Σάββατο, 6 Ιουνίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Άγγελος Μπράτης με το νέο το μουσάτο look περιμένει τα αγόρια στο #GNTMgr

  22/05/2020 08:59
Ο Άγγελος Μπράτης με το νέο το μουσάτο look περιμένει τα αγόρια στο #GNTMgr

Ο Άγγελος Μπράτης με το νέο το μουσάτο look περιμένει τα αγόρια στο #GNTMgr

  22/05/2020 08:59
 
Στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και την Τζώρτζια Γεωργίου μίλησε ο Άγγελος Μπράτης. Ο γνωστός σχεδιαστής και κριτής του #GNTMgr μίλησε τόσο για την αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση καθώς και τις μεγάλες αλλαγές που φέρνει ο επόμενος κύκλος του ριάλιτι μόδας 
 

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Άγγελος Μπράτης πρόδωσε πως “ξεκίνησα το νέο λουκ πριν την καραντίνα και μετά μου άρεσε. Πέρασα και ωραία καραντίνα, που περπατούσα σε ολόκληρη την Αθήνα και δεν με αναγνώριζε κανείς”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Φυσικά το έχω σκεφτεί το λουκ, δεν έχει συμβεί τυχαία και νομίζω πως χρειάζεται μια αλλαγή για το νέο κύκλο του GNTM. Λίφτινκ δεν θα έκανα, ξανθός δεν θα γινόμουν οπότε μερικές τρίχες στο  πρόσωπο είδες πως αλλάζουν τα πράγματα” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Άγγελος Μπράτης, ενώ όταν η Τζώρτζια Γεωργίου τόνισε πως θα υπάρχουν και αγόρια πια στο GNTM πρόσθεσε “ένας λόγος παραπάνω να έχω μούσια”!

“Τα αγόρια δεν έχουν αναφορές από το προηγούμενο GNTM και πιστεύω ότι θα έρθουν να δώσουν μια εντελώς διαφορετική νότα! Καταρχάς έχουμε φοβερά ωραία αγόρια στην Ελλάδα. Εγώ πιστεύω ότι έχουμε πιο ωραία από ότι κορίτσι και ο ανταγωνισμός θα ξεκινήσει από εκεί. Ότι τα αγόρια θα είναι πολύ πιο ωραία από τα κορίτσια οπότε τα κορίτσια θα πρέπει να φτάσουν τα standards” πρόσθεσε ο κριτής του GNTM συμπληρώνοντας πως “η ανδρική μόδα στην Ελλάδα έχει ανέβει πάρα πολύ γιατί οι άντρες έχουν αρχίσει να προσέχουν πολύ περισσότερο την εικόνα τους”.

Αναμένουμε να δούμε τις αλλαγές στο νέο κύκλο του GNTM…

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας