Όσκαρ Ά ανδρικού ρόλου στο Γιώργο! «Ήθελε να της δείξει πόσο κ@ργι@ είναι»

 

Έξαλλος ο Διονύσης με το Γιώργο: «Σκάσε Καραγκιόζη!» «Έχω συγχυστεί! Είναι μια καντίνα και με κάνει και μένα κατίνα τώρα!» Μακελειό στην ψηφοφορία και στην διαδικασία της αποχώρησης του #MasterChefGR Δεν έχει τελειωμό το θάψιμο και οι προσβολές από την γλυκομίλητη Μαριάννα! Αποχώρησε η Ντέμη Γεωργίου!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Με τα… καλύτερα λόγια μίλησε στο MasterChef η Μαριάννα Πουλμεντή, που αυτή τη φορά έβαλε στο στόχαστρό της τον Δημήτρη Μπέλλο, για τον οποίο μίλησε με προσβλητικά λόγια, καθώς τον χαρακτήρισε “βλάκα” και “ηλίθιο”.

«Είναι “….”. Αυτός ο χαρακτηρισμός που έδωσα, και συγγνώμη για την έκφραση, είναι για τον Δημήτρη τον Μπέλλο. Την ημέρα που είχα πάει να διαγωνιστώ προς αποχώρηση, μου φώναζε το πρωί, μου είχε σπάσει τα νεύρα. Προσπάθησε προφανώς να με ρίξει, αλλά εγώ σιγά μην πέσω από αυτόν τον βλάκα.

Ο Μπέλλος γενικά εξαρτάται από άλλους και αυτό είναι πάρα πολύ αρνητικό, είναι 30 τόσο χρονών γαϊδούρι, δεν γίνεται να εξαρτάσαι από ένα 20χρονο, το οποίο είναι και τέρμα ανώριμο και δεν λέω ότι εγώ είμαι ώριμη. Η συμπεριφορά της είναι τραγική. Αυτός, όμως, που μπορεί να φτάσει στον τελικό τα έχει βάλει όλα στην άκρη, πάει κατά διαόλου τον τελευταίο καιρό.

Σε κάθε δοκιμασία έχει δύο συνταγές, μία για εκείνη και μία για εκείνον. Ο Μπέλλος μου έχει πει προσωπικά τι θα ψηφίσει, θα ψηφίσει τη Μάρλεν γιατί “έτσι γουστάρω και θα φύγετε όλοι όσοι μπήκατε”.

Ο Μπέλλος όταν θα βγει και θα δει πόσο ηλίθιος είναι και ότι τα μπράτσα και οι κοιλιακοί δεν κάνουν τον άντρα ούτε τον άνθρωπο, αλλά ο εγκέφαλός του που τον έχει πολύ μικρό, θα ξυπνήσει κάποια στιγμή εκτός κι αν μείνει έτσι πάντα, μόνο να ξέρει να μαγειρεύει καλά και τίποτα άλλο. Αυτό δεν ξέρω πού θα τον πάει», είπε η Μαριάννα Πουλμεντή.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Χαμός στο επεισόδιο και το παρατηρήσαμε από τα πρώτα κιόλας λεπτά του επεισοδίου. 

Βραδιά αποχώρησης στο μαγειρικό ριάλιτι και τα «άκουσε» για τα καλά ο Δημήτρης Μπέλλος από όλους.

Όλοι οι παίκτες σκοπεύουν να κινηθούν στρατηγικά και στο στόχαστρο των περισσότερων είναι η Μάρλεν αλλά και η Μαρία με τον Μπέλλο. Μάλιστα, για τον τελευταίο οι περισσότεροι συμπαίκτες του τον κατηγορούν ότι επηρεάζεται πολύ από την αγαπημένη του και κάνει πράγματα που δεν θα έπρεπε προκειμένου να τη βοηθήσει.

Ο Γιώργος δε, σε μία πριβέ συζήτηση με τον Διονύση, λέει ανοιχτά πως πιστεύει ότι ο Μπέλλος κρύβεται πίσω από τα φουστάνια της Μαρίας και δεν ψηφίζει μαγειρικά αλλά στρατηγικά για να σώσει την αγαπημένη του.

Δες όλα όσα είπε ο Λασκαρίδης για τον Μπέλλο στο βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Ύστερα από μια ψηφοφορία με αποκαλύψεις και αλλαγές της τελευταίας στιγμής στις ψήφους, είχαμε την τελική τριάδα των παικτών προς αποχώρηση.

Τις περισσότερες αρνητικές ψήφους συγκέντρωσαν η Ντέμη, ο Τζον και η Μαρία όμως μια κίνηση ματ του Γιώργου Λασκαρίδη η τριάδα άλλαξε.

 

Ο κάτοχος της κάρτας ασυλίας που δεν ήταν άλλος από τον Γιώργο έφερε την ανατροπή στο παρά πέντε.

Έκανε χρήση της κάρτας του κι έσωσε τη Μαρία από την μαγειρική «μάχη» προς αποχώρηση.

Δεν έγινε όμως έτσι απλά, ο Γιώργος την «έσωσε» αφού όμως πρώτα τις τα έψαλλε και αποκάλυψε πως ο Δημήτρης Μπέλλος είναι εκείνος που σε κάθε δοκιμασία βοηθάει τη Μαρία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Ο Γιώργος Λασκαρίδης, ενώ έχει δηλώσει πως δεν θέλει την Μαρία στο MasterChef, έκανε την ανατροπή και της έδωσε την κάρτα ασυλίας, κάτι που προκάλεσε σοκ.

Το μεγαλύτερο σοκ, βέβαια, το υπέστη η ίδια η Μαρία Μπέη, η οποία δεν περίμενε με τίποτα αυτή την εξέλιξη.

Με λίγα λόγια, η Μαρία ανέβηκε στον εξώστη, ενώ κάτω στην κουζίνα θα έδιναν “μάχη” ο Τζον και η Ντέμη για την παραμονή τους στο MasterChef.

 

Ενώ στην αρχή του επεισοδίου τους είδαμε να τα λένε και να τρώνε μαζί το πρωινό τους, αργότερα «άναψαν» τα αίματα και λίγο έλειψαν οι δυο παίκτες να πιαστούν στα χέρια.

Τι συνέβη όμως και ο Διονύσης αποκάλεσε τον Γιώργο «καραγκιόζη»;

Αφορμή στάθηκε το σχόλιο που έκανε ο δεύτερος στην Ντέμη, την ώρα που εκείνη μαγείρευε.

Ο Διονύσης του είπε σε έντονο ύφος πως η Ντέμη έχει ζητήσει την ώρα που μαγειρεύει να μην της μιλά κανείς γιατί αποσυντονίζεται, ενώ του τόνισε πως αν ήθελε να τη βοηθήσει ας της έδινε την κάρτα ασυλίας ώστε να μην διαγωνιστεί προς αποχώρηση.

Έτσι ξεκίνησε η ένταση με τον Διονύση να μην μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του.

Δες όλα όσα έγιναν στο βίντεο

 

Οι δύο διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να αντιγράψουν πιστά ένα πιάτο του γνωστού σεφ Δημήτρη Κοντόπουλου.

Γλώσσα ποσέ με καμμένο πράσο, ρικόταντάμπλινγκ και chowder από όστρακα

 

Οι τρεις κριτές μαζί με τον σεφ Δημήτρη Κοντόπουλο δοκίμασαν τα πιάτα των διαγωνιζόμενων, αξιολόγησαν τις προσπάθειες τους, βαθμολόγησαν και αποφάσισαν πως πρέπει να αποχωρήσει από το MasterChef η Ντέμη Γεωργίου.

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Τζον Λέβι Ριάνο: (9+9+9+9) – 36 βαθμοί

Ντέμη Γεωργίου: (8+7+8+8) – 31 βαθμοί

 

Δείτε απόψε

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!