Σάββατο, 30 Μαΐου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

H Meghan επέστρεψε στην δουλειά και ο Harry ήταν εκεί να την στηρίξει!

  04/04/2020 11:31
H Meghan επέστρεψε στην δουλειά και ο Harry ήταν εκεί να την στηρίξει!

H Meghan επέστρεψε στην δουλειά και ο Harry ήταν εκεί να την στηρίξει!

  04/04/2020 11:31
 
Kυκλοφόρησε στο Disney+ το ντοκιμαντέρ, στο οποίο η Meghan έχει τον ρόλο αφηγήτριας
 

Τη στιγμή που μιλάμε, ο πρίγκιπας Harry κι η Meghan Markle έχουν πάψει πια να εκτελούν χρέη μελών της βασιλικής οικογένειας. Από την 1η του μήνα άφησαν και τους royal τίτλους πίσω τους και, δεν μπορούμε να πούμε ότι τα φώτα της δημοσιότητας δε θα τους ακολουθούν, αλλά τουλάχιστον σιγά-σιγά θα προσπαθήσουν να χτίσουν μία δική τους εικόνα, celebrity μεν, μη-βασιλική δε. Κι ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ έκανε την καλύτερη αρχή…

Όπως ξέρουμε εδώ και μερικούς μήνες, η Meghan μετά το Megxit θα επέστρεφε στην προ-παλατιού εποχή και θα συνέχιζε την καριέρα της στην υποκριτική, που όταν είχε αφήσει βρισκόταν στα καλύτερά της. Ο ρόλος της Rachel στο Suits δεν ήταν επιτυχημένος μόνο λόγω ζήτησης της σειράς, αλλά και λόγω της ηθοποιού πίσω από τον χαρακτήρα.

Όμως, όταν γνώρισε τον Harry ήξερε ότι το πρωτόκολλο δε δεχόταν να συνεχίσει να εξασκεί το επάγγελμά της, οπότε αναγκάστηκε να αποσυρθεί. Κι αυτό άλλαξε χτες…

Η 3η Απριλίου έγινε κι επίσημα η μέρα που κυκλοφόρησε στο Disney+ το ντοκιμαντέρ, στο οποίο η Meghan έχει τον ρόλο αφηγήτριας. Μαζί με αυτό, ωστόσο, αποκαλύφθηκε και τι έκανε ο Harry για τη σύζυγό του και τον αγαπήσαμε λίγο περισσότερο.
 

Η πρώτη δουλειά της Meghan Markle που σηματοδοτεί την επιστροφή της στον χώρο της υποκριτικής είναι γεγονός.

Τη συγκεκριμένη δουλειά βρήκε μέσω κοινών φίλων και των παραγωγών που της πρότειναν να δανείσει τη φωνή της, γνωρίζοντας την αγάπη που έχει για τη φύση.

Αυτό που μάθαμε ότι έκανε ο πρίγκιπας Harry, όμως, μας έκανε να τον αγαπήσουμε λίγο περισσότερο.

Τι έκανε για τη σύζυγό του; Όταν εκείνη πήγε στο στούντιο, ο Harry πήγε μαζί της κι έμεινε εκεί κατά τη διάρκεια όλης της ηχογράφησης για να τη στηρίξει στη μεγάλη της επιστροφή.

«Ήταν απίστευτο που είχαμε τον Harry εκεί», είπε η δημιουργός Vanessa Berlowitz.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας