Τρίτη, 26 Μαΐου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Για πόσο ακόμα, θα παρακολουθείς με μανία, την εκπομπή του Λούη, την Παρασκευή;

  23/05/2020 09:58
Για πόσο ακόμα, θα  παρακολουθείς με μανία, την εκπομπή του Λούη, την Παρασκευή;

Για πόσο ακόμα, θα παρακολουθείς με μανία, την εκπομπή του Λούη, την Παρασκευή;

  23/05/2020 09:58
 
 
Οι αποκαλύψεις του stand comedian για το μέλλον του «Λούης night show»
 
 
Το απόγευμα της Παρασκευής, το πιο αγαπημένο τηλεοπτικό πρόσωπο, έδωσε μία μίνι συνέντευξη για λογαριασμό της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» στον Αlpha.
 
Ο Λούης Πατσαλίδης αποκάλυψε στον Τάσο Ευάγγελου, πως πέρασε τη συμβίωση με την Αστέρω και τα παιδιά 24 ώρες το εικοσιτετράωρο την περίοδο της καραντίνας που επέβαλε η πανδημία του κορωνοϊού.
 
«Δεν ήταν εύκολο όμως όσο και να σου φαίνεται παράξενο παρότι ότι είμαστε μαζί 16 χρόνια, μπορεί να περνώ χρόνο στο σπίτι, αλλά τόση ώρα δεν νομίζω να πέρασε ποτέ κανένα ζευγάρι. Είναι πολλά σπάνιο. Οπότε μαθαίνεις και πτυχές του εαυτού σου, αναπτύσσεις δεξιότητες και μαθαίνεις τον άνθρωπο σου περισσότερο»
 
Μίλησε για την μεγάλη δυσκολία που αντιμετώπισε, προκειμένου να ετοιμάσει εκπομπή από το σπίτι, χωρίς κοινό και μόνος του με την οικογένεια του.
Ενώ δεν έμεινε εκεί, αποκαλύπτοντας ότι έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με το κανάλι του και έχει σκοπό να τα περάσει με την ίδια ομάδα! 

«Πάντα παρακολουθούμε τα νούμερα, είναι ένα εργαλείο που εμείς σαν ομάδα το βλέπουμε από λεπτό σε λεπτό για να δούμε τι αρέσει και τι όχι. Έχουμε συμβόλαιο ακόμη δυο χρόνια με τον Alpha Κύπρου και είμαι και της άποψης πως ότι κερδίζει, δεν αλλάζει»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας