Ο Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά μιλούν για τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν

 
Καλεσμένοι στο “Ενώπιος Ενωπίω” ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά. Ο γνωστός κωμικός, μάλιστα, στο φινάλε της συνέντευξης ανακοίνωσε πως τη νέα σεζόν ξεκινάει εκπομπή ΑΝΤ1, ένα πρότζεκτ που όπως τόνισε δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα. Η κοινή τους πορεία στο θέατρο και τη ζωή. Οι καλές στιγμές, οι δυσκολίες που συνάντησαν, και τα όνειρα για την επόμενη μέρα. “Οι φιλίες από το θέατρο είναι ελάχιστες γιατί έχουμε πληγωθεί και προδοθεί από ανθρώπους του χώρου”

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

"Μου στέλνει πολλά μηνύματα ο κόσμος και τώρα με τις παραστάσεις που δείχνει ο ΑΝΤ1 κάθε Κυριακή και κάνουν και τα νούμερα που κάνουν δόξα τω Θεώ, συζητήσαμε με τη διεύθυνση προγράμματος του ΑΝΤ1 και το ανακοινώνω πρώτη φορά σε σένα. Από τη νέα σεζόν θα ξεκινήσω μια εκπομπή στον ΑΝΤ1, είναι ένα καινούργιο πρότζεκτ που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα, πολύ πρωτότυπο, πολύ διαφορετικό.

Θα αρέσει στον κόσμο, δεν θα είναι show, είναι καινούργια συνταγή, δεν έχει ξαναγίνει και είναι κάτι που αρέσει στον κόσμο από όλα αυτά που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Θα αρέσει στον κόσμο και πιστεύω θα αγαπηθεί πάρα πολύ", είπε ο Μάρκος Σεφερλής.

 

Το πρώτο θέμα συζήτησης ήταν πώς πέρασαν στην καραντίνα.

“Περάσαμε πολύ καλά γιατί νομίζω ότι κάναμε κάτι πολύ ακραίο, ίσως είμαστε οι μόνοι στην Ελλάδα που δεν ανοίξαμε καθόλου τηλεόραση να δούμε ειδήσεις” είπε η Έλενα Τσαβαλιά ξεκινώντας την κοινή της συνέντευξη με τον Μάρκο Σεφερλή στον Νίκο Χατζηνικολάου.

“Και το έκανα γιατί αυτό που θα προβαλλόταν θα ήταν πολεμική ανταπόκριση. Ήταν πόλεμος με ηλεκτρικό, νερό και ίντερνετ” είπε.

Από την πλευρά του ο Μάρκος Σεφερλή δήλωσε ότι είχε την πολυτέλεια να περάσει ώρες με τον γιο του.

“Η καραντίνα νομίζω την αναζωπύρωσε. Πάντα βρίσκουμε τρόπο να αναζωπυρώνουμε τη σχέση μας αλλά νομίζω ότι αυτή η καραντίνα μας έφερε ακόμα πιο κοντά και τους τρεις. Του δώσαμε και κατάλαβε” είπε εξηγώντας ότι παράλληλα έγραφε ασταμάτητα.

“Ήταν η πρώτη φορά που είχα χρόνο”.

Η γνωριμία τους έγινε σε παράσταση στο Μικρό Άλσος. “Ο Μάρκος δε με ήθελε για την παράσταση γι’ αυτό τιμωρήθηκε με τον χειρότερο τρόπο” είπε η Έλενα  γελώντας.

“Δεν ήταν ότι δε μου άρεσε ως ηθοποιός  αλλά δεν την ήθελα γιατί έχει τόσο διαπεραστική φωνή! Πού να ήξερα…” είπε ο Μάρκος ενώ και οι δύο παραδέχτηκαν ότι δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

Ο Μάρκος ομολόγησε ότι ήταν και είναι πολύ ντροπαλός γι΄αυτό και δεν έκανε το πρώτο βήμα προτού του δώσει η Έλενα το πράσινο φως.

Οι επιθέσεις και οι κακόβουλες κριτικές

Η συζήτηση ήρθε στην επιθεώρηση και το είδος του χιούμορ του Μάρκου Σεφερλή με τον Νίκο Χατζηνικολάου να τον υπερασπίζεται σθεναρά φέροντας ως αντίστοιχα παραδείγματα τον Σωτήρη Μουστάκα, τον Στάθη Ψάλτη και τον Θανάση Βέγγο που δέχτηκαν παρόμοια κριτική.

“Δεν το τρώω το ξύλο από το κοινό που είναι πάρα πολύ μεγάλο αλλά από ανώνυμους” είπε.

“Πίκρες από κριτικό δεν έχω δεχτεί” είπε εξηγώντας ότι οι κριτικοί του έχουν δώσει χαρές.

Όταν όμως η συζήτηση ήρθε στο όσα του καταλόγισε η Έλενα Ακρίτα ζήτησε από τη σύζυγό του να το σχολιάσει.

“Ίσως όλο αυτό που έχει δεχτεί ο Μάρκος έχει να κάνει με το ότι κάνει αυτή τη δουλειά έχοντας κάτι που το έχουν χάσει, την αθωότητα και την ειλικρίνεια ενός παιδιού. Ένα παιδί έχει στο μυαλό του ότι μπορεί να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα χωρίς να προσκυνήσει κανέναν, χωρίς βλάψει κανένα, χωρίς να εξαγοράσει κανένα, χωρίς να μπει σε καμία κλίκα” είπε η Έλενα.

Η Έλενα Τσαβαλιά ανέλαβε να απαντήσει  και για τις κριτικές που δέχεται ο Μάρκος Σεφερλής και όπως είπε ξεχωρίζει τις κριτικές από το αν είναι κακόβουλες ή καλόβουλες και όχι αν είναι θετικές ή αρνητικές.

Η συζήτηση στράφηκε κατόπιν στο πώς αναπαριστά στις παραστάσεις του τους ομοφυλόφιλους.

Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν είναι ομοφοβικός και ότι απλά μεταφέρει ό,τι βλέπει στην πραγματικότητα. “Ή βλέπουν μόνο εμένα ή είναι δρομολογημένο” είπε χαρακτηριστικά.

“Δεν το έβλεπα ευοίωνο” ήταν οι σκέψεις της Έλενας Τσαβαλιά για την απόφαση του Μάρκου Σεφερλή να αναλάβει το Δελφινάριο. “Ήμουν όμως υποχρεωμένη να βάλω πλάτη για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα” είπε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
#DEFACTO: Πρεμιέρα Κυριακή 7 Απριλίου στις 21:10 με την δολοφονία του Γιαννάκη Στεφανίδη
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»