Τέλος στη κόντρα Καγιά - Ηλιάνας! Το Star αποφασίζει και όχι η Βίκυ!

 

Την ώρα που τα πρόσωπα της επιτροπής του #GNTMgr, όπως η Βίκυ Καγιά κι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τοποθετούνται δημοσίως για τα μέσα-έξω του καναλιού, ο σταθμός έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Τελικά ποιος μένει και ποιος φεύγει από το #GNTMgr;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Το star channel ξεκαθάρισε ότι δεν έχει τίποτα οριστικοποιηθεί για κανέναν, ενώ υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού δηλώνει: «Κανένας συντελεστής του “GNTM” δεν έχει κληθεί να υπογράψει ακόμη», σύμφωνα με τη Real.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Όσον αφορά στις δηλώσεις των κριτών, σχολιάζει: «Οι όποιες συζητήσεις γίνονται -μέχρι να οριστικοποιηθούν τα πράγματα- συνεχίζονται κανονικά. Αν μιλάνε (σ.σ δημόσια) οι συντελεστές, δικαίωμά τους, εμείς δεν απαντάμε».

Να θυμίσουμε τα λεγόμενα της Βίκυς Καγιά: «Την Έλενα Χριστοπούλου δεν θα την δούμε στο GNTM γιατί έχει πάει σε άλλη εκπομπή. Όποιος φεύγει από το Star, δεν επιστρέφει. Όχι επειδή έχουν κάποιο θέμα προσωπικά με την Έλενα Χριστοπούλου, οποιοσδήποτε φεύγει δεν γυρνάει στο κανάλι. Δεν ξέρω αν έχει πέσει άλλο όνομα στο τραπέζι».

 

Αποκλειστικές δηλώσεις στο Πρω1νό και στην Μαρία Κοκολάκη έκανε η Βίκυ Καγιά, η οποία μίλησε για το Shopping Star που είναι όπως λέει το αγαπημένο της πρότζεκτ, αναφέρθηκε στο Masterchef και δήλωσε πως για το GNTM δεν υπάρχει προς το παρόν επίσημη ενημέρωση.

«Τα γυρίσματα για το Shopping Star πάνε τέλεια, για το GNTM έχουμε πάρα πολύ χρόνο ακόμα.

Άμα δεν εμπιστεύεσαι την ομάδα σου είναι σαν να μην εμπιστεύεσαι τον ίδιο σου τον εαυτό. Δεν μπορείς μόνος σου να κάνεις επιτυχίες, ούτε να καρπώνεσαι πράγματα. Είμαι πολύ τυχερή που τους έχω. Είναι η αγαπημένη μου εκπομπή το Shopping Star! Ό,τι και να έχω, όπως και να είμαι, με το που έρχομαι εδώ και ανοίγει η πρώτη ντουλάπα, τις λατρεύω!

Παρακολουθώ το Masterchef όσο μπορώ. Είναι πάρα πολύ ωραία εκπομπή! Τις «Άγριες Μέλισσες» δεν τις παρακολουθώ πια. Τις είχα δει στην αρχή όταν είχε ξεκινήσει, αλλά τώρα όχι πια. Είναι λίγα τα πράγματα που μπορώ να δω στο σπίτι με τα παιδιά, γιατί κακά τα ψέματα, όταν γυρνάω θέλω να είμαι 100% με τα παιδιά. Όταν είσαι εργαζόμενη μαμά που δουλεύεις πάρα πολύ, δεν μπορείς να κάτσεις μπροστά στην τηλεόραση να βλέπεις όλο το πρόγραμμα. Λένε παραμύθια, παίζουμε, θα πέσω κι εγώ να ξεραθώ.

Ακόμη δεν υπάρχουν συζητήσεις για το GNTM. Ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα. Δεν έχει αλλάξει τίποτα, δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση. Η διάθεση είναι να γίνει», είπε στο Πρω1νό η Βίκυ Καγιά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»