«Στο #MasterChefGR εγώ είμαι και κομμώτρια και μαγείρισσα! Αυτοί μόνο μάγειρες!»

 
 

Στην Οινότρια Γη-Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη, βρίσκει τους “Yπέροχους 10” του διαγωνισμού η 7η Ομαδική Δοκιμασία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Με τη Μαρία να είναι η δεύτερη γυναίκα του διαγωνισμού, που κέρδισε με το καλύτερο πιάτο στο Τεστ Δημιουργικότητας, τη θέση της αρχηγού αλλά και την κάρτα Ασυλίας, η ομαδική ξεκινά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Βάζοντας απέναντί της ως αρχηγό, τον Γιώργο, οι δύο πεντάδες διαμορφώθηκαν λίγο πολύ με έναν γνώριμο τρόπο για άλλη μια φορά.

 

Το ζητούμενο της σημερινής δοκιμασίας αφορά στο ιδιαίτερο και αρκετά δύσκολο αντικείμενο του wine pairing.

Άραγε η 21χρονη Μαρία θα μπορέσει να καταφέρει να συνθέσει ένα μενού, με δεδομένο ότι αυτή τη φορά μόνο οι αρχηγοί θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να ακούσουν όλες τις χρήσιμες πληροφορίες από τους καλεσμένους των τριών σεφ;

 

Οι καλεσμένοι αυτοί θα είναι ο ιδιοκτήτης του Οίνοscent και sommelier Δάνης Αγαπητός και η sommelier Λίλη Χαλκιά.

Ένα ολοκληρωμένο και απαιτητικό μενού σε δύο εκδοχές, comfort και fine dinning, όλα συνδυασμένα με ιδιαίτερα κρασιά, είναι αυτό που έχουν να ετοιμάσουν οι δύο πενταμελείς ομάδες για τους καλεσμένους αλλά και για τους Μέντορες του διαγωνισμού Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

 

Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η ομαδική δοκιμασία του MasterChef, ο Πάνος Ιωαννίδης ρώτησε αν υπάρχει κάποιος παίκτης που θα ήθελε να είναι στην αντίπαλη ομάδα.

Τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Μπέλλος λέγοντας πως θα ήθελε να είναι από την άλλη πλευρά (στην μπλε ομάδα) γιατί θα ήθελε να νικήσει τη Μαρία.

Τότε ο Σωτήρης Κοντιζάς του είπε:

«Λόγω της συνολικότερης καλής σου απόδοσης μέσα στο MasterChef μπορείς να βγάλεις την ποδιά και να τη δώσεις σε εκείνον που θα ήθελες να έρθει στη θέση σου».

Η Μαρία ακούγοντας αυτά τα λόγια γυρνά και τον κοιτά ενώ δηλώνει στην κάμερα:

«Εσύ αποφασίζεις, αλλά κάνε ότι θέλω».
«Σεφ λέω να μείνω γιατί διαφορετικά δε με βλέπω να βγάζω άλλο επεισόδιο», απάντησε ο Δημήτρης με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να σχολιάζει με χιούμορ:

«Τα έδειξες τα δόντια σου. Βάρεσες το χέρι στο τραπέζι».

Από την άλλη πλευρά, ο Σωτήρης Κοντιζάς υπογράμμισε πως «δε θα μπορούσε να γίνει αυτή η αλλαγή. Θέλαμε μόνο να δούμε αυτό που είδαμε».

Μετά την πλάκα του σεφ στον παίκτη, η Κατερίνα έσπευσε να σχολιάσει on camera: «Τον έχει κλαρίνο παιδί μου. Είναι αυτό που λέμε ‘’άντρας με πυγμή’’».

 

Την ώρα της δοκιμασίας ο Πάνος Ιωαννίδης πέρασε από τους πάγκους των παιδιών και έκανε πλάκα στον Σταύρο Βαρθαλίτη για τα γυαλιά που συνηθίζει να φοράει!

Όπως ήταν λογικό, ξέσπασαν σε γέλια...

 

Εν ώρα δοκιμασίας, το καβγαδάκι μεταξύ Κατερίνας και Σταύρου είχε ως αποτέλεσμα να γίνει έξαλλος ο Σταύρος με τη συμπαίκτρια του και να λέει: «Δε θα μας απειλεί μία κομμώτρια!», με την Κατερίνα να απαντά: «Ζηλεύουν γιατί είμαι και κομμώτρια και μαγείρισσα! Εκείνοι είναι μόνο μάγειρες».

 

Και μπορεί όλα να κυλούσαν σχετικώς ήρεμα, μέχρι τα μισά του επεισοδίου, η Κατερίνα Λένη όμως δεν μπόρεσε να συγκρατήσει – για ακόμα μια φορά – την ιδιαίτερη συμπάθεια που τρέφει για τον συμπαίκτη της, Γιώργο Λασκαρίδη.

Έτσι, με χαμόγελο, η εκρηκτική διαγωνιζόμενη του MasterChef αναρωτήθηκε εάν τα πηγαίνει καλά ο συμπαίκτης της που βρισκόταν στην αντίπαλη ομάδα! “Τα καλά παιδιά είναι από εκεί, στη μπλε ομάδα” σημείωσε σε έντονο τόνο η Κατερίνα Λένη κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των πιάτων.

“Εγώ τα λέω αλλά δεν με πιστεύει κανείς! Γιώργο, καλά είσαι;” συμπλήρωσε με νόημα προς τον Γιώργο Λασκαρίδη. Όταν εκείνος απάντησε με χαμόγελο, “καλά είμαι Κατερίνα μου, εσύ;”, η Κατερίνα Λένη συνέχισε στον ίδιο τόνο: “Μπράβο αγόρι μου! Πολύ Χαίρομαι”!

“Δεν μου λείπει καθόλου η Κατερίνα, είναι η αλήθεια. Έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα και χαίρομαι πάρα πολύ που σήμερα είναι στην άλλη ομάδα απέναντι” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λασκαρίδης στην κάμερα του MasterChef.

Πως σας φάνηκε αυτή η ευγενική έκρηξη της παίκτριας του MasterChef;

 

Το φλερτ του Διονύση και η προβατίνα

 

Δείτε το τρέιλερ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου