Αυτός κέρδισε την ασυλία στο #MasterChefGR! Ποιος είναι υποψήφιος για αποχώρηση;

 
Μετά τον Ιωαννίδη και ο Κουτσόπουλος ένιωσε αδιαθεσία και αποχώρησε από το πλατό! Ασταμάτητο κράξιμο της Μαριάννας για συμπαίκτη της: «Είναι καθυστερημένος…». H Ντέμη διόρθωσε τον Κοντιζά μπροστά σε όλους

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ασταμάτητη ήταν η Μαριάννα και τα έβαλε με τον συμπαίκτη της.

Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας άκουσε τον Σταύρο Βαρθαλίτη να μιλάει για όσα συνέβησαν στην ομαδική δοκιμασία κι έπειτα τον στόλισε κανονικά.

Ο Σταύρος είπε: «Σκέφτηκα ότι θα χαντάκωνα περισσότερο τη Μαριάννα παίρνοντας τα μεγάλα τηγάνια. Με τα μικρά δεν μπορείς να βγάλεις ποσότητα».

Εκείνη, λοιπόν, δεν μάσησε τα λόγια της και ξεσπάθωσε εναντίον του, αλλά όχι μπροστά του: «Ο Βαρθαλίτης είναι πολύ σπαστικός. Με εκνευρίζει πάρα πολύ. Μου τη δίνει στα νεύρα. Δεν μπορώ να τον ακούω να μιλάει. Δεν ξέρει τι λέει. Είναι καθυστερημένος. Δεν τον αντέχω. Αλήθεια!», είπε η παίκτρια για τον συμπαίκτη της.

Η Μαριάννα έδειχνε πολύ εκνευρισμένη κι εκτός εαυτού και δεν δίστασε να μιλήσει έτσι γγια εκείνον.

 

Οι δύο ομάδες κάθισαν ενώπιον των κριτών για να τους ανακοινωθεί το αποτέλεσμα, όμως, μια περίεργη στιγμή συνέβη μεταξύ Ντέμη και Σωτήρη Κοντιζά.

Ο σεφ του MasterChef ανέφερε ένα χαρακτηριστικό που του έλειπε από το πιάτο της κόκκινης ομάδας, λέγοντας: «Μου έλειπε το μανιτάρι. Ωραία ψημένη η πρωτεΐνη», είπε ο κριτής. Εκεί, λοιπόν, η παίκτρια του reality show μαγειρικής, Ντέμη Γεωργίου, του έκανε την παρατήρηση.

 

Στην τελευταία ομαδική δοκιμασία του MasterChef, οι δύο ομάδες έπρεπε να φτιάξουν ένα μενού πέντε πιάτων για τους σεφ του διαγωνισμού Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Πάνο Ιωαννίδη αλλά και για τους υπεύθυνους σάλας ή maître, που αποτελούν το… άλλο τους μισό στα εστιατόριά τους.

Τα πέντε πιάτα ήταν τα εξής: Amuse Bouche, σούπα, τάρτα, κυρίως και επιδόρπιο. Οι δύο ομάδες έδωσαν ότι καλύτερο μπορούσαν, αλλά όλα φάνηκαν στις βαθμολογίες των κριτών.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ: Κόκκινη – Μπλε

Amuse Bouche: 38 – 28

Σούπα: 38 – 26

Τάρτα: 49 – 43

Κυρίως: 40 – 39

Επιδόρπιο: 45 – 29

ΣΥΝΟΛΟ: 210 – 165

Μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η κόκκινη ομάδα με διαφορά 45 βαθμών.

 

Τα δύο τα πλεονεκτήματα του αρχηγού που έφεραν τα πάνω κάτω

Όπως συνηθίζεται να γίνεται από τους περισσότερους ευσυνείδητους αλλά και περήφανους αρχηγούς μετά την ανάλυση των ευθυνών, που προκύπτουν από το συμβούλιο, ο αρχηγός της χαμένης ομάδας αναλαμβάνει την ευθύνη για το κακό αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας όμως με έναν αρκετά ανορθόδοξο τρόπο το πλεονέκτημα, που του προσφέρουν οι κριτές.

 

Μία ξαφνική αδιαθεσία ένιωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και μάλιστα αναγκάστηκε να αποχωρήσει άρον άρον από το πλατό. 

«Λοιπόν, είχαμε το συμβούλιο πριν από λίγο. Συγχύσατε τον Λεωνίδα, αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία, οπότε συνεχίζουμε εγώ και ο Πάνος» ανακοίνωσε στους παίκτες ο Σωτήρης Κοντιζάς λίγο αφότου ανακοινώθηκε στην μπλε ομάδα πως είχε χάσει την ομαδική δοκιμασία.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Σταύρος Βαρθαλίτης ως αρχηγός είπε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη και έθεσε τον εαυτό του ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Όσο για την ασυλία την έδωσε στον υπαρχηγό του για τη συγκεκριμένη δοκιμασία, που ήταν ο Σταύρος Γεωργίου.

Εκεί πάνω, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εξαφανίστηκε από το πλατό με τον Σωτήρη Κοντιζά να αναλαμβάνει να ανακοινώσει την αποχώρησή του με αρκετό χιούμορ.

Ανάλογη αποχώρηση είχε κάνει και ο Πάνος Ιωαννίδης ο οποίος ένιωσε έντονη αδιαθεσία και αναγκάστηκε να απέχει λίγο από τα γυρίσματα. Επέστρεψε όμως κανονικά και έτοιμος για τις νέες προκλήσεις στο ριάλιτι μαγειρικής.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς για την αποχώρηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

 

Στη συζήτηση στο συμβούλιο του MasterChef φάνηκαν οι αδυναμίες οργάνωσης και πρακτικής σκέψης. Ο φόβος κάποιων και η αδυναμία τους να εμπιστευθούν τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας τους, στη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας, έφεραν αντιπαράθεση και νεύρα κατά την ανακοίνωση του αποτελέσματος. Η κόκκινη ομάδα ήταν η νικήτρια με σκορ 210-165 και οι παίκτες της βγήκαν έξω με τον Γιάννη Αποστολάκη.

Απολαμβάνοντας sushi από τον ευρέως γνωστό Ιάπωνα chef Take, διηγήθηκαν την περιπετειώδη ομαδική δοκιμασία και πως κατάφεραν να έχουν την καλύτερη βαθμολογία. Η ιστορία ζωής του chef Take, που τους φιλοξένησε στο χώρο του, έκανε τους νικητές να συνειδητοποιήσουν πως αυτό, που αγαπάει κάποιος πολύ, θα βρει το δρόμο να το καταφέρει επιτυχώς.

 

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης έδειξε τον εαυτό του ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, ενώ παράλληλα έδωσε την ασυλία στον υπαρχηγό του, τον Σταύρο Γεωργίου. Παρά τις αντιρρήσεις και τις διαμαρτυρίες, κρυφές ή φανερές, μερικών από την ομάδα, έπρεπε για άλλη μια φορά να πολεμήσουν για την ασυλία περνώντας μια δοκιμασία, που απαιτούσε σβελτάδα, υπομονή, επιμονή αλλά και αρκετό χιούμορ. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Τζον, ο οποίος κέρδισε την ασυλία.

 

Άρα, Τζον και Σταύρος Γεωργίου έχουν ασυλία, ενώ ο Σταύρος Βαρθαλίτης είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Οι άλλοι δύο θα αναδειχθούν στην αυριανή ψηφοφορία.

 

Το αποψινό επεισόδιο (13/3) του ριάλιτι μαγειρικής θα είναι γεμάτο ένταση.

Το προνόμιο της ασυλίας όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef ανήκει στους Σταυρή και Τζον.

Ο πρώτος την κέρδισε επειδή επέλεξε ο Σταύρος να τον «σώσει», ενώ ο δεύτερος έφτιαξε τα καλύτερα donuts της δοκιμασίας.

Η ψηφοφορία που θα παρακολουθήσουμε απόψε θα αποτελέσει αιτία πολλών καβγάδων στο MasterChef, ενώ στο τέλος του επεισοδίου θα έχουμε μία πολύ απρόσμενη αποχώρηση.

Ένταση και πάθος λοιπόν είναι δύο χαρακτηριστικά που θα πρωταγωνιστήσουν.

Δείτε το τρέιλερ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»