Η Σπυροπούλου τραγούδησε Βανδή και τσακώθηκε με Βανδή-Μπακοδήμου

 
 
Το #J2USgr κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 14 Μαρτίου και το πρώτο επεισόδιο έχει ήδη γυριστεί… με παρατράγουδα! Ο Κοκλώνης τα πήρε στο κρανίο με την δημοσιογράφο που το ανάφερε και μίλησε για εμπάθεια και ψέματα...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Τα γυρίσματα του show τραγουδιού πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Τρίτη, χωρίς παρουσία κοινού, ενώ η εκπομπή Happy Day έδωσε σήμερα μερικά spoilers για την πρεμιέρα και συγκεκριμένα για την αγαπημένη, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Δημιουργήθηκαν διάφορα θεματάκια. Η Queen Ντίνα έκανε πάλι το θαύμα της. Τραγούδησε… καλύτερα να μην την ακούσουμε… Τελευταία στην βαθμολογία. Πήρε πάρα πολύ κακά σχόλια από σχεδόν το μεγαλύτερο μέρος της κριτικής επιτροπής. Τραγούδησε Βανδή. Η Μαρία Μπακοδήμου ήταν πολύ αυστηρή μαζί της. Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν» σχολίασε η Τίνα Μεσσαροπούλου, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να αναφέρει πως η Κωνσταντίνα φυσικά φυσικά έχει δικό της καμαρίνι.

 

Σκληρή κριτική άσκησε μέσω της ιστοσελίδας της η Τίνα Μεσσαροπούλου στον Νίκο Κοκλώνη μετά την πρεμιέρα της νέας του εκπομπής στο Open.

Πιο συγκεκριμένα η δημοσιογράφος έγραψε:

«Δεν μπορώ να μην αφήσω ασχολίαστο το σόου του Νίκου Κοκλώνη που έκανε πρεμιέρα χθες, αλλά δεν… έπεισε. Βλέπετε παρουσιαστής γίνεσαι αν έχεις χρήματα, επιτυχημένος παρουσιαστής δύσκολα… Δεν εξαγοράζονται όλα… σε αυτή τη ζωή. Και ο Νίκος μπορεί να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να πετύχει τηλεοπτικά αλλά όσο και να αντιγράψει τα σόου της Ρούλας Κορομηλά που άφησαν εποχή, Ρούλα δεν θα γίνει όσο κι αν μεγάλο είναι το καμαρίνι του, όσο κι αν πληρώνει cash τους συνεργάτες του, όποια πρόσωπα κι αν φέρει μπροστά από τις κάμερες (Κιμ Καρντάσιαν, Μπόνεϊ Μ κ.α.). Δυστυχώς, δεν “τα λέει” και το γεγονός ότι η Ελένη Φουρέιρα κόντεψε να τραγουδήσει όλο της το CD προτού βγει στη σκηνή να την υποδεχτεί ο οικοδεσπότης, είναι και αυτό μια απόδειξη». 

Η πανελίστρια της Τσιμτσιλή αναρωτήθηκε στον αέρα… που βρίσκει τα χρήματα ο Κοκλώνης και επενδύει στην εταιρεία παραγωγής του-λες και ο Κοκλώνης φύτρωσε ξαφνικά και δεν έχει, είχε και θα έχει επιχειρηματική δράση- με αποτέλεσμα ο Νίκος να της απαντήσει.

«Τίνα Mεσσαροπούλου μου, είχα αποφασίσει να μην απαντάω στα πικρόχολα σχόλια σου ούτε στο site-blog σου που γράφεις και διαβάζεις μόνο εσύ, ούτε στο πάνελ γιατί απλά θεωρώ ότι η κριτική είναι καλό και εποικοδομητικό στοιχείο, ειδικά για κάποιο νέο όπως εγώ στην τηλεόραση που προσπαθεί και θέλει να μαθαίνει. Να προσθέσω επίσης ότι οι παραγωγές μας δίνουν δουλειά σε περισσότερα από 160 άτομα και είτε παρουσιάζω είτε όχι πληρώνονται από το κανάλι προβολής. Επίσης σε προκαλώ να ρωτήσεις όλους τους Έλληνεες παραγωγούς που βρίσκουν τα χρήματα για τις παραγωγές τους. Ο καθένας διαλέγει το πόστο του, εγώ επιλέγω να είμαι παραγωγικός και χρήσιμος – έστω κι αν κάνω λάθη, δεν θα μου άρεσε άλλωστε να κάθομαι σε ένα πάνελ να λέω κουτσομπολιά που συγκεντρώνω από εδώ κι από εκεί ή κακίες για να εξυπηρετώ προσωπικά οφέλη. Ζήτω συγνώμη αν δεν μπορέσω να σου κάνω δώρο το καλοκαιρινό σου ταξιδάκι φέτος όπως συνέβη πριν ένα χρόνο. Σε παρακαλώ αν είμαι σε κάτι λάθος, έχεις το κινητό μου και όπως με καλείς για να ζητήσεις πληροφορίες, να με καλείς να διορθώνομαι. Μπορεί να μην σου αρέσει η δουλειά μου ως παραγωγός αλλά και παρουσιάστης αλλά ήμουν πάντα ανοιχτός στην κριτική. Στην κριτική όμως, όχι στην εμπάθεια ειδικά όταν νόμιζα ότι είχαμε άλλη σχέση εκτός αν ζητάς δωράκια από όλους όσους κράζεις. Enough with all that γιατί έχουμε πρεμιέρα αύριο. Just the 2 of us!!! Υ.Γ: Ελπίζω να οου δώσω αρκετό υλικό για τα επόμενά σου σχόλια . Σάββατο στις 21:00 στο OPEN. Συντονίσου!»

 
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει δημόσια, σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!