Τα συγκινητικά μηνύματα αποχαιρετισμού στην τελευταία βασίλισσα της τηλεόρασης!

 

Η Ελένη Μενεγάκη γνωστοποίησε ότι τη νέα σεζόν δεν θα την δούμε στην τηλεόραση. Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετούν την Ελένη οι άνθρωποι της τηλεόρασης, οι συνεργάτες της και οι φίλοι!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Μάλιστα, ανέφερε ότι ήταν κάτι που ήθελε να πει στο κοινό την ημέρα της ονομαστικής της εορτής, κι έτσι μοιράστηκε τις σκέψεις της με έναν ειλικρινή τρόπο, εξηγώντας παράλληλα τους λόγους για τους οποίους δεν θα κάνει τηλεόραση τη νέα χρονιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Η αρχισυντάκτριά της, λοιπόν, Ελένη Γελαλή δημοσίευσε μια φωτογραφία με στιγμές τους, την οποία συνόδευσε με ένα τρυφερό μήνυμα: «Αυτή τη γιορτή μας θα τη θυμάμαι για πάντα...όπως και τα γέλια μας τις χαρές μας τις συγκινήσεις τις δυσκολίες τις ανατροπές τα αναπάντεχα τα ξαφνικά ...θα θυμάμαι για πάντα πόσο με άλλαξες κ πόσα έμαθα από σένα!!@elenimenegaki χρόνια μας πολλά. Σε ευχαριστώ!!!».

Η δημοφιλής παρουσιάστρια απάντησε σε αυτήν τη δημοσίευση και να αναφέρουμε ότι και τα δικά της λόγια ήταν εξίσου τρυφερά και όμορφα. Άλλωστε, οι δυο τους είναι μαζί 25 ολόκληρα χρόνια, συνεπώς έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο και μια ουσιαστική σχέση, πέραν της επαγγελματικής.

Δείτε την εικόνα αλλά και το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη στην ανάρτηση της Ελένης Γελαλή…

 

Ένας από τους πιο παλιούς αλλά και πιο αγαπημένους συνεργάτες της Ελένης, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος της έγραψε ένα μήνυμα με χιούμορ αλλά και συγκίνηση την ώρα που εκείνη έλεγε στον αέρα για την αποχώρησή της για το κανάλι ενώ της ευχήθηκε και για την ονομαστική της εορτή. Μάλιστα αμέσως μετά την ανακοίνωση το είπε στην Ελένη η οποία έσπευσε να το διαβάσει!

«Τελικά θα πάρουμε μαζί σύνταξη ή…?Χρόνια πολλά ΕΜ#cinemalovers» έγραψε ο Θοδωρής!

 

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου θέλησε να την ευχαριστήσει και δημόσια με ένα συγκινητικό μήνυμα μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram ενώ μοιράστηκε και τις σκέψεις της.

«Για όλα όσα μου είπες σήμερα, για όλα όσα μου δίνεις γενναιόδωρα μπροστά και πίσω από τις κάμερες όλα αυτά τα χρόνια, για όλα όσα έχεις επενδύσει σε εμένα, αισθάνομαι βαθιά ευγνωμοσύνη. Και αγάπη, ζεστή, αληθινή αγάπη, σαν τις αγκαλιές μας, που δυστυχώς σήμερα τις στερηθήκαμε, παρότι είναι και η γιορτή μας. Να σε χαίρομαι και να με χαίρεσαι, παντοτινά. ❤️ @elenimenegaki #δενυπαρχουναντιοστοδρομομας», έγραψε.

 

Ο Τάσος Τεργιάκης λίγη ώρα μετά το τέλος της εκπομπής, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη.

Ο Τάσος Τεργιάκης πόσταρε μία φωτογραφία του με την Ελένη και σχολίασε στο instagram του:

«Σε γνώρισα το 2010 όταν ήρθα ως... περίπου περαστικός, στην εκπομπή σου. Έμεινα όμως 10 σεζόν.. κερδίσαμε τελικά και οι δυο νομίζω, μέσα από μια άψογη επαγγελματική συνεργασία. Χαίρομαι γιατί ήμουν διπλά σε Σένα, στην μόνη, αληθινή, τηλεοπτική προσωπικότητα της χώρας που έγραψε Ιστορία... εις το επανιδείν λοιπόν...».

 

Η προσωπική της make up artist, Ρούλα Σταματοπούλου, δεν μπορούσε να μην αντιδράσει στην απόφαση της παρουσιάστριας να αποχωρήσει από την τηλεόραση.

Δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία που έβγαλε με την Ελένη στο πλατό της εκπομπής, την οποία συνόδευσε με ένα μήνυμα αγάπης.

«Να σε σκάσω θέλω από τις αγκαλιές και τα φιλιά. Να σε χαιρόμαστε αγάπη μου Λενιώ μου. Πάντα χαμογελαστή λαμπερή και υγιής!!! Σ’ ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα όσα μου έχεις δώσει και μου έχεις μάθει. Είσαι πάντα δίπλα σε όλους μας!!!! Αυτή την μέρα δεν θα την ξεχάσει κανείς μας στο πλατό! Σ’αγαπώ πολύ!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Ρούλα Σταματοπούλου.

 

Η Ελένη Μενεγάκη έδειξε το δώρο που της έστειλε ο Νίκος Μουτσινάς ανήμερα της γιορτής της!

Τι της έστειλε; Έναν ανεμιστήρα, ο οποίος έγραφε πάνω «Ελένη Σ’ αγαπώ».

Η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Ένας φίλος μου που με αγαπάει και με βλέπει να τυραννιέμαι τώρα που δεν παίζουν τα air condition εδώ μέσα και είμαστε με τις βεντάλιες και ό,τι βρούμε…. Και επειδή με αγαπάει ξέρει τι χρειάζομαι. Μου έστειλε αυτό, έναν ανεμιστήρα. Δεν τον έχω σε σύνδεση. Δε το σκέφτηκα σήμερα, είχα άλλα να σκεφτώ.»!

Και τόνισε: «Όμως θα χαρώ να τα πω μαζί του με ένα skype, τώρα που είμαστε όλοι ένα. Μιλάω φυσικά για τον Νίκο Μουτσινά που μου έφερνε πάντα καύσωνες στο κορμί, από τα γέλια και την τρομερή ευχαρίστηση που μου δημιουργούσε κάθε φορά που ήταν κοντά μου. Νικόλα μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το ανεπανάληπτο δώρο σου. Πάρα πολύ. Πολλά γλυκά φιλιά, Θα χαρώ να σε ακούσω. Τώρα πότε θα τα πούμε από κοντά μεγάλη υπόθεση»!

 

Ο Νίκος Μουτσινάς, όπως ήτα αναμενόμενο, δεν άφησε ασχολίαστη την ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη και στον αέρα της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» αναφέρθηκε με τον δικό του τρόπο σ’ αυτή.

«Τώρα κανονικά δεν πρέπει να κλείσω την εκπομπή; Τίτλοι τέλους. Μην βγει καμία εκπομπή του χρόνου, πάμε να κάνουμε κάτι με την Ελένη. Βγήκε το ανακοίνωσε και επίσης δεν θα πάει πουθενά; Ρε κορίτσι μου… Να περάσει καλά ότι και να κάνει. Θα επανέλθει, δεν πέθανε μη φωνάζετε έτσι. Η γυναίκα πάει να κάνει τη ζωή της του χρόνου γιατί δουλεύει τόσα χρόνια. Να πάει να φυτέψει από νωρίς στα Άχλα, να κάνει ένα τατουάζ, ένα piercing… Ότι θέλει να κάνει. Με το καλό ρε Ελένη…», είπε χαρακτηριστικά.

 

Από τη στιγμή που έκανε αυτή την ανακοίνωση «όλοι σπάνε το κεφάλι τους να δουν τι θα κάνει η Ελένη» τόνισε στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε: «Εγώ νιώθω ότι έχει την ανάγκη να ζήσει λίγο διαφορετικά. Έχει μία ηλικία και μία οικονομική ευκαίρια που της το επιτρέπουν γιατί ήταν από τις πιο ακριβοπληρωμένες. Είναι μία γυναίκα που θέλει εκείνη να ορίσει το δικό της τηλεοπτικό μέλλον και πότε θα φύγει….»!

Δείτε όσα ειπώθηκα στην εκπομπή Happy Day για την Ελένη αλλά και τι θα κάνει τη σεζόν που δε παρουσιάσει κάποια εκπομπή!

 

Η Φαίη Σκορδά είπε χαρακτηριστικά: «Βλέπεις μια νέα γυναίκα και είναι και καλά. Καμιά φορά βλέπεις ανθρώπους που είναι να σταματήσουν από τα φώτα και τους βλέπεις λίγο τρελούς. Εδώ βλέπεις μια ισορροπημένη απόφαση, μία γλυκιά γυναίκα, που θέλει να κάνει ένα διάλλειμα για τους δικούς της προσωπικούς λόγους. Αυτή ξέρει. Είπε και στο επανιδείν.».

Και πρόσθεσε η Φαίη: «Εγώ δεν πιστεύω ότι σταματάει. Είναι μια νέα γυναίκα, μπορεί να κάνει ένα διάλλειμα για ένα χρόνο για τα δικά της θέλω, τις δικές της απαιτήσεις, γιατί στο σπίτι του καθενός δεν μπορείς να ξέρεις τι συμβαίνει ή μέσα στο μυαλό. Αυτό που λέει τέλος και ο θρόνος δεν υπάρχει… Είναι μια γυναίκα που παντρεύτηκε, έκανε τα παιδιά της, έκανε πολλά παιδιά. Δεν είναι ότι δεν είχε ισορροπία σε αυτό το κομμάτι. Δεν αφιερώθηκε σε αυτό και άφησε πίσω την προσωπική ζωή»!

 

Η Ζήνα Κουτσελίνη η οποία συνεργάστηκε με την Ελένη Μενεγάκη μίλησε για αυτή της την μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει από την τηλεόραση.

Η Ζήνα τόνισε: «Νομίζω πως η Ελένη ξέρει πολύ καλά και το παιχνίδι της επικοινωνίας και την τηλεόραση γενικότερα. Εγώ την εκτιμώ και την τιμώ πολύ επαγγελματικά, όσες αναφορές κι αν έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια».

Και πρόσθεσε η Ζήνα στον Χάρη Λεμπιδάκη απόσπασμα που πρόβαλε η εκπομπή Happy Day: «Νομίζω πως η Ελένη επέλεξε τη μέρα της γιορτής της, μια σημαντική μέρα για εκείνη, γιατί ξέρει πως πια δεν είναι όμορφο για εκείνη να λέγονται διάφορα.

Η Ελένη αν επιλέγει να φύγει για ένα διάστημα από το τηλεοπτικό κοινό, σημαίνει πως θέλει να φύγει για λόγους που εκείνη κρίνει. Εγώ δε μπορώ να κρίνω πως θα συμπεριφερθεί ο κόσμος και αν θα του λείψει η Ελένη»!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Η πρώτη της αντίδραση της Έλενας Παπαρίζου για τις εμφανίσεις στη φετινή #Eurovision
Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας με Πρωθιέρεια την Μαίρη Μηνά & Master of Ceremony τον Νίκο Αλιάγα
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ – Οι εκπλήξεις, τα ηχηρά ονόματα & οι celebrities
Η επική on stage συνάντηση Άννας Βίσση & Λευτέρη Πανταζή μετά από 35 χρόνια και το φιλί στο στόμα
Λευτέρης Ελευθερίου για την οικονομική βοήθεια στον Θανάση Βισκαδουράκη: «Άμα τα λες τι νόημα έχει…»
Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι – Η ερώτηση που την έκανε να «λυγίσει»
Τέλος ο James Καφετζής από το #SurvivorGR - Αποχωρεί οικειοθελώς
#SurvivorGR: Μετά την ένωση και την προστασία των γυναικών τον έβγαλαν στον τάκο με συνοπτικές διαδικασίες
#MasterChefGR: Πήρε την ασυλία, τα 1000€ και το εισιτήριο για την τελική 10άδα!