Αυτός είναι ο νικητής της ασυλίας με τα σούσι στο #MasterChefGR

 
 

Δείτε πώς διαμορφώθηκαν οι βαθμολογίες στην ομαδική δοκιμασία του #MasterChefGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ένα ολοκληρωμένο και απαιτητικό μενού σε δύο εκδοχές, comfort και fine dinning, όλα συνδυασμένα με ιδιαίτερα κρασιά, ήταν αυτό που είχαν να ετοιμάσουν οι δύο πενταμελείς ομάδες του MasterChef για τους καλεσμένους αλλά και για τους Μέντορες του διαγωνισμού Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

H Μαρία κατηγορήθηκε για στρατηγική στην επιλογή του αντίπαλου αρχηγού.

Η Μαρία μπήκε στο στόχαστρο των συμπαικτών της, αφού οι επιλογές της φαίνεται να έκριναν το αποτέλεσμα της ομαδικής δοκιμασίας.

Ο Γιώργος ανέφερε ότι εκκείνη είχε καταλάβει ότι δεν θα είναι ο αρχηγός της Μπλε ομάδας, αλλά ο Δημήτρης Μπέλλος, κι έτσι δεν ήταν έτοιμος να αναλάβει τα ηνία της αρχηγίας. Μάλιστα, φαίνεται πως η Μαρία σκέφτηκε να βάλει απένατί της τον Μπέλλο ώστε αν κάποιος χάσει και βρεθεί στη θέση του υποψηφίου προς αποχώρηση, να γίνει χρήση της χρυσής κάρτας και να σωθεί.

Η άλλη version είναι πως διάλεξε τον σύντροφό της ως υπαρχηγό της ομάδας της και έβαλε όσους δεν συμπαθεί στο team της, ώστε αν χάσουν να αποχωρήσει ένας από εκείνους, καθώς αυτή έχει ασυλία. Η Κατερίνα Λένη, μάλιστα, έκανε λόγο για το πόσο «σατανικά» μπορεί να σκέφτεται ένα 2χρονο κορίτσι.

 

Γνώριζε ο Γιώργος ότι θα τον επέλεγε η Μαρία για αντίπαλο αρχηγό ή όχι;

 

Σίγουρα  δεν θα περίμενε πως η Κατερίνα θα τη σχολίαζε στην κάμερα με τόσο δυσμενή τρόπο.

Η Κατερίνα με αφορμή μία αντιπαράθεση της Μαρίας με τον αρχηγό της μπλε ομάδας, τον Γιώργο, όταν μίλησε στην κάμερα έριξε τα βέλη της προς την όμορφη συμπαίκτριά της.

"Απορώ πώς ένα τόσο μικρό κορίτσι, 21 ετών είναι, έχει τόσο σατανικό μυαλό και σκέφτεται έτσι" είπε η Κατερίνα για τη Μαρία, δείχνοντας έντονα την αντίθεσή της στον τρόπο που λειτουργεί στο παιχνίδι.

 

Οι διαγωνιζόμενοι του Master Chef καθώς περίμεναν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ομαδικής δοκιμασίας, μιλούσαν και έλεγαν τι πήγε καλά και τι όχι στις κουζίνες του.

Κάποια στιγμή, τον λόγο πήρε η Ντέμη, η οποία παραπονέθηκε αρκετά και μάλιστα δεν δίστασε να πει για τον αρχηγό της ομάδας της: «Αισθάνομαι ότι ο Γιώργος δεν με βλέπει».

Τότε, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έσπευσε να τη ρωτήσει γιατί πιστεύει κάτι τέτοιο, ενώ ακόμη τη ρώτησε τι θα μπορούσε να προσφέρει παραπάνω εκείνη στην ομάδα της τόσο σε μαγειρική όσο και σε service συνεισφορά.

O Γιώργος με τη σειρά του πήρε τον λόγο και είπε τη γνώμη του, κάτι που μπορείτε να δείτε παρακολουθώντας το παραπάνω απόσπασμα!

Οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef συζήτησαν με τους τρεις κριτές με ένταση ανάμεσα στους δύο αρχηγούς, για όλα όσα συνέβησαν στην ομαδική δοκιμασία και στη συνέχεια άκουσαν τις βαθμολογίες.

Απίστευτη ανατροπή στην ομάδα που κέρδισε τη δοκιμασία

Κόκκινη – Μπλε

Amuse bouche: 33 – 36

Ορεκτικό: 32 – 36

Ψάρι: 38 – 38

Κρέας: 39 – 26

Γλυκό: 43 – 32

ΣΥΝΟΛΟ: 185 – 168

Μεγάλη νικήτρια στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef αναδείχθηκε η κόκκινη ομάδα. Η βαθμολογία του γλυκού έκανε τους “κόκκινους” να πανηγυρίσουν, οι οποίοι έκαναν την ανατροπή στα δύο τελευταία πιάτα.

 

Κανένα Πλεονέκτημα για τον Αρχηγό. Δείτε σε ποιον παίκτη θα έδινε Ασυλία;

 

 

Δυο παίκτες της Μπλε ομάδας αναμετρήθηκαν για να κερδίσει ένας από τους δύο την ασυλία.

Ο Τζον και ο Κώστας κλήθηκαν να μαγειρέψουν ψάρι, ενώ εκτός από τους τρεις κριτές, κριτική ασκούσε κι ο guest Αντώνης Δρακουλαράκος, που αυτό σημαίνει ότι η δοκιμασία είναι απαιτητική.

 

Τόσο ο Κώστας όσο και ο Τζον έβαλαν τα δυνατά τους κι έτσι άκουσαν με προσοχή την κριτική που τους ασκήθηκε. Ωστόσο, μόνο ένας κατόρθωσε να πάρει την ασυλία! Και οι δύο άκουσαν με προσοχή τα όσα τους είπαν οι κριτές και τις παρατηρήσεις που τους έγιναν, με την αγωνία να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους.

Οι συμπαίκτες τους από τον εξώστη ήταν επίσης σε αγωνία, αφού κρίνονταν τόσο σε τεχνικό, όσο και σε αισθητικό, γευστικό και ποιοτικό επίπεδο!

 

Ο Διονύσης έφερε στη μνήμη του και πάλι τον γιο του Μιχάλη, ο οποίος έφυγε τόσο πρόωρα και ξαφνικά από τη ζωή, κάτι που του έχει στοιχίσει πολύ. 

Ο 54χρονος παίκτης του MasterChef έχει αποκαλύψει από τις οντισιόν του ριάλιτι πως ο μοναδικός λόγος που αποφάσισε να λάβει μέρος, ήταν η ανάγκη του να κάνει πραγματικότητα που είχε ο γιος του Μιχάλης ο οποίος έχασε τη ζωή του μόλις στα 19 του χρόνια από τροχαίο στη Μύκονο.

Σε κάθε βήμα του στο ριάλιτι μαγειρικής λοιπόν, ο Μιχάλης είναι εκεί, να του θυμίζει για ποιο λόγο παλεύει.

Σήμερα, μετά την ήττα της μπλε ομάδας, της οποίας μέλος ήταν και ο Διονύσης, οι παίκτες κλήθηκαν να περάσουν από δοκιμασία ασυλίας ώστε να εξαιρεθούν από τη διαδικασία αποχώρησης.

Κλήθηκαν λοιπόν να ετοιμάσουν σούσι, κάτι που έφερε στο μυαλό του Διονύση όμορφες μνήμες του παρελθόντος.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ο Μιχάλης συχνά έφτιαχνε σούσι καθώς άρεσε πολύ στη γιαγιά του, μητέρα του Διονύση.

 

Οι πέντε καλύτεροι της ομαδικής δοκιμασίας στο Ovio του Πάνου Ιωαννίδη

 

Δείτε το trailer της Δευτέρα του Πάσχα

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες