Οι νικητές της δοκιμασίας, οι υποψήφιοι και η αποχώρηση στο #MasterChefGR

 

Η "κατσάδα" του Λεωνίδα Κουτσόπουλου σε Μάρλεν & Ιωάννη! Η σκληρή δοκιμασία για το πιάτο αντιγραφής και η αποχώρηση! Ποιος έφυγε από το #MasterChefGR; Απίστευτες εκφράσεις! «Τον “πίνουν” από μας σε κάθε δοκιμασία» – «Είμαι μεγάλη καρ…λα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Δοκιμασία για γερά νεύρα αποδείχτηκε αυτή των ζευγαριών στην οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής. 

Από νωρίς στο επεισόδιο είδαμε τα ζευγάρια με τα καλύτερα πιάτα και αυτά ήταν του Μπέλλου με τη Μαρία, του Σταύρου με την Μαριάννα και του Διονύση με τον Σταυρή.

Το καλύτερο όλων όμως ήταν τελικά του Σταύρου και της Μαριάννας οι οποίοι και θα είναι αρχηγοί στην επόμενη ομαδική δοκιμασία.

 

Στο Τεστ δημιουργικότητας του MasterChef, στο οποίο οι διαγωνιζόμενοι μαγείρεψαν σε ζευγάρια, ο Ιωάννης Χαραλάμπους και η Μάρλεν Γρυντάκη είχαν το χειρότερο πιάτο. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τους τα… είπε ένα χεράκι για τις δικαιολογίες που έλεγαν κι έστειλε σαφές μήνυμα προς όλους τους παίκτες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κουτσόπουλος ξέσπασε για την υποτιθέμενη σχέση του με πανέμορφη γιατρό

«Η Μάρλεν προσπαθούσε να μας πείσει ότι ήταν καλή η προσπάθειά τους και ότι τρώει όλο αυτό το λίπος. Πέραν του ότι πιστεύει ο καθένας για τον εαυτό του ή οτιδήποτε, εδώ είστε για να ακούτε τη δική μας κριτική.

Αυτό που πιστεύετε ότι είναι πολύ καλό, μπορείτε να το μαγειρέψετε έξω όταν θα αναλάβετε ένα εστιατόριο. Ιωάννη, έχουμε κάνει κι εμείς σάλτσα ντομάτα και μάγουλα, πράγμα που σημαίνει ότι ξέρουμε να ξεχωρίσουμε το καλό με το κακό κι αν μια σάλτσα είναι έτσι και πώς έχει γίνει. Κατανοητό;

Δεν προσβλήθηκα, απλά περιγράφω τη συνθήκη. Εμείς κρίνουμε, εσείς ακούτε. Όποιος διαφωνεί, μπορεί να αποδεικνύει μαγειρικά ότι διαφωνεί με αυτό που του λέμε. Εγώ δεν θα πειστώ ότι ένα μάγουλο που ήταν 80% λίπος για κάποιο λόγο είναι καλό», είπε μεταξύ άλλων ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

 

Όσο για τα χειρότερα πιάτα της δοκιμασίας ζευγαριών ήταν του Ιωάννη με τη Μαρλέν, τoυ Ηλία με τη Φωτεινή και του Κώστα με τον Δημοσθένη.

Οι κριτές αποφάσισαν πως το χειρότερο από όλους ήταν αυτό της Μαρλέν με τον Ιωάννη και κατευθείαν βγήκαν στον ντάκο ενώ εκείνοι που σώθηκαν ήταν ο Ηλίας με τη Φωτεινή. Έτσι, οι άλλοι υποψήφιοι για αποχώρηση είναι ο Κώστας με τον Δημοσθένη.

Δείτε το βίντεο με τις ανακοινώσεις...

 

Ο Ιωάννης Χαραλάμπους ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο MasterChef και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον ρώτησε αν θα κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας για να σώσει τον εαυτό του ή κάποιον συμπαίκτη του.

Ο διαγωνιζόμενος, όμως, αρνήθηκε να την χρησιμοποιήσει και δήλωσε ότι μαγειρέψει κανονικά στη δοκιμασία αποχώρησης μαζί με την Μάρλεν Γρυντάκη, τον Δημοσθένη Μασσαλά και τον Κώστα Νταλιάνη.

«Δεν θα χρησιμοποιήσω την κάρτα ασυλίας. Σέβομαι, το έχω πει από πριν, την κριτική σας. Για να είμαστε εδώ σημαίνει ότι ήταν κακά τα πιάτα μας και γι’ αυτό θα μαγειρέψουμε για να δώσουμε μια καλύτερη εικόνα», είπε αρχικά ο Ιωάννης Χαραλάμπους και ρώτησε τους άλλους τρεις υποψήφιους: «Είναι κάποιος που θέλει την κάρτα;» και όλοι του είπαν “όχι”.

«Εγώ, πάντως, άμα την είχα θα το έσωζα το κωλ…άκι μου γιατί γι’ αυτό το λόγο υπάρχει. Δώστε μου εμένα την κάρτα την άλλη φορά να σας δείξω πώς χρησιμοποιείται η κάρτα», είπε ο Γιώργος Λασκαρίδης.

«Κέρδισέ την, λοιπόν, εσύ, όταν θα ξαναβγεί στη γύρα και τα ξαναλέμε», απάντησε η Κατερίνα Λένη στον Γιώργο.

Τέσσερις παίκτες βρέθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση και έπρεπε να αποδείξουν πως αξίζουν να μείνουν στο ριάλιτι μαγειρικής.

Όλοι τους έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου να χαρίσουν στους κριτές το καλύτερο πιάτο τους από τη δοκιμασία αποχώρησης η οποία είχε να κάνει με πιάτο αντιγραφής.

Η ένταση ήταν έκδηλη κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας από τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση με τη Μάρλεν να ζητά συχνά τη βοήθεια των συμπαικτών της από τον εξώστη που της τη χάρισαν απλόχερα.

To πιάτο αντιγραφής ήταν Λαζάνι πεσκανδρίτσας.

Και φυσικά αποδείχτηκε αρκετά δύσκολο στην παρασκευή του το συγκεκριμένο πιάτο.

Στο τέλος της δοκιμασίας, πάντως, ήταν όλοι ευχαριστημένοι με τις δημιουργίες τους.

 

Το θέμα ήταν όμως ότι όπως οι κριτές διαπίστωσαν, οι περισσότεροι από τους υποψήφιους προς αποχώρηση δεν τήρησαν κατά γράμμα τη συνταγή που τους είχαν δώσει.

Τελικά, ο πρώτος που επέστρεψε πίσω στο σπίτι του MasterChef ήταν ο Ιωάννης ενώ αμέσως μετά ήταν ο Δημοσθένης.

Ποιος τελικά αποχώρησε από το σπίτι;

 

Η επιστροφή των νικητών στο σπίτι του MasterChef μετά τη δοκιμασία αποχώρησης προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα στους παίκτες, που είδαν να μην γυρίζει η Μάρλεν Γρυντάκη. Ο Ηρακλής Αποστολίδης τα έβαλε με την Ντέμη Γεωργίου, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως είναι πολύ καλή στην υποκρισία.

«Εννοείται πως πιστεύουμε ότι η Μάρλεν είναι μια δυνατή μαγείρισσα, αλλά καλώς ή κακώς δεν απέδειξε κάτι τέτοιο στον διαγωνισμό και είναι πολύ άσχημο παιδιά που είμαστε μαζί και μαγειρεύουμε μαζί τον… πίνουν από μας σε κάθε δοκιμασία και βλέπουν ότι είμαστε δυνατές και αποδεικνύουμε τι είμαστε να λένε τώρα ότι “έφυγε η πιο δυνατή και δεν υπάρχει τώρα καμία”», είπε η Ντέμη Γεωργίου.

«Ο Γιάννης είναι πολύ καλός στην υποκριτική, η Ντέμη είναι πολύ καλή στην υποκρισία. Δεν ξέρω αν έγινε off camera ή on camera, αλλά επειδή είμαι μεγάλη καρ…λα έκατσα και πρόσεξα τις κινήσεις του καθενός μέσα στο σπίτι. Όταν είπαν κάποια άτομα ότι έφυγε μια δυνατή μαγείρισσα από το παιχνίδι, δεν μου άρεσε το γελάκι της Ντέμης. Αυτό είναι υποκρισία. Και όταν είσαι τον τελευταίο καιρό με τη Μάρλεν κό…ς και βρακί, όπως είχε κάνει και με τη Μάγδα, που αφιέρωσε χρόνο για σένα στο γράμμα της, το ίδιο έκανες τώρα με τη Μάρλεν», είπε ο Ηρακλής Αποστολίδης.

 

Δείτε το τρέιλερ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά