«Συνέβη κάτι που δεν μπορούμε να πούμε σε πρωινή εκπομπή, με έκαναν να ντραπώ»

 
«Κάποιοι είναι πεταμένα λεφτά στο #MasterChefGR» Κόλαφος «το πιο λαμπρό αστέρι», Κατερίνα Λένη! Τι συνέβη το προηγούμενο βράδυ; Η Η Ντέμη και τα ζωϊκά σαλάμια. Γιατί είχε τόσο μεγάλη κόντρα με τον Γιώργο;
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Κατερίνα Λένη, το πρόσωπο που συγκέντρωσε το περισσότερο ενδιαφέρον στο φετινό MasterChef, αποχώρησε το βράδυ της Τρίτης από τον διαγωνισμό. Το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε Στη φωλιά των Κου Κου. Τα ερωτήματα ήταν πάρα πολλά κι εκείνη δεν δίστασε να κάνει πολλές αποκαλύψεις. Μάλιστα, επειδή είναι αρκετά αυτά που έχει να καταθέσει, η Κατερίνα Λένη θα είναι και την Πέμπτη Στη φωλιά των Κου Κου. Μερικά από όσα λέει, θα συζητηθούν…

Τι συνέβη το προηγούμενο βράδυ;

Το προηγούμενο βράδυ δεν ήταν πάρα πολύ ευχάριστο. Η προηγούμενη μέρα ήταν φορτισμένη από πολλές απόψεις κι εμένα με επηρέασε. Συνέβη κάτι ιδιαίτερο που δεν μπορούμε να το πούμε σε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή. Έγινε ένα πολύ άσχημο παρασκήνιο την προηγούμενη μέρα, όταν είχαμε το τεστ δημιουργικότητας και το mystery box, η μέρα έληξε πολύ άσχημα, συνέβησαν πράγματα που με έκαναν να ντραπώ σαν Κατερίνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Η Ντέμη έφαγε ζωϊκά σαλάμια μπροστά μου

Η Ντέμη, η αγαπημένη μου, εντάξει πραγματοποιήθηκε το όνειρό της να με βγάλει από το παιχνίδι. Στέλνω τα φιλιά μου, είπε στην αρχή η Κατερίνα Λένη, ενώ για τον χαρακτηρισμό “κατσαρίδα” που έκανε η Μάρλεν, δήλωσε: Όσα δε τα φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Σέβομαι όποιον με σέβεται. Σεβασμό δεν μπορείς να απαιτήσεις, πρέπει να τον κερδίσεις τον σεβασμό και συγκεκριμένα παιδιά δεν μπορούν να κερδίσουν τον δικό μου σεβασμό. Δεν αλλάξει αυτό, αλλά δεν μπορώ να υποκριθώ για κάτι που δεν αισθάνομαι.

Η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του τέταρτου κύκλου του MasterChef μίλησε για όλους και για όλα και απάντησε σε αρκετά ερωτήματα που απασχόλησαν τους τηλεθεατές, όσο καιρό βρισκόταν μέσα στο reality.

Μάλιστα, η Κατερίνα Λένη μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο περιστατικό που είδε τη συμπαίκτριά της Ντέμη Γεωργίου, που είναι βίγκαν, να τρώει τα ξημερώματα σαλάμια και τυριά.

Καταρχήν έχω πάρα πολύ καλή όραση και όχι μόνο. Το βράδυ αυτό που συνέβη αυτό το γεγονός, η Ντέμη έφαγε ζωικά σαλάμια. Ήμουν μπροστά! Έφτιαχνα δικό μου τοστ και ήταν σε μια κατάσταση Α και ήρθε πήρε το ψωμί του τοστ, σαλάμι, γαλοπούλα, τυρί, ζωικά, τα έβαλε στην τοστιέρα και τα έψησε. Ήμουν μπροστά, το έφαγε μπροστά μου. Εγώ καταλαβαίνω πολύ περισσότερα από ότι καταλαβαίνετε εσείς. Μπορεί να ήθελε να πάρει μια μικρή γεύση από τα ζωικά, είπε η Κατερίνα Λένη.

Γιατί είχε τόσο μεγάλη κόντρα με τον Γιώργο;

Δεν υπήρξε στιγμή στο παιχνίδι που να υπήρξε κάποιο άλλο συναίσθημα για τον Γιώργο. Δεν τον μισώ, απλά δεν ταιριάζαμε σαν άνθρωποι. Τις ημέρες που είχαμε ρεπό και μείναμε στο σπίτι, μου υπέδειξε την πόρτα του σπιτιού. “Άμα δεν σου αρέσει εδώ μέσα, εκεί είναι η πόρτα να την ανοίξεις και να σηκωθείς να φύγεις”, μου είπε. Κι εκεί του είπα εγώ ότι “ο πρώτος που θα φύγεις θα είσαι εσύ και μετά εγώ” και έτσι έγινε.

Κάποιοι είναι πεταμένα λεφτά

Οι άνθρωποι είναι σαν την μετοχές. Ορισμένοι σε βάθος χρόνου είναι σταθερές αξίες και κάποιοι πεταμένα λεφτά. Όταν έσωσα τον Διονύση ήταν πολύ αρχή, πολύ σωστά έπραξα, δεν έχω μετανιώσει. Απλά επειδή έμεινα καιρό, έγιναν πολλά…

Αναμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις αποκαλύψεις που θα κάνει αύριο η Κατερίνα Λένη για κάποιους παίκτες του MasterChef.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου