Ξέσπασε σε κλάματα ο Σταύρος Γεωργίου, μετά την ατιμωτική ήττα στο #MasterChefGR

 
Τεράστια η διαφορά των δυο ομάδων στη βαθμολογία και οι απρόσμενες εξελίξεις στο #MasterChefGR
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο.

Η πρώτη επαγγελματικού τύπου δοκιμασία που είδαμε να συμβαίνει είχε ευτράπελα και ατυχίες, ενώ η μπλε ομάδα ήρθε αντιμέτωπη με μια μεγάλη αστοχία, καθώς βρέθηκε τρίχα σε πιάτο που σέρβιρε.

Το reality ξεκίνησε με τους παίκτες και των δύο ομάδων, ενώ η Ντέμη έδειχνε θυμωμένη και τα έβαλε με όλους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος κριτής του #MasterChefGR είναι κοκέτα και δυσκολεύει τους στυλίστες;

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έδωσε τον λόγο στη Ντέμη, η οποία του είπε πως μόλις 30 δευτερόλεπτα πριν μπουν στην κουζίνα της ανακοίνωσαν πως τελικά θα είναι στη σάλα, με τον αρχηγό να λέει τη δική του οπτική.

Η Ντέμη είπε με έντονο ύφος: «Ρε παιδιά ήμασταν έξω και μιλούσαμε και λέγαμε ποια ήταν τα πόστα μας και μου είπατε ένα δευτερόλεπτο πριν ότι δουλεύω στη σάλα. Ας τα λέμε όπως είναι δεν υπάρχει πρόβλημα… Μπορεί να γνωρίζω πως γίνεται αυτή η διαδικασία αλλά στο μαγαζί μου είμαι πάντα στην κουζίνα».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι δεν την ρώτησαν αν θέλει και τόνισε ότι δεν γνώριζε καν τι είναι αυτά τα πιάτα!

Ακόμη, η Ντέμη ανέφερε έντονα ότι «δεν μπορούσαν να διαχειριστούν οι συμπαίκτες της τη σάλα»! Ωστόσο, είδαμε και μια ειρωνική φάση να λαμβάνει χώρα ενώπιον όλων μεταξύ Ντέμης και Ηλιάνας, ενώ το βλέμμα της τελευταίας ήταν όλα τα λεφτά…

 

Εκείνες που ήρθαν αντιμέτωπες πρώτες από τις δύο ομάδες ήταν η Ντέμη από την Μπλε Ομάδα και η Ηλιάνα από την Κόκκινη Ομάδα καθώς κλήθηκαν να απαντήσουν στους κριτές πώς τα είχαν πάει στο σέρβις μιας και έπρεπε να βρίσκονται στη σάλα και να παίρνουν παραγγελίες από τους επαγγελματίες σεφ οι οποίοι και θα βαθμολογούσαν τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απίστευτη επίθεση της Σπυριδούλας στην Ηλιάνα του #MasterChefGR

Η Ηλιάνα όταν ρωτήθηκε από τους κριτές το μόνο που έκανε ήταν να πει τα παράπονά της για την Ντέμη επισημαίνοντας πως κατά τη διάρκεια της παραγγελίας που έπαιρναν από κάθε τραπέζι, η αντίπαλό της από την μπλε ομάδα την μπέρδευε, παρ’ όλο που η Ντέμη από τη μεριά της υποστήριζε πως το μόνο που έκανε ήταν να βοηθάει την Ηλιάνα να μη χάσει παραγγελία και όχι να την μπερδεύει.

Η συμπεριφορά της Ηλιάνας απέναντι στην Ντέμη εξόργισε τους παίκτες της Μπλε ομάδας οι οποίοι με τον τρόπο τους την… χλεύασαν και φυσικά την έκαναν έξαλλη.

 

"Είδα έναν Σταύρο που έδωσε την ψυχή του για αυτή τη δοκιμασία. Δεν δούλευε για τον εαυτό του, πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησε το παιχνίδι, αλλά για εμάς για να κερδίσουμε"

Απρόσμενη έκβαση είχε η ομαδική δοκιμασία του MasterChef για τους κόκκινους, οι οποίοι δεν κατόρθωσαν να πάρουν τη νίκη από τους μπλε. Λίγα δευτερόλεπτα, μάλιστα, μετά από την ανακοίνωση από τους κριτές, o αρχηγός της κόκκινης ομάδας, Σταύρος Γεωργίου πήρε την ευθύνη της ήττας και ξέσπασε σε κλάματα.

 

Ο Σταύρος, βέβαια, δεν ήταν ο μόνος που “λύγισε” καθώς τον ακολούθησαν στην εκδήλωση λύπης και στην συναισθηματική φόρτιση τόσο ο Τζον Ρεάνο όσο και η Μαρία Μπέη από την ίδια ομάδα.

“Έκλαψα πιο πολύ για τα παιδιά και για το λόγο πως απογοητεύτηκα πάρα πολύ που δεν βγήκαν έξω. Είχαν αποδώσει πάρα πολύ καλά, πάρα πολύ σωστά, με άκουσαν και δεν τους άξιζε” σημείωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα ο Σταύρος.

“Το ένιωσα πως πραγματικά απογοητεύτηκε από τον εαυτό του, αλλά εγώ θα έλεγα το αντίθετο. Ότι με αυτά που έδειξε χθες και σήμερα, έχει κερδίσει και σαν μάγειρας και σαν άνθρωπος” ανέφερε, με τη σειρά του, ο Τζον προσθέτοντας λίγο αργότερα με δάκρυα, πως “είναι αυτό που με στεναχωρεί πάρα πολύ γιατί χθες είδα έναν άλλο Σταύρο. Είδα έναν Σταύρο που έδωσε την ψυχή του για αυτή τη δοκιμασία. Δεν δούλευε για τον εαυτό του, πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησε το παιχνίδι, αλλά για εμάς για να κερδίσουμε”.

“Νιώθω μέσα μου απογοήτευση! Νιώθω καθαρά λύπη για το γεγονός ότι κάναμε μια πάρα πολύ καλή δουλειά, είμασταν πολύ επαγγελματίες, τα είχαμε οργανώσει όλα τέλεια. Δηλαδή βλέπουμε την ομάδα δίπλα μας σε ένα χάος που, όταν αυτό επικρατεί σε μια επαγγελματική κουζίνα, δεν βγαίνουν τα πιάτα σωστά. Εμείς απλά είχαμε τα πιάτα μας, το πόστο μας, την εμφάνιση μας, την γεύση μας και ήμασταν σίγουροι για όλα! Ο Σταύρος ήταν τέλειος σαν αρχηγός, ακόμα και τώρα που έχουμε χάσει δεν πρόκειται να αλλάξω γνώμη για αυτόν ούτε σαν αρχηγό ούτε σαν άτομο” τόνισε βουρκωμένη στην κάμερα η Μαρία Μπέη.

Μια πολύ συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή για τους κόκκινους…

 

Οι νικητές της ομαδικής δοκιμασίας βρέθηκαν για cocktails μαζί με τον σεφ Γιάννη Αποστολάκη.

Κι εκεί, λοιπόν, που συζητούσαν και απολάμβαναν τα ποτά τους, ένας διαγωνιζόμενος του MasterChef μίλησε και για την προσωπική του ζωή, έπειτα από ερώτηση του Γιάννη Αποστολάκη.

Ο παίκτης εξομολογήθηκε με χιούμορ: «Γνωρίζω μια Βραζιλιάνα πιτσιρίκα αλλά χώρισα πριν μπω. Οι γυναίκες δεν με αντέχουν πάνω από τρία χρόνια».

Ο λόγος για τον Διονύσης Πρώιος!

Aυτή η ατάκα έκανε όλους να ξεσπάσουν σε γέλια και πειράγματα και το κλίμα ήταν απόλυτα ευχάριστο!

 

Η δοκιμασία ασυλίας που έκανε τους κριτές να... λιώσουν στα γέλια!

Μια ξεχωριστή στιγμή πρόσφεραν στο τηλεοπτικό κοινό οι τρεις κριτές του MasterChef. Ορθότερα, o Τζον Ρεάν χάρισε μια απολαυστική στιγμή στον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο που λύθηκαν στα γέλια και οι τηλεθεατές τους ακολούθησαν.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας γευσιγνωσίας, ο νεαρός παίκτης του MasterChef είχε ένα ιδιαίτερο στιλ για να δοκιμάζει τα διαφορετικά γλυκά του κουταλιού από το χέρι του Σωτήρη Κοντιζά. Ένα MasterChef στιγμιότυπο στο οποίο, δίχως άλλο, δεν χωρούν περιγραφές και σχόλια!

Τι ακριβώς, όμως, εννοούμε και γιατί οι τρεις αγαπημένοι κριτές δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους; Οι απαντήσεις βρίσκονται στο απόσπασμα που ακολουθεί!

“Τα γλυκά του κουταλιού είναι κάτι που δεν μου αρέσει προσωπικά, καλή μου επιτυχία” σχολίασε με χιούμορ ο Τζον για την δοκιμασία στην οποία τον απολαύσαμε…

 

Η διαδικασία για την κατάκτηση της ασυλίας πραγματοποιήθηκε κι έχουμε νικητή.

Τέσσερεις παίκτες του MasterChef: η Μαρία, ο Τζων, η Μάρλεν κι ο Ηρακλής κλήθηκαν να φτιάξουν πέντε διαφορετικά μπολ σαντιγή και να χτυπήσουν τόσο καλά την κρέμα γάλακτος, που όταν οι κριτές θα γυρνούσαν τις μπασίνες ανάποδα να μην πέσει τίποτα απολύτως.

Η δοκιμασία ήταν ξεκαρδιστική, αφού όλοι έγιναν κυριολεκτικά χάλια, αλλά τουλάχιστον το διασκέδασαν. Ωστόσο, μόνο ένας κατάφερε να κερδίσει!

Ποιος είναι αυτός λοιπόν που πήρε την πολυπόθητη ασυλία και δεν κινδυνεύει να είναι συνυποψήφιος με τον Σταυρή;

Ο Τζον τα κατάφερε κι ας έγινε ολίγον χάλια από τη σαντιγή!

 

Δείτε τι θα γίνει απόψε

Από τις πιο δύσκολες στιγμές στον διαγωνισμό είναι η ώρα της ψηφοφορίας. Η ομάδα των κόκκινων μπαίνει με την πιο αρνητική διάθεση, μετά την ήττα από την ομάδα των μπλε. Με συναισθήματα αδικίας για το αποτέλεσμα -μιας και δούλεψαν σαν καλολαδωμένη μηχανή- τα μέλη της χαμένης ομάδας βρίσκονται σε δίλημμα για τις ψήφους, που πρόκειται να δώσουν.

Το αποτέλεσμα ξεκάθαρο και ο αρχηγός τους, ο Σταυρής, σκέφτεται πολλά σενάρια και ενδεχόμενα. Η προσήλωση στον στόχο, παρά τα εμπόδια που προκύπτουν, είναι για όσους θέλουν πραγματικά να φτάσουν στον τελικό!

Σε μια μάχη για την παραμονή στο παιχνίδι, οι υποψήφιοι για αποχώρηση μαγειρεύουν γνωρίζοντας ότι αυτή μπορεί να είναι η τελευταία τους μέρα στο MasterChef 4. Κάποιοι από τον εξώστη μιλούν για «θέατρο» και προσποίηση, γεγονός που δείχνει ξεκάθαρα πλέον πως έχουν διαχωριστεί οι παρέες μέσα στον διαγωνισμό.

Ένα πιάτο αντιγραφής με «γαλλικό» αέρα από τον guest chef Ντίνο Φωτεινάκη, είναι εκείνο, που θα αποτελέσει  σημείο κρίσης των υποψήφιων. Το άγχος και η καταβεβλημένη ψυχολογία όμως θα στοιχίσει σε κάποιον ή κάποια, την παραμονή στον διαγωνισμό και το όνειρο του MasterChef.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων