H στενάχωρη αποχώρηση του καλού παιδιού, κλείδωσε την δεκάδα του #MasterChefGR!

 

 

Μετά την αποχώρηση είδαμε την δεκάδα του #MasterChefGR να «κλειδώνει». Η μεγάλη αστοχία που στοίχισε στον παίκτη την παραμονή του! Το γράμμα, τα δάκρυα της Κατερίνας & η αγκαλιά του Γιώργου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Κατερίνα Λένη, γι’ ακόμα μία φορά στο MasterChef, έβαλε στο στόχαστρό της την Ντέμη Γεωργίου και τον Γιώργο Λασκαρίδη, σε συζήτηση που είχε με τον Ηρακλή Αποστολίδη.

«Καιρός είναι η Ντέμη να αποδείξει την αξία της. Πολύ λαχανικό, φτάνει τώρα… Η Ντέμη λόγω συγκυριών έχει σταθεί τυχερή διότι πίσω από άλλες παρασκευές και από άλλα άτομα κρύβεται στην ουσία κι έχει φτάσει λίγο πριν τη δεκάδα. Δηλώνει βίγκαν και κερδίζει μια ασυλία με τυριά, εμένα με βάζει σε σκέψεις όλο αυτό το πράγμα.

Μίλησα με τον Γιώργο γιατί θεώρησα, σε ανθρώπινο επίπεδο, να του πω κάποια πράγματα. Γιατί το έκανε αυτό χθες με το φύλλο καπουτσίνο , Γιώργος είναι αυτός… Το γεγονός ότι το έκανε, δεν το παραδέχτηκε, δεν το είπε, αυτό είναι ο χαρακτήρας του Γιώργου. Είναι και αυτό ένας είδος στρατηγικής», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Λένη.

«Είναι ύπουλος και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τους άλλους. Ότι κάνει τόσο καιρό εδώ κι έχει φανεί αυτό», είπε ο Ηρακλής Αποστολίδης.

 

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, ο Γιώργος για 3η φορά στη θέση αυτή, η Ντέμη για πρώτη φορά και ο Ηρακλής για 5η συνεχόμενη, φορώντας τις μαύρες τους ποδιές βρέθηκαν «ετοιμοπόλεμοι» για να διεκδικήσουν την είσοδο στη δεκάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο Γιώργος μάλιστα ζήτησε από την Κατερίνα να του φορέσει τη ποδιά 

 

Ένα πιάτο αντιγραφής των κριτών, που χαρακτηρίζεται από απλότητα αλλά με δύσκολες τεχνικές, ήταν το σημερινό ζητούμενο για τους τρεις υποψήφιους. Η πιστή αντιγραφή και η απόδοση της παραμικρής λεπτομέρειας, ήταν τα κύρια στοιχεία, αναζήτησαν οι τρεις κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, στα πιάτα του Γιώργου, της Ντέμη και του Ηρακλή.

 

Η Μαρία δεν χρησιμοποίησε τη κάρτα ασυλίας για 3 λόγους 

 

Ο ψυχολογικός πόλεμος του Ηλία και του Γιώργου που την επηρέασε αρνητικά την Κατερίνα 

 

Σταυρός και Κατερίνα έστησαν "καβγά" στον εξώστη την ώρα που οι συμπαίκτες τους παλεύαν για την παραμονή τους στο ριάλιτι.

Τα «αίματα» άναψαν όταν η Κατερίνα με θράσος του πέταξε την ατάκα ότι δεν θα είναι στην πεντάδα και ότι σε εκείνη οφείλει το γεγονός ότι παραμένει ακόμη στο παιχνίδι.

Τότε ποιος είδε τον Σταύρο και δεν τον φοβήθηκε!

 

Τα αποτελέσματα σε οπτικό επίπεδο κρίθηκαν μεταξύ δύο εκ των τριών μιας και μία από τις προσπάθειες ήταν αρκετά κοντά στο πρωτότυπο πιάτο αντιγραφής.

Ένα κόκαλο ήταν όμως αυτό που κόστισε!

 

Και ένα πάρα πολύ απλό γράμμα, χωρίς πολλά λόγια και δραματικές εκφράσεις, έκανε πολλούς να δακρύσουν. Ήταν από το άτομο που δεν θα μαγειρέψει ποτέ ξανά μαζί τους στην κουζίνα του MasterChef 4.

 

Δείτε το τρέιλερ

 

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
#SurvivorGR: Aνατροπή στη νέα υποψηφιότητα: «Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει»
Eίκοσι Έλληνες αυτοαποκαλούμενoι «influencers», στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών
Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική
H Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα