Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Να φιλτράρουμε αυτά που λέμε στις κάμερες... »

  25/05/2020 12:58
«Να φιλτράρουμε αυτά που λέμε στις κάμερες... »

«Να φιλτράρουμε αυτά που λέμε στις κάμερες... »

  25/05/2020 12:58

 «Στην περίπτωση της Ηλιάνας υπήρχε παρασκήνιο. Όταν βλέπεις ότι κάτι στην ομάδα δεν προχωράει, είναι καλύτερα να αποσυρθείς...» Η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε ευθέως στην Βίκυ Καγιά για το #GNTMgr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Έλενα Χριστοπούλου κάθισε στο τραπέζι του Πρωινό στο ξεκίνημα της εβδομάδας και τα είπε όλα. Ιδιαίτερη σημασία έχει η απάντηση που έδωσε στη Βίκυ Καγιά για την περιβόητη δήλωση  πως όποιος φεύγει από το Star δεν ξαναγυρίζει, ενώ η Έλενα Χριστοπούλου εξήγησε πώς ακριβώς έφυγε από το κανάλι.

“Η δική μου αποχώρηση συνέβη με πολύ ωραίο και ειρηνικό κλίμα, εφόσον ενημέρωσα τον σταθμό, την εταιρεία παραγωγής, τους ανθρώπους που συνεργαζόμουν, τους πάντες, πριν καν υπογράψω με τον ΣΚΑΪ. Έφυγα με γλυκά συναισθήματα από το GNTM. Οι δικές μου συνθήκες ήταν πάρα πολύ καλές. Όταν φεύγεις από κάπου και ενημερώνεις και δεν σου λέει κάποιος “έλα να το συζητήσουμε”… Θεωρώ όταν σου έρχεται μια μεγάλη ευκαιρία, πρέπει να την πιάνεις από τα μαλλιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άλλο συνέβη με μένα, άλλο με την Ηλιάνα. Δεν θα βγάλω το παρασκήνιο στο προσκήνιο, είναι λάθος. Στην περίπτωση της Ηλιάνας υπήρχε παρασκήνιο. Όταν βλέπεις ότι κάτι στην ομάδα δεν προχωράει, είναι καλύτερα να αποσυρθείς.

Η Βίκυ ήταν άρρωστη εκείνη τη μέρα; Κάπως άκουσα την φωνή της, σαν γριπωμένη. Πολύ μεγάλη παρόρμηση αυτό που είδα. Αυτό που άκουσα ήταν πολύ παρορμητικό, θα έπρεπε κάποιες στιγμές να φιλτράρουμε καλύτερα αυτά που λέμε στις κάμερες. Αυτό θα της έλεγα της Βίκυς αν ήταν δικό μου κορίτσι. Κάθε κανάλι πληρώνει γραφείο τύπου και δημοσίων σχέσεων για να απαντούν για όλα αυτά. Ο κάθε άνθρωπος θα πρέπει να ενισχύει τον ρόλο του και όχι να μπαίνει σε άλλα μονοπάτια. Δεν έκανε μόνο σε εμένα εντύπωση, σε όλους σας έκανε γι’ αυτό το κάνατε και θέμα”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Όσο για το αν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου “έκλεψε” την καμπάνια από τη Βίκυ Καγιά, η απάντησή της ήταν: “Business is business”.

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας