Σάββατο, 4 Απριλίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Πόλεμος! Η Ηλιάνα δίνει στεγνά τη Μαριάννα του #MasterChefGR «Ναι, είναι ψέματα»

  24/03/2020 09:15
Πόλεμος! Η Ηλιάνα δίνει στεγνά τη Μαριάννα του #MasterChefGR «Ναι, είναι ψέματα»

Πόλεμος! Η Ηλιάνα δίνει στεγνά τη Μαριάννα του #MasterChefGR «Ναι, είναι ψέματα»

  24/03/2020 09:15
 
 
"Εγώ με την Μαριάννα βγήκα για καφέ και δεν ήμουν μόνη..."

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Στη Φωλιά των Κου Κου μίλησε, το πρωί της Δευτέρας, μέσω skype η παίκτρια που αποχώρησε από το MasterChef. Ο λόγος για την Ηλιάνα Βλάχου, η οποία αναφέρθηκε μέσα σε όλα και στην πρώην συμπαίκτρια της, Μαριάννα Πουλμέντη… αδειάζοντας την για όσα είπε στην ίδια εκπομπή λίγα 24ωρα νωρίτερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

“Με την Ηλιάνα δεν υπήρχε κάποιο έντονο θέμα. Είχαν γίνει κάποιες φασαρίες γιατί είναι πολύ έντονη προσωπικότητα, ήταν απότομη κι εγώ είμαι ένας χαρακτήρας που δεν κρατιέμαι. Δεν κρατάω κακίες αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε και για καφέ” είχε σημειώσει χαρακτηριστικά η Μαριάννα στην πρωινή εκπομπή του STAR “αποκαλύπτοντας” πως “με πήρε τηλέφωνο για να πάμε για καφέ σαν να μην έχει συμβεί τίποτα και μου έκανε εντύπωση. Θεώρησα ότι ήταν υπερβολικό μετά από κάποια πράγματα που έχουν συμβεί ανάμεσά μας. Εγώ δεν κρατάω κάποια κακία, εντάξει, με εκνεύριζε πολύ μέσα στο παιχνίδι”.

Σήμερα, όμως, ήρθε η Ηλιάνα Βλάχου να δώσει τη δική της απάντηση και να ξεκαθαρίσει το τοπίο!  “Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι… Έχουμε πει πολλές φορές ότι τα γυρίσματα του παιχνιδιού έχουν γίνει πολύ καιρό πριν γι’ αυτό το λόγο δεν φαίνονται και οι αποστάσεις που θα έπρεπε να τηρούμε. Εγώ με τη Μαριάννα είχαμε διαφορά περίπου μιας εβδομάδας όταν βγήκα. Οπότε υπήρχε μια ομαδική συνομιλία στο viber απ’ όλα τα παιδιά που είχαμε αποχωρήσει και σχολιάζαμε γενικότερα όλα τα επεισόδια που βλέπαμε. Ήμασταν οι κατίνες δηλαδή του MasterChef ενώ πριν το ζούσαμε. Μέσα στην κουβέντα αυτή είχαμε πει να βρεθούμε όλοι μαζί και και αν δούμε τα επεισόδια, να πιούμε κάποιο καφέ. Τότε που δεν ήμασταν ακόμα τόσο πολύ εμφανίσιμοι στην τηλεόραση και μπορούσαν να μας αναγνωρίσουν. Έτσι, λοιπόν, ειπώθηκε ότι εγώ και η Μαριάννα θα βρισκόμασταν για καφέ” σημείωσε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

“Εγώ με την Μαριάννα βγήκα για καφέ και δεν ήμουν μόνη. Όταν δήλωσε, λοιπόν, η Μαριάννα ότι δεν έχω βγει μαζί της για καφέ, μετά τα επεισόδια, ναι είναι ψέματα!

Πόλεμος μετά το ριάλιτι για τις δυο πρώην διαγωνιζόμενες…

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας