Πρώτη αποχώρηση στο #J2US, αφήνοντας αιχμές...

 
 
Η εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά στο #J2US εκνεύρισε Βανδή – Φασουλή! «Σοβαρέψου, σκ…ά τα έκανες», Η αυστηρή παρατήρηση του Φασουλή στη Σπυροπούλου «Είναι μέτρα συμπεριφοράς», Ξέσπασε σε δάκρυα η Χριστίνα Βραχάλη. Η άγνωστη ιστορία πίσω από «Το σ’ αγαπώ». Με κρίση πανικού η Χριστίνα Παππά στη σκηνή «Δεν νιώθω καλά»
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Δεκατέσσερις επαγγελματίες τραγουδιστές και δεκατέσσερις προσωπικότητες από διάφορους χώρους έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους επί σκηνής, παρουσιάζοντας ιδιαίτερες εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών.

Οι τέσσερις κριτές, Σταμάτης Φασουλής, Δέσποινα Βανδή, Βίκυ Σταυροπούλου και Μαρία Μπακοδήμου αξιολόγησαν τα ντουέτα των διαγωνιζόμενων, ενώ το κοινό βαθμολόγησε και αυτό ως 5ος κριτής, ψηφίζοντας το αγαπημένο του ζευγάρι μέσα από την εφαρμογή του OPEN για smart phones.

«Είναι εμπαιγμός αυτό το πράγμα. Μην το ξανακάνεις».

Ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Χαρά Βέρρα βγήκαν στη σκηνή του J2US και τραγούδησαν “Βγάλε το μαντήλι”. Η εμφάνιση, όμως, του γνωστού κομμωτή έκανε έξαλλους τη Δέσποινα Βανδή και τον Σταμάτη Φασουλή, οι οποίοι του τα είπαν… έξω από τα δόντια.

 

«Όλο αυτό που είδα δεν το βρίσκω χαριτωμένο, δεν μου αρέσει. Είπες ένα παραδοσιακό τραγούδι, φορώντας μια παραδοσιακή φουστανέλα… Για τη δική μου αισθητική όλο αυτό δεν μου ταιριάζει. Μην το ξανακάνεις με το να ακουμπάς στην παράδοση. Σε οτιδήποτε άλλο μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία στην ελληνική μουσική και στην ελληνική παραδοσιακή μουσική.

Την επόμενη φορά που θα ακουμπήσεις ένα τραγούδι παραδοσιακό, οι επιλογές σου πρέπει να είναι τέτοιες ώστε να φαίνεται ότι δεν το κοροϊδεύεις. Είναι εμπαιγμός αυτό το πράγμα. Θες να μιλήσουμε σοβαρά; Δεν είναι σωστό αυτό ούτε για σένα, ούτε για τους ανθρώπους που μπορεί να σημαίνει πολλά η φουστανέλα. Πρόσεχε γιατί μπορεί να “καείς” από μόνος σου. Πρόσεχε λίγο, ειδικά ότι έχει σχέση με την ελληνική παράδοση», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Να τραγουδήσεις σωστά τουλάχιστον, να μάθεις τους στίχους, να κάνεις περισσότερες πρόβες. Τώρα μιλάω εγώ, άστο εσύ. Τον έχεις πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ, δεν έμαθες καν τις δύο βασικές νότες. Τι έμαθες; Σκ…ά τα έκανες. Για σοβάρεψε λίγο για να γίνεις πιο χαριτωμένος. Καίγεσαι πια, ξεπερνάς το “χαριτωμένο”…», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Στεναχωρήθηκα. Δεν μπορώ εγώ να τιμήσω τη χώρα μου, βάζοντας μια στολή; Δεν το αξίζω, δηλαδή; Μου λέτε ότι προσπάθησα να κατατροπώσω την ελληνική παράδοση, κάτι πρέπει να πω κι εγώ να υποστηρίξω τον εαυτό μου. Αυτό είναι προσβολή!», απάντησε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

 

“Έλα μου” τραγούδησαν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Χρήστος Ζώτος στο δεύτερο live του J2US.

Η γνωστή παρουσιάστρια ήταν καλύτερη από την προηγούμενη φορά, κάτι που της επεσήμαναν και οι κριτές, ωστόσο, το… highlight της εμφάνισής της στο Just The 2 Of Us ήταν αναμφίβολα η αυστηρή παρατήρηση που της έκανε ο Σταμάτης Φασουλής.

ΣΤ.Φ.: Μη με ξαναπλησιάσεις όπως την άλλη φορά στην τηλεόραση, γιατί δεν ήταν ευγενικό την ώρα που μιλάω στην τηλεόραση να έρθεις και να μπεις…

Κ.ΣΠ.: Συγγνώμη!

ΣΤ.Φ.: Μιλάνε δύο άνθρωποι στην τηλεόραση και αγκαλιάζεις τον έναν και τους διακόπτεις για να πεις “είστε αυστηρός μαζί μου” στην κάμερα; Αν και ήσουν πολύ γλυκιά…

Κ.ΣΠ.: Συγνώμη! Δεν υπήρχαν τότε τα μέτρα ασφαλείας.

ΣΤ.Φ.: Το ξέρω. Δεν είναι θέμα μέτρων ασφαλείας, είναι μέτρα συμπεριφοράς. Σε φιλώ πολύ!

 

Η Χριστίνα Βραχάλη και ο Γιώργος Λιβάνης ερμήνευσαν στο J2US το τραγούδι “Το σ’ αγαπώ”, το οποίο είναι σε στίχους της Ελεάνας Βραχάλη. Πριν αρχίσουν τις πρόβες, μόλις η Χριστίνα άκουσε ποιο τραγούδι θα πουν, ξέσπασε σε δάκρυα, ενώ αποκάλυψε πάνω στη σκηνή και την άγνωστη ιστορία πίσω από το συγκεκριμένο τραγούδι.

«Είναι ένα τραγούδι που έχει σηματοδοτήσει μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μας. Το έχει γράψει η αδερφή μου, ήταν μια πολύ δύσκολη συγκυρία όταν γράφτηκε.

Απλά ήθελε να το πετάξει γιατί δεν της άρεσε και το βρήκα τσαλακωμένο το χαρτάκι. Ήταν η χρονική στιγμή εκείνη που βρέθηκε πολύ σημαντική για εκείνη κυρίως και κατ’ επέκταση για μένα και την οικογένειά μου», είπε η Χριστίνα Βραχάλη στη σκηνή του Just The 2 Of Us.

 

“Είσαι παιδί μου πειρασμός” τραγούδησαν στο δεύτερο live του J2US η Χριστίνα Παππά και ο Κωνσταντίνος Φραντζής. Η γνωστή ηθοποιός, όμως, δεν αισθανόταν καθόλου καλά καθ’ όλη τη διάρκεια της εμφάνισής της, κάτι που επεσήμανε και αργότερα όταν άκουγε τα σχόλια των κριτών.

«Να σας πω κάτι, με έπιασε μια κρίση πανικού και με το ζόρι τώρα αναπνέω. Δεν νιώθω και πολύ καλά σήμερα. Με έχει πιάσει μια δυο μέρες τώρα και με το ζόρι αναπνέω. Θα βάλω τα κλάματα από το άγχος… Φοβάμαι μη λιποθυμήσω και κρατιέμαι με το ζόρι», είπε η Χριστίνα Παππά στη σκηνή του Just The 2 Of Us.

Ν.Κ.: Είσαι καλύτερα τώρα;

Χ.Π.: Όχι. Περιμένω να πάω λίγο έξω, μόλις τελειώσουμε.

 

Δείτε όλες τις εμφανίσεις

 

Το ζευγάρι που αποχώρησε από το παιχνίδι είναι η Χριστίνα Παππά και ο Κωνσταντίνος Φραντζής.

«Ούτε εμείς θέλαμε να φύγουμε, αλλά κάποιος έπρεπε να φύγει. Είμαι σίγουρη ότι ούτε οι κριτές ήθελαν να φύγουμε εμείς σήμερα, ούτε ο κόσμος ήθελε, αλλά δεν ξέρω τι έχει γίνει, είναι περίεργο», είπε η Χριστίνα Παππά μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου