Η αντίδραση της Λασκαράκη μετά την είδηση ότι παίρνει τη θέση της Μενεγάκη

 
 
Σήμερα το ραντεβού της Βάσως Λασκαράκη με τον Alpha προκειμένου να πάρει τη θέση της Ελένης Μενεγάκη στην μεσημεριανή ζώνη! Η πρώτη αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη για τις φήμες που την θέλουν να επιστρέφει στον ΑΝΤ1.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η είδηση πως η Βάσω Λασκαράκη έχει δεχτεί πρόταση να αναλάβει μεσημεριανή εκπομπή στον Alpha, παίρνοντας ουσιαστικά τη θέση της Ελένης Μενεγάκη μετά την απόφαση της τελευταίας να αποχωρήσει από τον σταθμό, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στα τηλεοπτικά πηγαδάκια. 

Την προηγούμενη εβδομάδα που ξεκίνησαν αυτές οι φήμες, ήταν πολλοί εκείνοι που αμφισβητούσαν μία τέτοια φήμη καθώς η Βάσω Λασκαράκη δεν έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν σε ανάλογη τηλεοπτική θέση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τηλεοπτική βόμβα! Η Μενεγάκη φεύγει από τον Alpha και στη θέση της έρχεται η Λασκαράκη!

Ο φακός της εκπομπής Στη Φωλιά των Κου Κου, όμως την "τσάκωσε" την ώρα που έφτανε στον χώρο των γυρισμάτων της σειράς Έρωτας Μετά στην οποία πρωταγωνιστεί η ηθοποιός και παρά το γεγονός ότι η Βάσω Λασκαράκη βιαζόταν, έδωσε πολλές... πληροφορίες με τις απαντήσεις της.

Όταν ο δημοσιογράφος της είπε "συγχαρητήρια" για τη νέα θέση που αναλαμβάνει τηλεοπτικά, εκείνη αρκέστηκε να πει ένα ευχαριστώ, αποφεύγοντας να αποκαλύψει το οτιδήποτε για αυτή την πρόταση που ακούγεται πως έχει δεχτεί.

Για πολλούς, αυτό το "ευχαριστώ" της ηθοποιού ήταν ουσιαστικά η επιβεβαίωση όλων όσων ακούγονται τελευταία για τη Βάσω Λασκαράκη και το τηλεοπτικό της μέλλον που τη θέλει από τη νέα σεζόν να γίνεται η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης του καναλιού της Κάντζας.

Πάντως, η ηθοποιός έδειξε να είναι αφοσιωμένη στα τωρινά δεδομένα που έχουν να κάνουν με την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της επιτυχημένης σειράς του Alpha Έρωτας Μετά που φέτος ολοκληρώνεται. Το σίριαλ μάς κράτησε συντροφιά για δύο ολόκληρες σεζόν, όμως, όπως αποφασίστηκε από το κανάλι, δεν θα συνεχίσει για τρίτη σεζόν.

Δείτε το βίντεο με την πρώτη αντίδραση της Βάσως Λασκαράκη μετά τις φήμες που τη θέλουν να αναλαμβάνει τη δική της εκπομπή στον Alpha.

 

Σήμερα το ραντεβού της Βάσως Λασκαράκη με τον Alpha προκειμένου να πάρει τη θέση της Ελένης Μενεγάκη στην μεσημεριανή ζώνη!

Η Ελένη Μενεγάκη φεύγει μέσα στον Ιούλιο από τον Alpha και ήδη έχει βρεθεί η αντικαταστάτριά της… και δεν είναι άλλη από την Βάσω Λασκαράκη.

Ο Άρης Καβατζίκης αποκάλυψε στον αέρα του πρωινού ότι η Βάσω σήμερα έχει το πιο σημαντικό ραντεβού με τους ιθύνοντες του σταθμού για το μεσημεριανό μαγκαζίνο. Είναι βέβαιο ότι η ηθοποιός θα πάρει τη θέση της Ελένης Μενεγάκη όμως θα συζητήσουν περαιτέρω λεπτομέρειες για το συμβόλαιό της αλλά και για τις οικονομικές απολαβές της.

Μάλιστα, ο Άρης Καβατζίκης υπογράμμισε ότι πριν πάρει την απόφαση η Βάσω να κάνει την μεσημεριανή εκπομπή στον Alpha, την είχε «φλερτάρει» και ο ΣΚΑΙ για να παρουσιάσει εκπομπή και τελικά η ηθοποιός αποφάσισε να μείνει στον σταθμό της Κάντζας μιας και αυτή τη σεζόν την βλέπουμε στη σειρά, Έρωτας Μετά!

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν για το κρίσιμο ραντεβού της Βάσως Λασκαράκη με τον Alpha στο Πρωινό!

 

Η πρώτη αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη για τις φήμες που την θέλουν να επιστρέφει στον ΑΝΤ1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - H epic Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!