Τα κομμένα αποσπάσματα του καβγά Άσπας-Μάριου με Φασουλή στο #J2USgr!

 
Χρύσπα: «Ήθελα να φύγω από το #J2USgr γιατί έγινε ριάλιτι» Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Εγώ δεν χαίρομαι που βλέπω τον κ. Φασουλή στο #J2US» Τα παρατράγουδα συνεχίζονται! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Χαμός έγινε στο τελευταίο επεισόδιο του Just the 2 of Us ανάμεσα στην Άσπα Τσίνα και την κριτική επιτροπή.

ΔEITE EΠΙΣΗΣ:

 

Η Άσπα τα έχωσε στους κριτές γιατί άκουσε τα σχόλιά τους εις βάρος της, όπως ισχυρίστηκε!

Η Άσπα Τσίνα ανέφερε στους κριτές: «Επειδή δεν μπορώ να κοροϊδεύω κανέναν, άκουσα τη συνομιλία σας για Βουγιουκλάκη και Χατζιδάκι και πάνω από το κοντρόλ που σας έλεγαν… Κύριε Φασουλή, αφήστε γιατί σας σέβομαι και σας εκτιμώ ιδιαιτέρως. Έχω υπάρξει σε ριάλιτι… Ήμουν πίσω και άκουγα τον διάλογο… Εγώ απλά σας ενημερώνω ότι τα άκουγα όλα στο ακουστικό».

Ο Σταμάτης Φασουλής της απάντησε: «Δεν έχω ακούσει τίποτα από το ακουστικό. Τι εννοείς; Να σου πω τι λέγαμε; Να σου πω ακριβώς, περίμενε. Σας παρακαλώ κι εγώ. Μιλάτε συνέχεια, να μιλήσει κι ένας άλλος. Για την Κωνσταντίνα μιλούσαμε και λέγαμε για Χατζιδάκι… Είναι κακό αυτό; Ούτε καταλαβαίνω, ούτε με ενδιαφέρει τι λες. Εμένα κανείς δεν με ενημερώνει από πάνω».

Η σκηνή της έντασης δεν προβλήθηκε ολόκληρη και την είδαμε όλη στην εκπομπή, Ευτυχείτε στο Open που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Σταμάτης Φασουλής ακούγεται να λέει: «Μη μιλάς άλλο, είπες σουτ. Δεν είσαι στα καλά σου παιδί μου, δεν είσαι στα καλά σου καθόλου».

Δείτε το βίντεο με τους κομμένους διαλόγους της Άσπας Τσίνα με τους κριτές και την απίστευτη ένταση που υπήρξε στο J2US!

 

Το «κομμένο» backstage της Βίκυς Κάβουρα με την Άσπα Τσίνα

 

Η Χρύσπα μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και μίλησε για την αποχώρησή της από το J2US τονίζοντας πως ήθελε να φύγει από το σόου όταν είδε ότι έγινε ριάλιτι. 

Η τραγουδίστρια η οποία είχε να πει μόνο τα καλύτερα λόγια για τον καλλιτεχνικό της παρτενέρ της στο σόου, Γιάννη Δρυμωνάκο είπε μεταξύ άλλων:

«Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Νίκο Κοκλώνη γιατί ήμουν εγώ αυτή που κυνήγησα τη θέση στο J2US. Ξεκινήσαμε με τους καλύτερους οιωνούς και εγώ και ο Γιάννης. Από εκεί και πέρα θέλω να πω ότι κατά κάποιον τρόπο ήθελα να φύγω γιατί ενώ βρέθηκα σε ένα παιχνίδι το οποίο ήταν μουσικό σόου, ξαφνικά άρχισε να παίρνει μία τροπή ενός ριάλιτι σόου.

Θέλω να πω ότι αντί να μιλάμε κάθε βδομάδα για τον νικητή του σόου και πόσο προσπαθούν οι άνθρωποι που δεν είναι τραγουδιστές ή ηθοποιοί στο να σταθούν πάνω σε μία σκηνή, στεκόμαστε στο ποιος είπε, τι είπε ή γιατί το είπε και αυτό εμένα με βάζει να είμαι σε μία αμυντική στάση που μου θυμίζει ριάλιτι…

Βρισκόμαστε σε μία διαδικασία διπλής αποχώρησης η οποία κρατάει μία εβδομάδα. Είναι πάρα πολύ δύσκολη διαδικασία γιατί το περάσαμε δύο φορές με τον Γιάννη. Ήταν μία πολύ δυσάρεστη στιγμή και για μένα και για την οικογένειά μου. Γιατί δεν έχουμε φυτρώσει έχουμε και γονείς πίσω μας. Τους έλεγα λοιπόν, 'μη στενοχωριέστε'. Δεν θα στενοχωριόμουν ούτε εγώ ούτε εκείνοι αν ήταν μπαμ και κάτω. Λέω ριάλιτι όλη την εξέλιξη που έχει πάρει το θέμα. Μόλις έγινε αυτό με τη διπλή αποχώρηση είπα στη παραγωγή ότι θέλω να αποχωρήσω».

Δείτε τι άλλο είπε η τραγουδίστρια για το σόου στο βίντεο...

 

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ξεκαθάρισε σχετικά με την επαγγελματική της σχέση με το OPEN και το Πάμε Πακέτο: “Δεν έχω κάνει μεταγραφή στο OPEN ακόμα, κάνω μια συνεργασία με το J2US. Έχουμε κάνει μια συζήτηση για το Πάμε Πακέτο, αλλά δεν έχω υπογράψει κάτι γι’ αυτό. Ό,τι είναι να κάνουμε θα το κάνουμε το χρόνο, εφόσον το επιτρέψουν τα πράγματα. Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις από άλλα κανάλια, αλλά έχω καλή γεύση μέχρι στιγμής από τη συνεργασία μου με το OPEN.

Στη συνέχεια της κουβέντας, όταν έπεσε στο τραπέζι το J2US και οι καβγάδες που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, ο Δημήτρης Παπανώτας δεν δίστασε να κάνει μια πολύ συγκεκριμένη τοποθέτηση: “Ο Φασουλής, αυτό το όνομα αυτού του μεγέθους είναι σε αυτή την κριτική επιτροπή και κάθεται και ξεμαλλιάζεται με την Άσπα Τσίνα… Εγώ δεν χαίρομαι που βλέπω τον κ. Φασουλή εκεί, για να είμαι ειλικρινής. Δεν νιώθω μια πηγαία χαρά από μέσα μου. Το λέω δημόσια. Και οι επιλογές μας μάς χαρακτηρίζουν.

Πολλά τα μέτωπα που άνοιξαν στο J2US…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»