Αποχώρησε το πιο λαμπρό αστέρι του #MasterChefGR!

 
 

Ρεσιτάλ αλαζονείας και κακιάς! Ντέμη, Μαριάννα και Μάρλεν, αρνήθηκαν να διαβάσουν μέχρι και το αποχαιρετιστήριο γράμμα! Σταυρής Σταύρος, Μπέλλος και Γιώργος υποκλίθηκαν στην κομμώτρια του #MasterChefGR! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μετά τον χαμό που έγινε στο Τεστ δημιουργικότητας του MasterChef με την Μάρλεν Γρυντάκη και την Μαρία Μπέη, στο σπίτι ακολούθησε μεγάλος καβγάς, σύμφωνα με όσα είπε η Μάρλεν στη Μαριάννα Πουλμεντή.

«Χθες, μετά που μοίρασα τα υλικά, γυρίζοντας στο σπίτι, εννοείται ότι είχαμε αντιδράσεις, η Μαρία μου έκανε καβγά στο μπάνιο και μου έλεγε “θα δεις τι θα πάθεις” και φώναζε “και τι πήγες και είπες; Εσύ δεν ήσουν μπροστά”. Το θέμα είναι ότι τα ξέρω καλύτερα από εκείνη τι έγινε εκείνη τη μέρα και γενικά τι γίνεται από την αρχή μέχρι και τώρα. Τι έχει ειπωθεί, τι έχει γίνει, τι έχει κάνει…», είπε η Μάρλεν Γρυντάκη.

«Δεν έχει συζητηθεί μόνο από μένα και τη Μάρλεν, μας το έχουν πει και άλλα άτομα ότι τους ενόχλησε, οπότε θεωρώ ότι δεν είμαστε μόνο εμείς που το βλέπουμε έτσι. Και ήταν άδικο να της μιλήσει άσχημα… Δεν με νοιάζει και προσπαθώ να πείσω και τη Μάρλεν να μην την νοιάζει, εφόσον είναι κάποια άτομα που τους περνάνε αδιάφορα, γιατί να την πειράξει;», είπε η Μαριάννα Πουλμεντή.

 

Οι κριτές του MasterChef, λοιπόν, κάλεσαν τα τρία κορίτσια που θα κληθούν να μαγειρέψουν και να διεκδικήσουν την παραμονή του στο show μαγειρικής του star channel. Ωστόσο, δεν θα τα καταφέρουν όλες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Έτσι, οι τρεις παίκτριες θα φορέσουν τις μαύρες ποδιές τους και θα έρθουν αντιμέτωπες. Οι κριτές ανακοίνωσαν ότι οι υποψήφιες που θα διαγωνιστούν είναι η Ντέμη Γεωργίου, η Κατερίνα Λένη και η Μαριάννα Πουλμεντή, οι οποίες ήταν πιο αδύναμες στο test δημιουργικότητας.

 

Οι κριτές αποφάνθηκαν κι έτσι έχουμε τον νικητή της κάρτας ασυλίας,ο οποίος ανακοινώθηκε στην αρχή του επεισοδίου, αφού εχθές δεν μας τον έδειξαν. Νικητής, λοιπόν είναι ο Γιώργος Λασκαρίδης.

 

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, επέμειναν αρκετά στις λεπτομέρειες και των τριών πιάτων προκειμένου να καταφέρουν να ξεχωρίσουν τη λιγότερο πιστή αντιγραφή, από τα πιάτα των διαγωνιζομένων.

Θα κάνουν, ένα πιάτο αντιγραφής και συγκεκριμένα ντάμπλινγς και χειροποίητα ζυμαρικά, ενώ όπως είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς θα δώσουν έμφαση στην τεχνική και στις λεπτομέρειες. Μάλιστα, το πιάτο που είδαν οι παίκτριες έχει δυο διαφορετικούς τρόπους ψησίματος. Απαιτητικά τα πράγματα κοινώς!

 

Τελείωσε η δοκιμασία και η Ντέμη με την Μαριάννα Πουλμεντή περίμεναν να έρθει η Κατερίνα, την κουτσομπόλευαν κανονικά και με τον νόμο.

Ωστόσο, μια ατάκα της Ντέμη ήταν θα λέγαμε ατάκα-φωτιά: «Η αλήθεια είναι ότι σήμερα ήμουν πάρα πολύ αγχωμένη, γιατί έχει γίνει αυτό που έχω ευχηθεί, να βρεθώ στον τάκο με την Κατερίνα και αισθάνομαι λίγο περίεργα. Νομίζω ότι αυτό που με αγχώνει περισσότερο είναι μήπως δεν την διώξω την κομμώτρια και της το έχω υποσχεθεί. Και σε ποιο πηγάδι θα πάω να κρυφτώ μετά άμα φύγω εγώ και όχι εκείνη».

 

Η Κατερίνα Λένη, στο επεισόδιο του MasterChef, πάλεψε για την παραμονή της στον διαγωνισμό. Η ίδια δεν είχε καθόλου καλή ψυχολογία και αυτό φαινόταν και στις δηλώσεις της που έκανε. Τα μάτια της ήταν δακρυσμένα και φαινόταν ο “πόνος” και το παράπονο που είχε μέσα της.

«Λειτουργούν αρκετοί άνθρωποι υπόγεια μέσα στο σπίτι για να μου σπάσουν τον τσαμπουκά, να μου χαλάσουν την ψυχολογία και το καταφέρνουν πάρα πολύ καλά. Δεν κοιμάμαι, δεν τρώω, δεν υπάρχει ένα μέρος στο σπίτι που να πας και να μην ακούς κανέναν.

Γίνεται φασαρία, γίνεται ένας κανιβαλισμός, γίνονται ίντριγκες, γίνονται πολλά… Επέστρεψαν τα παιδιά που είχαν φύγει, γίνεται ένας ψυχολογικός πόλεμος. Και θυμώνω με τον εαυτό μου που το αφήνω να με επηρεάζει, αλλά με επηρεάζει.

Σηκώνεται η καμπάνα σήμερα και βλέπουμε dumplings, ακόμα και αυτό το χρεώθηκα. Ότι η παραγωγή πάλι στηρίζει την Κατερίνα με ζυμαρικά. Το είπε και ο Γιώργος και η Μάρλεν. Καταπίνεις, καταπίνεις, καταπίνεις και δεν χωράει άλλο να καταπιείς.

Δεν μπορώ να τους βλέπω άλλο, δεν μπορώ να τους ακούω. Δεν μπορώ, πώς να στο εξηγήσω πιο απλά; Έχω φτάσει σε σημείο, ακόμα και μετά το χθεσινό, να λέω “τι δουλειά έχω εγώ με όλο αυτόν τον κόσμο;”. Δεν έχω καμία σχέση εγώ με αυτόν τον κόσμο», είπε η Κατερίνα Λένη.

 

Ψυχροπολεμικό το κλίμα ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες 

 

Οι τρεις κριτές, αφού δοκίμασαν και αξιολόγησαν τις προσπάθειες των τριών διαγωνιζόμενων, αποφάσισαν πως από το MasterChef πρέπει να αποχωρήσει η Κατερίνα Λένη.

Αφού έγινε η ανακοίνωση του αποτελέσματος, η Ντέμη και η Μαριάννα πήγαν πίσω, όμως έδειχναν χαρούμενες τόσο για το ότι παρέμειναν στο MasterChef όσο και επειδή η Κατερίνα τελικά είπε αντίο. Μάλιστα, η Ντέμη είπε εμφανώς αγχωμένη στη Μαριάννα: «Ρε μήπως μας την ξαναφέρουν πίσω;».

H αλήθεια είναι ότι η Κατερίνα δεν τα πήγαινε καλά με πολλούς συμπαίκτες τους, αφού η έντονη προσωπικότητά της και τα σχόλιά της δεν άρεσαν κι έτσι η σχέση της με τους άλλους ήταν προβληματική και με πολλές αντιπαραθέσεις και λόγια.

«Τελείωσε το δικό μου ταξίδι στο MasterChef. Στεναχωρημένη είμαι πολύ. Όταν έκανα αυτό το τατουάζ, που λέει “Μολών λαβέ” είχα χάσει πάρα πολλά πράγματα. Αυτό που δεν θέλω για κανέναν λόγο να χάσω είναι την ψυχή μου. Καλό το MasterChef, καλό το έπαθλο, καλά τα λεφτά, η δημοσιότητα, όλα είναι καλά, αλλά πάνω απ’ όλα θέλω να κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και να αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου. Να αισθάνομαι πως δεν έχω αδικήσει κάποιον, πως δεν έχω πατήσει επί πτωμάτων για να ανέβω.

 

Ωστόσο, όταν η Μαριάννα και η Ντέμη επέστρεψαν στο σπίτι, όλοι μαζί διάβασαν το γράμμα που τους άφησε, ωστόσο η λέξη «μπέσα» προβλημάτισε τους συμπαίκτες της, αφού δεν ήταν ξεκάθαρο σε ποιον ή ποιους απευθυνόταν. Βέβαια, των περισσότερων το μυαλό πήγε στον Γιώργο Λασκαρίδη.

Εκείνος, αν και δεν τα πήγαινε καλά μαζί της και πολλές φορές τσακώνονταν, γάνηκε να δείχνει κατανόηση και να αντιλαμβάνεται ότι η Κατερίνα χωρίς γνώση μαγειρικής τα πήγε πολύ καλά!

Βέβαια, κάποιοι την ειρωνεύτηκαν, όπως η Ντέμη, που είπε: «Από το ένα αυτί μπαίνει από το άλλο βγαίνει».

 

Απόψε στις 21:00, στο 60ο επεισόδιο του MasterChef 4

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»