Λουκέτο στο Πρω1νό λόγω του κορωνοϊού της Φαίης Σκορδά

 
 
Η ανακοίνωση της παρουσιάστριας φέρνει εξελίξεις...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity New

Θύμα του κορωνοϊού έπεσε, όπως ανακοίνωσε η ίδια στα social media, η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια του Πρωινού θέλησε να μοιραστεί την κατάσταση της υγείας της μέσα από μια δημοσίευση εξηγώντας πως παραμένει ασυμπτωματική στον θανατηφόρο ιό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

«Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορωνοϊό. Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς,αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου.Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι. Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών. Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους! Με πίστη και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε και αυτό» έγραψε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

Έτσι, όπως είναι επόμενο, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 δεν θα μπορεί να βγει στον αέρα της πρωινής εκπομπής τουλάχιστον για 14 μέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες του Tlife, στο κανάλι γίνονται συσκέψεις για να δουν πως θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα καθώς είναι λογικό να υπάρχουν φόβοι ότι όπως κόλλησε η Φαίη Σκορδά από κάποιον άλλο κορονοϊό έτσι ίσως μπορεί να έχει κολλήσει και άλλους.

Τη Δευτέρα θα υπάρχουν εξελίξεις και πιθανόν μια επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι.Ήδη η Νάνσυ Παραδεισανού είναι εδώ και μέρες στο σπίτι της για προληπτικούς λόγους και λόγους ασφαλείας ενώ η Αφροδίτη Γραμμέλη ανακοίνωσε ότι μπαίνει σε καραντίνα στο σπίτι της για 14 μέρες. Καμία αντίδραση στα social media δεν υπήρξε ούτε από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο αλλά ούτε και από τον Άρη Καβατζίκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Tlife, επίσης, στα Κάππα στούντιο έχουν γίνει ήδη 3 απολυμάνσεις ενώ αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τις υπόλοιπες εκπομπές που βγαίνουν από το ίδιο πλατό με τους ίδιους τεχνικούς κλπ.

 

Έπαθε σοκ η παρουσιάστρια. Έκανε την εξέταση για προληπτικούς λόγους...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στο Happy Day πώς έμαθε η παρουσιάστρια ότι έχει κολλήσει τον ιό.

“Η Φαίη Σκορδά είναι τελείως ασυμπτωματική. Μέχρι χθες το απόγευμα που μιλήσαμε στο τηλέφωνο δεν είχε το παραμικρό σύμπτωμα. Μπήκε στη διαδικασία να κάνει το τεστ επειδή ανησύχησε με όλη αυτή την κουβέντα που γινόταν στα Στούντιο Κάπα με τα πιθανά κρούσματα στο YFSF, έκανε προληπτικά το τεστ. Θεωρούσε βέβαιο ότι θα βγει αρνητικό. Όταν την πήραν από το νοσοκομείο και της είπαν “τα παιδιά σας είναι αρνητικά αλλά εσείς είστε θετικοί στον κορωνοϊό”, σοκαρίστηκε. Αμέσως ενημέρωσε τους πάντες, όλοι οι συνάδελφοί της είναι σε καραντίνα”, είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το Πρωινό, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν πρόκειται να βγει στον αέρα το επόμενο διάστημα

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική
H Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: «Να ξεκαθαρίσω κάτι, δεν έγινε ποτέ μπλοκ και unfollow»
Νίκος Αποστολόπουλος: «Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι σαν γεροντοκόρη από το χωριό που δεν παντρεύεται»
Θανάσης Ευθυμιάδης: «Οι κόρες μου συχνά δεν θέλουν να πάνε σχολείο, οριακά περνάνε τις τάξεις με τις απουσίες»
Αναβλήθηκε η εμφάνισή της Δέσποινας Βανδή στο Ντουμπάι - Η ανάρτηση της: «Ελπίζω να είστε ασφαλείς»
Eurovision 2024: Tεράστια ανατροπή για τη σειρά εμφάνισης των χωρών στον Τελικό ανακοίνωσε η #EBU
#MasterChefGR: Η «διαβολική» δοκιμασία, το ταρτάρ του κέρδισε τα 1000€ & το πιάτο… Βατερλώ
#SurvivorGR: Το δίλλημα του James μετά το ναυάγιο του πατέρα του, η μάχη για την ασυλία & ο 2ος μονομάχος