουμε μαζί στο παιχνίδι. Είσαι δυνατός παίκτης και σου αξίζει να φτάσεις στον τελικό. Νίκο Κοκλώνη, το αγόρι μου να μου το προσέχετε τώρα που έφυγα, θα συνέλθω εγώ και θα τα ξαναπούμε. Καλή επιτυχία σε όλους», είπε στο βίντεο η Άσπα Τσίνα.

«Είναι μια δύσκολη εβδομάδα για μένα λόγω του ότι η Άσπα δεν είναι μαζί μου. Θα ήθελα πολύ να είναι εδώ μαζί μου γιατί ξεκίνησα με την Άσπα και με δίδαξε πάρα πολλά πράγματα, ελπίζω να βελτιώθηκα. Σίγουρα κέρδισα πάρα πολλά και την ευχαριστώ ολόψυχα γι’ αυτό. Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Είδα το βιντεάκι και συγκινήθηκα. Να στείλουμε τα φιλιά μας στην Άσπα. Θέλουμε όλοι να είναι καλά! Η υγεία είναι πάνω απ’ όλα, σεβόμαστε την επιλογή της και στέλνουμε τη θετική μας σκέψη και την αγάπη και την ευχαριστώ για όσα με δίδαξε και μου έδειξε σε αυτό το παιχνίδι», είπε ο Μάριος Πρίαμος.

 

Ποιο ζευγάρι, όμως δεν κατάφερε να πείσει το τηλεοπτικό κοινό και τους τηλεθεατές με την ερμηνεία του και δυστυχώς αποχώρησε στο τέλος της βραδιάς; Δείτε παρακάτω για ποιους πρόκειται...

Εκτός J2US βρίσκονται ο Γιώργος Γιαννόπουλος και η Δέσποινα Ολυμπίου. Αφού ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε το ζευγάρι που αποχωρεί, οι τόνοι ανέβηκαν στο πλατό με τον Γιώργο Γιαννόπουλο να ανοίγει διάλογο με τη Μαρία Μπακοδήμου.

Γ.Γ.: Όταν ήρθα στο γραφείο να με ρωτήσουν “ποιους σκέφτεσαι για τραγουδιστές;” είπα ένα όνομα, Δήμητρα Γαλάνη. Μου λένε “είναι δυνατόν να έρθει η Γαλάνη;”. Εγώ αυτή ονειρεύομαι. Να έρθει σε αυτό το παιχνίδι η Γαλάνη, ο Νταλάρας, μεγάλοι τραγουδιστές και να διαγωνίζονται με επωνύμους.

Μ.ΜΠ.: Καταλαβαίνω αυτό που είπες, αλλά άθελά σου, ο τρόπος που διατυπώθηκε, για μένα, πρόσβαλε τους τραγουδιστές που συμμετέχουν αυτή τη στιγμή.

Γ.Γ.: Κάνετε λάθος κυρία Μπακοδήμου, με συγχωρείτε πάρα πολύ. Δεν πρόσβαλα κανέναν συνάδελφο που διαγωνίστηκε. Είπα ότι ήρθα να διαγωνιστώ, έχοντας γνώση το ποιος είμαι, ποιος είναι στην επιτροπή και τι είναι το παιχνίδι. Όταν μου είπαν “ποια τραγουδίστρια;” είπα τη Γαλάνη.

Β.ΣΤ.: Αφού είχες αυτή την ιδέα γιατί δεν πήρες τη Γαλάνη να της κάνεις πρόταση, αλλά πήρες τη Δέσποινα;

Βαρύ το κλίμα στο πλατό – Το τραγούδι του Παντελίδη και η ιστορία του Ετεοκλή προκάλεσαν συγκίνηση

Γ.Γ.: Εγώ τραγουδάω από Φοίβο και Βανδή μέχρι Νταλάρα και Σαββόπουλο. Έτσι είναι η προσωπικότητά μου, με ξέρει ο Σταμάτης. Προσδοκώ μια μέρα να είναι τόσο μεγάλοι οι διαγωνιζόμενοι, δεν υποτιμώ τη Δέσποινα, πάμε παρακάτω…

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους. Ήρθα να πολεμήσω το θεριό της τηλεόρασης και θεωρώ ότι αυτή η καθημερινή επαφή μου θα με κάνει να λυθώ. Είμαι ευχαριστημένη, ήταν μοναδικό το ταξίδι», είπε η Δέσποινα Ολυμπίου πριν φύγει από τη σκηνή του J2US.

 

Λίγες ώρες αργότερα, ωστόσο, η κάμερα του “Έλα χαμογέλα” βρέθηκε στα παρασκήνια του τραγουδιστικού σόου όπου ο γνωστός ηθοποιός δεν μάσησε τα λόγια του!

Πιο συγκεκριμένα, όταν το ζευγάρι ρωτήθηκε για το συναίσθημα κατά την αποχώρηση του, ο Γιώργος Γιαννόπουλος διέκοψε την συνεργάτιδα του στο σόου προκειμένου να συμπληρώσει με νόημα πως “όλα όλα; Όλα θα σου λείψουν καλέ; Και κάποιοι ηλίθιοι θα σου λείψουν; Όλοι; Και οι ηλίθιοι; Εμένα πάντως οι ηλίθιοι δεν θα μου λείψουν! Κάτι ηλίθιοι… Γιατί γνώρισα και ηλίθιους εδώ πέρα… Δεν κατάλαβα, κακό είναι; Δεν κατάλαβα; Με πάνε μπροστά οι έξυπνοι άνθρωποι και αυτούς επιζητάω και αυτούς γνώρισα. Κάποιοι από αυτούς είναι η Δέσποινα και ο Νίκος Κοκλώνης. Αυτοί με πήγαν μπροστά και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Κάποιους ηλίθιους, δεν τους θέλω, τι να κάνω τώρα; Με το ζόρι;”.

“Να πω κάτι γιατί ίσως παρεξηγηθεί. Το σημαντικό ευδοκιμεί από το ασήμαντο. Ο έξυπνος ευδοκιμεί από τον ηλίθιο. Δεν ενοχλούμαι από κάποιον. Απλά και μόνο πάω μπροστά, επιλέγω να πάω μπροστά με αυτούς που με πήγαν πιο μπροστά” συμπλήρωσε, στον ίδιο, τόνο ο δημοφιλής ηθοποιός.

Όσον αφορά το σχόλιο που ο ίδιος έκανε στον αέρα του J2US για τη Δήμητρα Γαλάνη και τον Γιώργο Νταλάρα, ο Γιώργος Γιαννόπουλος ξεκαθάρισε: “Είναι η άποψη μου εν πάσει περιπτώση. Απαγορεύεται να έχω μια άλλη άποψη; Λοιπόν, η άποψη μου είναι αυτή. Μπορείτε να την γράψετε όμως έτσι γιατί στο τέλος να μην τρελαθώ! Δεν υποτιμάω συναδέλφους διαγωνιζόμενους, όπως η κυρία Ολυμπίου και άλλοι τραγουδιστές. Το είπα για να πάει σε άλλα στάνταρ. Αυτό εννοούσα και σε αυτό επιμένω, για αυτό και ήρθα”.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως καθ’ όλη τη διάρκεια των δηλώσεων, η Δέσποινα Ολυμπίου δεν έκρυψε την αμηχανία της για όσα ειπώθηκαν διαχωρίζοντας ανά στιγμές την προσωπική της θέση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ;

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά