Η Φαίη Σκορδά επέστρεψε στην Tv και απάντησε για όλα

 
"Είμαστε εδώ βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ μετά από 14 ημέρες, οι οποίες έχουν περάσει και παραπάνω, μπορώ να επανέλθω στη δουλειά μου", τόνισε η Φαίη Σκορδά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Φαίη Σκορδά, μετά την καραντίνα 14 ημερών αφού βρέθηκε θετική στον ιό, επέστρεψε στον ΑΝΤ1 και στο Πρωινό!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Σάββατο 14 Μαρτίου είχε αποκαλύψει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό, σε αντίθεση με τα παιδιά της Γιάννη και Δημήτρη που δεν είχαν νοσήσει.

Η παρουσιάστρια αμέσως απομονώθηκε στο σπίτι της και μακριά από τα παιδιά της και αν και ήταν εντελώς ασυμπτωματική, προτίμησε να είναι εντελώς απομονωμένη από όλους ώστε να μην διασπείρει τον ιό.

Σήμερα ήταν κανονικά στη θέση της και μίλησε για αυτές τις δύσκολες στιγμές και πώς εκείνη τις βίωσε!

“Εδώ στο πόστο μας μετά από αρκετές μέρες, γιατί έτσι ήταν το σωστό, Να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τα γλυκά μηνύματα που μου στείλατε. Είμαστε εδώ βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ μετά από 14 ημέρες, οι οποίες έχουν περάσει και παραπάνω, μπορώ να επανέλθω στη δουλειά μου. Θα προσπαθήσουμε μέσα σε αυτή την πραγματικότητα η οποία είναι εντελώς πρωτόγνωρη.

Στο Instagram δεν έχω πει πολλά, ούτε έχω ανεβάσει πολλές φωτογραφίες γιατί αισθανόμουν ότι ήταν πολλές οι ερωτήσεις αλλά ήταν για μένα μικροπρεπές να κάθομαι να απαντάω ενώ όλη αυτή η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή”, σημείωσε η Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά τόνισε στη συνέχεια: “Δεν είχα συμπτώματα όλες αυτές τις μέρες, αλλά σαφώς υπάρχει ένας φόβος. Πρέπει να υπάρχει ψυχραιμία. Μιλούσα συνέχεια με γιατρούς, οι οποίοι μου έλεγαν ότι η ψυχραιμία είναι πολύ σημαντική. Το μόνο που με φόβισε ήταν τα παιδιά, δεν σκέφτηκα τίποτα άλλο”.

 

Η παρουσιάστρια αφού τόνισε πώς ήταν αυτές οι μέρες στο σπίτι της, δεν δίστασε να αποκαλύψει στον αέρα της εκπομπής της μία υπέροχη πράξη των γειτόνων της που τη συγκίνησε!

Η Φαίη Σκορδά υπογράμμισε: «Δεν είχα συμπτώματα όλες αυτές τις μέρες, αλλά σαφώς υπάρχει ένας φόβος. Πρέπει να υπάρχει ψυχραιμία. Μιλούσα συνέχεια με γιατρούς, οι οποίοι μου έλεγαν ότι η ψυχραιμία είναι πολύ σημαντική. Το μόνο που με φόβισε ήταν τα παιδιά, δεν σκέφτηκα τίποτα άλλο»!

Και τόνισε ότι τις μέρες που ήταν σπίτι της χωρίς να έχει παραγγείλει κάτι, οι γείτονές της που έχουν ένα καφέ της χτύπησαν το κουδούνι για να την κεράσουν τον αγαπημένο της καφέ. Όπως ανέφερε, δεν είχε σημασία η αξία του καφέ αλλά η κίνησή τους που τη συγκίνησε!

Δείτε όλα όσα είπε παραπάνω η Φαίη Σκορδά!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου