Επιβεβαιώθηκε ο έρωτας στο #MasterChefGR «Ο μπαμπάς το ξέρει και εγκρίνει!»

 
Τα ανοιχτά μικρόφωνα και ο Κουτσόπουλος τους πρόδωσαν! 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Μια ακόμη ομαδική δοκιμασία παρακολουθήσαμε χθες βράδυ στο MasterChef. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δυο ομάδες και μαγείρεψαν για τους κριτές και τους καλεσμένους τους που ήταν οι άνθρωποι που έχουν ως μάνατζερ στα εστιατόριά τους. Η Έλενα Ματζουράνη, ο Βασίλης Πάιρας και ο Νίκος Ιακωβίδης

Το κύριο συστατικό ήταν το μανιτάρι και καλεσμένος ήταν ο "γκουρού" των μανιταριών, γεωπόνος και μυκητολόγος, Λευτέρης Λαχουβάρης.

Οι ομάδες χωρίστηκαν με έναν πρωτότυπο τρόπο, μοιράζοντας τα σκεύη της κουζίνας και δυσκολεύοντας τους αντιπάλους τους αρκετά.

Η διαδικασία ήταν γεμάτη ένταση, ενώ δεν έλειψαν και τα μεγάλα λάθη από τους παίκτες.

 

Οι δύο αρχηγοί ήταν ο Σταύρος και η Μαριάννα και οι ομάδες χωρίστηκαν ως εξής: Ο Στάυρος πήρε τον Σταυρή ως υπαρχηγό, τον Ηρακλή, τον Δημοσθένη, την Κατερίνα, τον Τζον, τη Μαρία και την Φωτεινή.

Η Μαριάννα πήρε τον Δημήτρη ως υπαρχηγό, τον Γιώργο, τον Ηλία, την Ντέμη, τον Κώστα, τον Διονύση.

Και οι δύο ομάδες ετοίμασαν όμορφα μενού, αλλά τα προβλήματα για την μπλε ομάδα ήταν εμφανή από νωρίς.

Αν και ο Σταύρος και ο Σταυρής πήραν πάνω τους όλο το μενού, θεωρώντας ότι αυτοί θα μπορούσαν να εγγυηθούν την επιτυχία της ομάδας, τελικά τα περισσότερα πιάτα τους ήταν απογοητευτικά.

Οι κριτές και οι καλεσμένοι τους δοκίμασαν όλα τα πιάτα και ψήφισαν. Όπως φάνηκε μάλιστα από την κριτική τους οι κόκκινοι έχουν κερδίσει πανηγυρικά.

Μετά τις φήμες και την επιβεβαίωση από όντως υπάρχει ένα ειδύλλιο μέσα στο σπίτι του MasterChef, ήρθε και η μπηχτή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Οι πρώτες φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν όταν πριν μερικές ημέρες ο νικητής του Mystery Box, Τζον, κλήθηκε να διαλέξει το «ζευγάρι» της όμορφης Μαρίας, τα «πειράγματα» και τα σχόλια γεμάτα υπονοούμενα δε σταματούσαν από τους MasterChefs!

«Βίον ανθόσπαρτον», ευχήθηκαν στον Δημήτρη και στη Μαρία οι συμπαίκτες τους, ωστόσο, οι ίδιοι δεν παραδέχτηκαν τίποτα!

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (11-03) οι μπηχτές συνεχίστηκαν από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, κανείς όμως δεν περίμενε την «πληρωμένη» απάντηση της Μαρίας.

Δες στο βίντεο όλα όσα έγιναν

 

Λίγο αργότερα, η Μαρία Μπέη μιλούσε με την Κατερίνα Λένη για τον Δημήτρη, όμως, ξέχασαν ότι τα μικρόφωνα και οι κάμερες κατέγραφαν.

Ο διάλογος που είχαν η Μαρία με την Κατερίνα:

Μ.ΜΠ.:  Τι μας έκαναν με τον Μπέλλο; Μέχρι και το εκκλησάκι βρήκαν.

Κ.Λ.: Σας έχουν πάρει πρέφα όλοι.

Μ.ΜΠ.: Δεν πειράζει. Ο μπαμπάς εγκρίνει!

Κ.Λ.: Εντάξει, ευτυχώς! Αυτό το άγχος είχαμε!

Μ.ΜΠ.: Ο μπαμπάς το ξέρει!

 

Σε αυτή την ομαδική  (11-03), οι παίκτες επιλέγουν σκεύη και οι ομάδες των μπλε και των κόκκινων, για ακόμα μια φορά, σχηματίζονται βασιζόμενες στις παρέες των δωματίων του σπιτιού.

Οι δύο αρχηγοί θα βάλουν τα δυνατά τους για να φτιάξουν ένα μενού 5 πιάτων για τους Σεφ του διαγωνισμού Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Πάνο Ιωαννίδη αλλά και για τους υπεύθυνους σάλας ή maître, που αποτελούν το «άλλο τους μισό» στα εστιατόριά τους Nolan, Feedel και Ovio, αντιστοίχως.

Τι συνέβη όμως και η ήρεμη Μαρία βγήκε έξω από τα ρούχα της και δήλωσε στην κάμερα πως αν κανείς τη γειώσει γίνεται «σκύλα».

 

Στη σημερινή συζήτηση στο συμβούλιο θα φανούν οι αδυναμίες οργάνωσης και πρακτικής σκέψης. Ο φόβος κάποιων και η αδυναμία τους να εμπιστευθούν τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας τους, στη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας, θα φέρουν αντιπαράθεση και νεύρα κατά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Η κερδισμένη ομάδα συναντά τον Γιάννη Αποστολάκη στο εστιατόριο The Y project. Απολαμβάνοντας sushi από τον ευρέως γνωστό Ιάπωνα chef Take, διηγούνται την περιπετειώδη ομαδική δοκιμασία και πως κατάφεραν να έχουν την καλύτερη βαθμολογία. Η ιστορία ζωής του chef Take, που τους φιλοξενεί στο χώρο του, κάνει τους νικητές να συνειδητοποιήσουν πως αυτό, που αγαπάει κάποιος πολύ, θα βρει το δρόμο να το καταφέρει επιτυχώς.

Όπως συνηθίζεται να γίνεται από τους περισσότερους ευσυνείδητους αλλά και περήφανους αρχηγούς μετά την ανάλυση των ευθυνών, που προκύπτουν από το συμβούλιο, ο αρχηγός της χαμένης ομάδας αναλαμβάνει την ευθύνη για το κακό αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας όμως με έναν αρκετά ανορθόδοξο τρόπο το πλεονέκτημα, που του προσφέρουν οι κριτές.

Παρά τις αντιρρήσεις και τις διαμαρτυρίες, κρυφές ή φανερές, μερικών από την ομάδα, θα πρέπει για άλλη μια φορά να πολεμήσουν για την Ασυλία περνώντας μια δοκιμασία, που απαιτεί σβελτάδα, υπομονή, επιμονή αλλά και αρκετό χιούμορ.

Δες το τρέιλερ:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»