Το Star διακοπεί και το #MasterChefGR; Η λύση που εξετάζουν στο κανάλι

 

«Οι παίκτες προς το παρόν παραμένουν στο σπίτι, αλλά εξετάζεται το ενδεχόμενο να διακοπεί η παραγωγή».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει προκαλέσει τεράστιες αλλαγές στην ελληνική τηλεόραση, καθώς οι ψυχαγωγικές εκπομπές και τα show διακόπτονται το ένα μετά το άλλο. Το MasterChef ωστόσο, συνεχίζεται κανονικά, καθώς τα επεισόδια που παρακολουθούμε τώρα έχουν γυριστεί πριν από ένα μήνα.

Σε πρώτη φάση, το κανάλι μείωσε τα επεισόδια από έξι σε τρία την εβδομάδα με στόχο να συνεχίσει, έστω και υπό πρωτόγνωρες συνθήκες, τη μετάδοση του MasterChef.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Real, το ζήτημα του MasterChef αναθεωρείται καθημερινά, ενώ πάνω στο τραπέζι, με πολλές πιθανότητες να ληφθεί τελικά η απόφαση, βρίσκεται και λύση της διακοπής του ριάλιτι.

«Οι παίκτες προς το παρόν παραμένουν στο σπίτι, αλλά εξετάζεται το ενδεχόμενο να διακοπεί η παραγωγή, να πάνε όλοι στα σπίτια τους και να ξαναμαζευτούμε από εκεί που το αφήσαμε όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν», αναφέρει για το MasterChef υψηλόβαθμη πηγή του Star στη Real.

Η διακοπή των γυρισμάτων του MasterChef είναι η πιθανότερη λύση, καθώς διαφορετικά χρειάζονται πολλές παρεμβάσεις προκειμένου να τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας. Ήδη ένα γύρισμα που επρόκειτο να γίνει στη Μονεμβασιά αναβλήθηκε.

Ακόμα και με διακοπή γυρισμάτων, το κανάλι έχει υλικό να μεταδίδει για περίπου τρεις με τέσσερις εβδομάδες. Τα επεισόδια που μεταδίδονται τώρα έχουν γυριστεί πριν από έναν μήνα, γι’ αυτό και δεν υπάρχουν ορατές αλλαγές με αποστάσεις ασφαλείας ανάμεσα στους συμμετέχοντες.

Αναμένουμε τις εξελίξεις…

Πολλοί είναι οι διάσημοι που προωθούν με το δικό τους τρόπο το μήνυμα «Μένουμε Σπίτι» στα πλαίσια των μέτρων προστασίας που έχουν ανακοινωθεί στη μάχη εναντίον της διάδοσης του νέου κορωνοϊου. Ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ένας από αυτούς.

Με το χαρακτηριστικό του χιουμοριστικό ύφος, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο παίρνει την κιθάρα του και τραγουδάει την αγαπημένη επιτυχία του αξέχαστου Λουκιανού Κηλαηδόνη, «Θα κάτσω σπίτι» που έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες.

Ρε μάνα… «παλουκωσου» σπίτι μπας και κάνουμε καλοκαίρι…. Υγ. Είμαι σίγουρος ότι αν τους πούμε υποχρεωτικά να ξεχυθουν στα λιβάδια θα κλειδωθουν μεσα… Καλή δύναμη σε όλους. #menoumespiti »  έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes και σχόλια.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»