Oι υποψήφιοι προς αποχώρηση, o νικητής της κάρτα ασυλίας και του Mystery Box!

 

 

Το ατύχημα του Κουτσόπουλου. Δείτε τι έπαθε ο κριτής! Απασφάλισε η Κατερίνα  για τον Γιώργο στο #MasterChefGR “Κατούρα και λίγο”! Για ακόμα μια φορά νικητής του Mystery Box! O Σταυρής σπάει όλα τα ρεκόρ!  Τα πλεονεκτήματα του! Το ψέμα του Γιώργου και άγριο «χώσιμο»! Αρνήθηκαν να δοκιμάσουν οι κριτές Η σχέση της Μαρίας με την οικογένεια της!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μετά την αποχώρηση του Ηλία Κιαζόλι, οι 11 παίκτες περιμένουν με αγωνία δύο ακόμα δοκιμασίες, που θα τους φέρουν πιο κοντά στον στόχο τους: να κερδίσουν το έπαθλο και τον τίτλο του  διαγωνισμού MasterChef 4!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Το Mystery Box δίνει ιδέες για το πώς μπορούν να σκέφτονται «έξω από το κουτί». Αν και ακούγεται οξύμωρο πως το ζητούμενο του Mystery Box μπορεί να τους κάνει να σκεφτούν έτσι, όταν καλούνται να επεξεργαστούν και να αποδώσουν τα λαχανικά με ένα ασυνήθιστο τρόπο, τότε όλα αποκτούν νόημα.

 

Εντάξει όλο το «ζουμί» στο επεισόδιο της Τρίτης (7-04) ήταν η νέα εικόνα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου!

Για τρεις κύκλους βλέπαμε τον σεφ με μούσια, περιποιημένο μεν αλλά με μούσια και αυτή τη φορά μας έκανε την έκπληξη και όπως ο ίδιος αποκάλυψε δεν το ήθελε κιόλας.

Ναι, καλά διάβασες ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν ήθελε να ξυριστεί, ήθελε απλά να τα περιποιηθεί όμως έκανε ένα λάθος και το αποτέλεσμα του άλλαξε εντελώς την εικόνα. Εμείς πάντως τον λατρέψαμε και πρέπει να τον δεις!

Ένας θεούλης και χωρίς γένια!

 

Όπως στις περισσότερες, ωστόσο, δοκιμασίες ήταν κάτι παραπάνω από φανερή η σχέση μίσους και… κόντρας που διατηρούν η Κατερίνα Λένη με τον Γιώργο Λασκαρίδη.

“Εντάξει… Κατούρα και λίγο, μου ήρθε να του πω, αλλά λέω μην το πω τώρα αυτό” σημείωσε με το χαρακτηριστικό της ύφος ο Κατερίνα Λένη στην κάμερα του MasterChef. “Ο καλυτερότερος, μετά από αυτόν το χάος! Με τον Γιωργάκη δεν υπάρχουν και πολλές αγάπες, απλά ας κάνουμε τώρα ένα break. Αυτό σκέφτηκα γιατί πόσο πια να τον κράξω αυτό τον άνθρωπο; Δεν χρειάζεται κιόλας άλλωστε! Κάνει μόνος του τις πατάτες” πρόσθεσε η διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μαγειρικής.

Με τη σειρά του, βέβαια, ο Γιώργος Λασκαρίδης δεν χαρίστηκε στην συμπαίκτρια του στην κάμερα του MasterChef!

“Η Κατερίνα, η Κατερίνα! Είναι γυναίκα, μπορεί να με γουστάρει, μπορεί να με μισεί, μπορεί να κάνει ότι θέλει… Εγώ είμαι εδώ στο παιχνίδι, έχω την κουκλάρα μου, την Λότους, μοντέλο… Νομίζω πως δεν θα υπήρχε πιθανότητα, ούτε μια στο τρεισεκατομμύριο να γυρίσω και να κοιτάξω την Κατερίνα. Παρ’ όλα αυτά έχω ξεκινήσει και το απολαμβάνω. Περιμένω πως και πως τον επόμενο καυγά και συνεχίζω μες στο παιχνίδι”.

“Στην Κατερίνα αρέσει να μιλάει πολύ, εγώ τα παίρνω σαν αστεία γιατί διαφορετικά δεν θα μπορούσα να συγκεντρωθώ. Οπότε όλα καλά, μια χαρά” πρόσθεσε ο παίκτης του MasterChef.

 

Για ακόμα μια φορά νικητής του Mystery Box! O Σταυρής σπάει όλα τα ρεκόρ!

 

Τα πλεονεκτήματα του Σταυρή!

 

Μια ευάλωτη και συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή είχε η Μαρία Μπέη στο MasterChef στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης. Για ποιο λόγο, όμως, η όμορφη διαγωνιζόμενη δεν κατόρθωσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της στο ριάλιτι μαγειρικής;

Πιο συγκεκριμένα, ενώ το Τεστ Δημιουργικότητα βρισκόταν σε εξέλιξη, η Μαρία Μπέη μίλησε στην κάμερα του MasterChef σημειώνοντας χαρακτηριστικά: “Σήμερα σκεφτόμουν τα δύο μου αδέλφια που φεύγοντας δεν είχα και την καλύτερη σχέση. Γενικά, ήταν κατά της επιλογής μου να ασχοληθώ με την μαγειρική και τα αδέλφια μου και γενικά όλη η οικογένεια μου εκτός από τον μπαμπά μου, ο οποίος με στήριξε κιόλας”.

“Εντάξει, είχαμε λίγο χάσμα στη σχέση μας τα τελευταία δύο χρόνια. Παρ’ όλα αυτά, όμως, όταν έμαθαν για τη συμμετοχή μου στο MasterChef, χάρηκαν πάρα πολύ και όταν ήμουν στην Αθήνα στο bootcamp επικοινωνήσαμε. Νομίζω ότι μέχρι τώρα η δύναμη μου αυτοί είναι. Κάθε βράδυ τους μιλάω, παρόλο που δεν είναι δίπλα μου. Τους λέω τι έχω έχω κάνει λάθος, τι έχω κάνει σωστό, τους καληνυχτίζω και πέφτω για ύπνο. Σηκώνομαι το πρωί και έρχομαι εδώ πέρα να μαγειρέψω” συμπλήρωσε η Μαρία Μπέη.

Μια τρυφερή πλευρά και στιγμή από την παίκτρια του MasterChef…

 

Σε ένα απαιτητικό Τεστ Δημιουργικότητας διαγωνίστηκαν στο MasterChef οι φιναλίστ στο επεισόδιο της Τρίτης. Ένα Τεστ από το οποίο ξεχώρισε για ακόμα μια φορά ένας πολύ δυνατός μάγειρας του διαγωνισμού.

Μετά την αποχώρηση του Ιωάννη, η Κάρτα Ασυλίας βρέθηκε και πάλι διαθέσιμη για εκείνον ή εκείνη που θα έφτιαχνε ένα πιάτο αντάξιο εισόδου στην τελική δεκάδα.

Τα «άκουσε» για καλά ο Γιώργος Λασκαρίδης από τον Σωτήρη Κοντιζά και το ψέμα του, του κόστισε!

Τι συνέβη και οι τρεις κριτές αρνήθηκαν να δοκιμάσουν τι πιάτο του;

Κατά τα διάρκεια της μαγειρικής του ο παίκτης ετοίμασε σωστά τα πιάτα του, ωστόσο το πρώτο δευτερόλεπτο μετά τη λήξη του χρόνου, οπού οι παίκτες έπρεπε να αφήσουν κάτω οτιδήποτε κρατούσαν, εκείνος έβαλε στο πιάτο του δυο διακοσμητικά φυλλαράκια.

Δεν το είπε αμέσως, το έκρυψε και αυτό ήταν τα μεγάλο του λάθος. Το αποκάλυψε όταν πήγε το πιάτο του στους κριτές με τον Σωτήρη Κοντιζά να του τα «χώνει» για το ψέμα που είπε.

Οι κριτές του είπαν πως επειδή αυτό που έκανε ήταν εκτός κανονισμού, δεν μπορούν να δοκιμάσουν το πιάτο του κι έτσι αυτόματα ο Γιώργος μπαίνει στους... ηττημένους.

 

Τα πιάτα των διαγωνιζομένων δυσκόλεψαν ξανά τους τρεις μέντορες του MasterChef, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Έπειτα από αρκετή σκέψη, λοιπόν, οι τρεις κριτές αποφάσισαν το πιάτο εκείνο που ξεχώρισε από τα υπόλοιπα και πήρε την Κάρτα Ασυλίας.

Και αυτό δεν ήταν άλλο από το πιάτο που ετοίμασε η Μαρία Μπέη, η οποία κατόρθωσε να πάρει έτσι την Κάρτα Ασυλίας!

Συμφωνείτε, αλήθεια, με την απόφαση των τριών κριτών του MasterChef;

 

Οι τρεις Μέντορες Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, έκριναν με ιδιαίτερη αυστηρότητα τους επίδοξους σεφ, μιας και κρίνονται πλέον οι θέσεις των δέκα καλύτερων μαγείρων του διαγωνισμού.

Ο ένας σίγουρος ήταν ο Γιώργος Λασκαρίδης, ο οποίος λόγω λάθους βγήκε αυτόματα ένας από τους τρεις υποψήφιους.

Τα αποτελέσματα σοκάραν αρκετούς και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, θα χρειαστεί να βάλουν στην άκρη το άγχος τους και να απολαύσουν, όσο δεν απόλαυσαν ως τώρα, την αυριανή μέρα, ακόμα και αν πρόκειται για τη δοκιμασία αποχώρησης.

Υποψήφιος προς αποχώρηση είναι και ο Ηρακλής αλλά και η Ντέμη

 

Δείτε το τρέιλερ

 

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων