Η ιστορία του Δημήτρη που ζει σε ξενώνα για εφήβους στην Κύπρο πάει Κάννες!

 
 
Κυπριακή επιτυχία στο φεστιβάλ Καννών Το Κυπριακό project που κέρδισε τις εντυπώσεις στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και θα παρουσιαστεί στην αγορά του φεστιβάλ Καννών
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Πέντε ελληνικές παραγωγές και συμπαραγωγές θα παρουσιαστούν στην online φέτος Αγορά του Φεστιβάλ Καννών μέσα από το επιτυχημένο πρόγραμμα Thessaloniki Goes to Cannes.

Η οnline εκδοχή της Αγοράς των Καννών που λανσάρεται φέτος για πρώτη φορά και ξεκινάει στις 22 Ιουνίου θα δοκιμάσει τις αντοχές της... αγοράς στις συνθήκες που επιβάλλει η πανδημία και η διαρκής αβεβαιότητα σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής.

Διατηρώντας όσο το δυνατόν πιο αλώβητες όλες τις δράσεις της, η Αγορά των Καννών, διατηρεί και στην online εκδοχή της την παρουσιάση πρότζεκτ από όλον τον κόσμο που χρειάζονται χρήματα για τη συμπληρώσή τους και αναζητούν world sales και επαφές με φεστιβάλ για τις πρεμιέρες τους. Ετσι και φέτος το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, μέσω του προγράμματος Thessaloniki Goes to Cannes, «στέλνει» πέντε ελληνικές παραγωγές και συμπαραγωγές που θα δοκιμάσουν για πρώτη φορά τη δύναμή τους μέσα από ένα μικρό οπτικό υλικό και μια παρουσίαση από την ομάδα παραγωγής σε επαγγελματίες του χώρου από όλον τον κόσμο.

Ανάμεσα στα πρότζεκτ είναι  το «Dog» (aka Brothers) της Γιάννας Αμερικάνου, συμπαραγωγή Κύπρου Ελλάδας, παραγωγή Μόνικα Νικολαίδου, Εφη Σκρόμπολα, Βασίλης Τζανίδης, Γιώργος Κυριάκος Κώστας Λαμπρόπουλος.

 

Ενας έφηβος, ο Δημήτρης ζει σε ένα ξενώνα για εφήβους των υπηρεσιών πρόνοιας της Κύπρου εδώ και δέκα χρόνια.

Οταν ο πατέρας του, Φώτης, απελευθερώνεται από τη φυλακή μετά από 10 χρόνια για λαθρεμπόριο ναρκωτικών, γίνεται η στιγμή που το μεγάλο όνειρο του Δημήτρη θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Ο Δημήτρης αρπάζει την ευκαιρία να ζήσει μαζί με τον πατέρα του, αγνοώντας τις επιπλοκές και τη βία που θα αντιμετωπίσει από έναν άνθρωπο τον οποίο ποτέ δεν γνώρισε και που είναι ένας εγκληματίας στην καρδιά.

Ακούστε το soundtrack

 

"Περάσαμε και περνάμε δύσκολες μέρες και όπως όλα έχουν πληγεί και επηρεαστεί, έτσι και η ταινία μας δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την μετα-παραγωγή της.

Μέσα σε αυτόν τον χρόνο αποκλεισμού και καραντίνας, ένα απίστευτο ταλέντο δούλευε ασταμάτητα ώστε όταν θα ερχόταν η ώρα να μπορούσαμε να επιστρέψουμε στην ολοκλήρωση της.

Αυτή η ταινία δεν θα υπήρχε εάν δεν είχα του απίστευτους μου ηθοποιούς: Andrea Konstantinou, Dimitri Kitso, Nicolaki Zegkinoglou, Antonia Charalambous, Vasili Michael, Demetra Demetriadou, Anna Yiagiozi, Giorgina Tatsi, Andrea Meleki, τους κομπάρσους μου, το απίθανο μου συνεργείο αλλά και οι ‘άγγελοι φύλακες΄ της ταινίας πριν αλλά και κατά την διάρκεια της καραντίνας: Effie Skrobolas, Basilis Tzanidis, Lambis Charalambides, Yorgos Giannelis, Melentini, Krista Papista, Simon Bloom, Aliki Panagi, Costas Varibopiotis, Gregory Arvanitis, Giannis Ageladopoulos, Marios Neocleous, Pierros Andrakakos, Sofia Dimopoulou και φυσικά την παραγωγό μου Monica Nicolaidou που ήταν εκεί από την αρχή και έκανε τα πάντα για να γίνει το όραμα πραγματικότητα.

Η καραντίνα μας άλλαξε όλους και εύχομαι καλύτερες μέρες σε όλους μας αλλά και καλύτερες μέρες για τον Κινηματογράφο.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους πάρα πολύ και σας είμαι ευγνώμων για την πίστη και την αγάπη σας γι’ αυτή την ταινία.
Τώρα πατάμε RESTART για να την ολοκληρώσουμε!
Ο Τίτλος BROTHERS για εμάς ήταν Working Title.
Ο Επίσημος Τίτλος της ταινίας θα είναι το .DOG.", έγραψε στην λεζάντα της πρόσφατης ανάρτησης της, για την ταινία, η δημιουργός Γιάννα Αμερικάνου.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες