Kαταβεβλημένη η Άσπα Τσίνα στο #J2US!

 

Εξαντλημένη και ιδιαίτερα καταβεβλημένη εμφανίστηκε στο τελευταίο γύρισμα του J2US η Άσπα Τσίνα προκειμένου να φέρει σε πέρας τον ρόλο της στο λαμπερό σόου, στο πλευρό του παρτενέρ της Μάριου Πρίαμου. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η τραγουδίστρια, η οποία όπως έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της καθώς αντιμετωπίζει μία σπάνια μορφή καρκίνου, χθες αποκάλυψε με βίντεο στα social media ότι δεν θα καταφέρει να συνεχίσει στο σόου καθώς θέτει ως προτεραιότητά της την υγεία της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Όπως είπε, η γιατρός της τής συνέστησε να ξεκουραστεί για τουλάχιστον έναν μήνα, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα καταφέρει να συνεχίσει στο σόου.

Έτσι, αναγκαστικά θα απέχει από τις υποχρεώσεις της και αυτόματα φυσικά θα πρέπει να βρεθεί αντικαταστάτης.

Όπως ακούστηκε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, ήδη η παραγωγή ψάχνει να βρει την αντικαταστάτριά της. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν πέσει στο τραπέζι πολλά σημαντικά ονόματα του χώρου του τραγουδιού που θα μπορούσαν να σταθούν το ίδιο καλά με την Άσπα Τσίνα στο πλευρό του Μάριου Πρίαμου.

Όπως αποκάλυψε η Ελένη Βουλγαράκη στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” ή θα επιστρέψει η Χρύσπα για να γίνει “ζευγάρι” με τον Μάριο Πρίαμο ή θα μπει στο show μια τραγουδίστρια, η οποία είναι μεγάλο και πρώτο όνομα στις πίστες.

«Ήμουν την Τρίτη στο γύρισμα και την είδα την Άσπα. Η αλήθεια είναι ότι ήταν εμφανώς καταβεβλημένη και μου είπε ότι είναι εξαντλημένη. Έχουμε αποκλειστικές πληροφορίες για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα με τον Μάριο. Είναι δύο τα σενάρια γιατί η παραγωγή βρίσκεται σε συζητήσεις και με το BBC που έχει τα δικαιώματα του πρότζεκτ. Το πρώτο σενάριο είναι να επιστρέψει κάποιος coach που έχει ήδη αποχωρήσει και η Χρύσπα είναι η μοναδική γυναίκα που έχει αποχωρήσει μέχρι σήμερα…

Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι ότι η παραγωγή βρίσκεται σε συζητήσεις με ένα πολύ μεγάλο όνομα. Πρώτο όνομα σε πίστες, ένα πρόσωπο που έχει συζητηθεί, ακριβοθώρητο…», είπε η Ελένη Βουλγαράκη.

Δείτε τι ακριβώς αποκαλύφθηκε στην εκπομπή...

 

Στην κάμερα της εκπομπής “Έλα χαμογέλα” και τη Μαρία Ζαφείρη μίλησε η Άσπα Τσίνα μετά το τέλος του χθεσινού επεισοδίου του J2US, το οποίο ήταν και το τελευταίο για την τραγουδίστρια, μετά την αποχώρησή της για λόγους υγείας.

Η Άσπα Τσίνα ήταν εμφανώς καταβεβλημένη μιλώντας στην κάμερα και ίσα που ακουγόταν η φωνή της.

«Είμαι πάρα πολύ κουρασμένη σωματικά, τώρα είμαι πτώμα. Είναι πάρα πολλές οι ώρες και εγώ σωματικά κάποια πράγματα από ένα σημείο και μετά δεν μπορώ να τα στηρίξω όχι γιατί δεν θέλω, αλλά αδυνατώ.

Κάποια στιγμή τα πράγματα οδηγούνται  σε ένα σημείο που δεν υπάρχει λόγος να τα τεντώσουμε κι άλλο. Δεν συζήτησα τίποτα με την παραγωγή ούτε με τους κριτές ούτε τέθηκε και από την πλευρά τους κάποιο θέμα ενώπιον μου τουλάχιστον.

Ήταν σαν μια σιωπηρή συμφωνία και από τις δύο πλευρές, έτσι το εισέπραξα εγώ», είπε η Άσπα Τσίνα στην κάμερα της εκπομπής “Έλα χαμογέλα”.

 

Δείτε την τελευταία της εμφάνιση

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν