Μαγειρικό κατίναζ! Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης στο #MasterChefGR

 
 

Βγήκαν τα μαχαίρια ανάμεσα σε Μάρλεν και Μαρία! Η ατάκα-φωτιά: «Παίζει πολύ βρώμικα» «Να ξεπλύνει το βρώμικο το στόμα της» Εκτός ελέγχου η Κατερίνα, το καρφί της για την ευφυΐα του Γιώργου! Η Κατερίνα προειδοποιεί την Ντέμη: «Άμα μιλήσω θα τους κάψω όλους, τα βράδια να τρώει σαλάμια και τυριά»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η ανακοίνωση του Κουτσόπουλου που ξίνισε τον Βαρθαλίτη και το τρολάρισμα του κριτή

Οι παίκτες, λοιπόν, του Master Chef μπήκαν στην κουζίνα να διαγωνιστούν κι οι κριτές τους είχαν μια έκπληξη που μάλλον δεν άρεσε και πολύ, αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις τους.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, λοιπόν, τους είπε πως η κάρτα ασυλίας είναι και πάλι διαθέσιμη. Πολλοί είναι εκείνοι που τη θέλουν στην κατοχή τους, αλλά ο Σταύρος Βαρθαλίτης φαίνεται να έχει τις αντιρρήσεις του: «Δεν τελειώνει αυτό το αστείο. Είπαμε κάρτα ασυλίας για τους ευάλωτους σε πρώτη φάση, αλλά από εδώ και πέρα ο καθένας παίζει για τον εαυτό του», είπε μεταξύ άλλων.

Ωστόσο, πήρε μια αποστομωτική απάντηση: «Είχαμε φάει το κεφάλι μας, κι είχαμε ξεχάσει να σε ρωτήσουμε» του απάντησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με χιούμορ και παράλληλα δυναμισμό.

Ακόμη, ούτε στον Τζον άρεσε αυτό, αφού όπως είπε τη θεωρεί «γρουσούζικη».

 

Οι 11 παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής μπήκαν να μαγειρέψουν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να κάνουν ό,τι απαιτείται, προκειμένου να φτάσουν ακόμα πιο κοντά στον τελικό.

Το Mystery Box απαιτούσε ικανότητες «στο φουλ» και επιλογές όμοιες με εκείνες ενός Τεστ Δημιουργικότητας.

Τόσο, που θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι λειτούργησε και ως “πρόλογος” για το απαιτητικό Τεστ Δημιουργικότητας, που ακολουθεί.

 

Όλοι οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους για να κερδίσουν τη δοκιμασία και μαζί με αυτή και την κάρτα ασυλίας που είναι πολυπόθητη από όλους. Η συγκεκριμένη κάρτα, να θυμίσουμε, πριν ανήκε στη Μαρία Μπέη.

Ποιος λοιπόν παίκτης είναι σίγουρα στην τελική δεκάδα του παιχνιδιού;

Σύμφωνα λοιπόν με τις προσπάθειες που έκαναν όλοι οι επίδοξοι MasterChefs, η Μάρλεν, ο Δημήτρης, η Μαρία και ο Σταυρής είχαν τα καλύτερα πιάτα.

Ωστόσο, αυτό που κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές ήταν αυτό της Μάρλεν, η οποία αφιέρωσε το πιάτο της στον αγαπημένο της κριτή, τον Πάνο Ιωαννίδη.

 

Με... φόρα φαίνεται πως επέστρεψε στο παιχνίδι η Μάρλεν η οποία δείχνει ήδη τα... δόντια της!

H Μαρία, δεν έκρυψε την ενόχλησή της που έφυγε από τα χέρια της η "χρυσή" κάρτα ασυλίας με την οποία θα μπορούσε να σώσει τον εαυτό της ή κάποιον συμπαίκτη της αν κινδύνευαν να φύγουν από το παιχνίδι. Η όμορφη μελαχρινή μαγείρισσα είπε ότι η κάρτα αυτή της ανήκει, χαριτολογώντας βέβαια.

Μόνο που η Μάρλεν η οποία άκουσε το σχόλιο της Μαρίας, δεν κρατήθηκε και τη... στόλισε κανονικά.

"Άη μωρέ σουρλουλού" αναφώνησε η εκκεντρική Μάρλεν για τη συμπαίκτριά της, με τη γνωστή αφέλειά της και τον αυθορμητισμό της.

 

Στο επεισόδιο είδαμε τους δύο διαγωνιζόμενους του MasterChef να μαγειρεύουν στον ίδιο πάγκο και σε απόσταση αναπνοής, με αποτέλεσμα το κλίμα μνα είναι ηλεκτρισμένο.

«Στεναχωρήθηκα λίγο σήμερα γιατί επέστρεψε ο Γιώργος δίπλα μου και λέω θα μου κάνει βουντού αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει ο κακομοίρης. Καλύτερα κιόλας! Νομίζω αυτή η εβδομάδα είναι για πάρτη μου και πρέπει σίγουρα να κερδίσω το mystery box. Αλλά άμα έχεις και τέτοιο γείτονα δίπλα σου… Αυτό λέω, εκεί που σε ξεφορτώθηκα σατανά, πάλι εδώ είσαι, εδώ μου έχεις κατσικωθεί, στο σβέρκο δε λες να φύγεις», είπε για αρχή η Κατερίνα.

Ο Γιώργος Λασκαρίδης, όμως, δεν έμεινε άπραγος, καθώς έδωσε την απάντησή του: «Εγώ αυτή την τέχνη της μαγείας δεν την έχω. Αυτά είναι τεχνάσματα της Κατερίνας, αυτή κάνει τα μαγικά. Σε καμία περίπτωση δε θα ήθελα να κάνω βουντού σε κανέναν άνθρωπο. Αλλά νομίζω και αυτή το λέει για πλάκα».

Το πράγμα δεν τελείωσε εκεί πάντως! Η Κατερίνα Λένη δεν δίστασε να θίξει την ευφυΐα του συμπαίκτη της με μια ατάκα-φωτιά: «Ο Γιώργος έχει χιούμορ; Για να έχεις χιούμορ πρέπει να έχεις και ευφυΐα. Νομίζω ότι ο Γιώργος υστερεί σε ότι έχει να κάνει με την ευφυΐα».

 

Στο επεισόδιο αδιαμφισβήτητα πρωταγωνίστριες ήταν η Μάρλεν και η Μαρία οι οποίες διασταύρωσαν τα... ξίφη τους! 

Αφορμή γι' αυτό στάθηκε η νίκη της Μάρλεν στη δοκιμασία του Mystery Box με την οποία αυτόματα αποκτούσε και πλεονέκτημα έναντι των συμπαικτών της. Ποιο ήταν αυτό;

Η εκκεντρική Μάρλεν μπορούσε να επιλέξει τα υλικά με τα οποία ο κάθε παίκτης θα μαγείρευε.

Και στη Μαρία δεν έδωσε ένα από τα τρία που είχε στη διάθεσή της αλλά και τα τρία. Όταν της ζητήθηκε να πει γιατί το έκανε αυτό, η Μάρλεν άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό λέγοντας χαρακτηριστικά:

Ένα πρωτόγνωρο σκηνικό που φέτος δεν έχουμε ξαναδεί στον διαγωνισμό. Όλα άρχισαν όταν η Μάρλεν Γρυντάκη, η οποία ήταν η νικήτρια του Mystery Box και αρμόδια να μοιράσει τα υλικά για το τεστ δημιουργικότητας, κατηγόρησε τη Μαρία Μπέη ότι παίζει βρώμικα.

«Παίρνω το αίμα μου πίσω γι’ αυτό που έκανε με τον Γιώργο και τον Κωστάκη και ο δεύτερος λόγος είναι ότι παίζει πολύ βρώμικα η Μαρία κι εσείς τη βλέπετε τόσο χαριτωμένη», είπε η Μάρλεν και ξεκίνησε το… πάρτι στο MasterChef.

«Αυτό που έγινε με τον Γιώργο και τον Κωστάκη θα μπορούν τα παιδιά κάλλιστα, από τη στιγμή που δεν είναι εδώ ο Κωστάκης, να πάρει το αίμα του πίσω ο Γιώργος. Αυτό το πράγμα έγινε όταν έλειπες από το παιχνίδι, οπότε η πρώτη σου δικαιολογία είναι άκυρη. Η δεύτερη, ότι παίζω βρώμικα, τι παίζω βρώμικα; Θα παλέψω να πάρω την κάρτα και να την χρησιμοποιήσω πάλι βρώμικα», απάντησε η Μαρία Μπέη στη Μάρλεν.

«Θα μιλήσει η Μάρλεν σε μένα για βρωμιά. Την επόμενη φορά που θα μιλάει για μένα θα ξεπλύνει το βρώμικο στόμα της και μετά θα μιλήσει. Θα με δει εμένα καλά η Μάρλεν από αύριο, για να δει πραγματικά τι πάει να πει στρατηγική», είπε αργότερα η Μαρία Μπέη.

 

Λίγο πριν την λήξη της κριτικής για την ανάδειξη του παίκτη που θα κέρδιζε την κάρτα ασυλίας, η Κατερίνα, είπε πως αν μιλήσει θα τους κάψει όλους, κάτι που μάλιστα ακούστηκε να λέει πολύ έντονα. Από το στόμα της, όμως, δεν γλύτωσε ούτε η Ντέμη, αφού για εκείνη ανέφερε ότι την έχει δει τα βράδια να τρώει σαλάμια και τυριά.

Να αναφέρουμε ότι η Ντέμη είναι vegan, οπότε το πώς θα αντιδράσει όταν αντιληφθεί ότι η Κατερίνα είπε κάτι τέτοιο θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον σίγουρα.

 

Απόψε στις 21:00, στο 59ο Επεισόδιο του MasterChef 4

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»