Παρασκευή, 3 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Αυτός αποχώρησε από το #MasterChefGR! Σέρβιρε ωμό κρέας

  04/03/2020 08:58
Αυτός αποχώρησε από το #MasterChefGR! Σέρβιρε ωμό κρέας

Αυτός αποχώρησε από το #MasterChefGR! Σέρβιρε ωμό κρέας

  04/03/2020 08:58
 

Τέσσερις υποψήφιοι, μια αποχώρηση! Ένας λιγότερος παίκτης για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Δημοσθένης, η Φωτεινή και η Ηλιάνα επέστρεψαν στο σπίτι.

Φορώντας τις μαύρες τους ποδιές μπροστά στους κριτές του MasterChef, οι τέσσερις υποψήφιοι, Ηλιάνα Βλάχου, Δημοσθένης Μασσαλάς, Φωτεινή Ζοσιμίδου και Ιορδάνης Αράπογλου είδαν το πιάτο που έπρεπε να αντιγράψουν όσο καλύτερα μπορούσαν για να κρατήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό.

ΔΕΙΤΕ EΠΙΣΗΣ: 

Οι τέσσερις υποψήφιοι έπρεπε να χρησιμοποιήσουν απόλυτα την παρατηρητικότητα τους και να αποδείξουν στους τρεις Μέντορες, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ότι αξίζουν να προχωρήσουν στο διαγωνισμό για να κερδίσουν μια θέση στη χρυσή δεκάδα του MasterChef.

Το πιάτο που έπρεπε να αντιγράψουν οι τέσσερις υποψήφιοι ήταν αρνί κόντρα, μιλφέιγ από αρσενικό Νάξου και μανιτάρι King Oyster. Συγκέντρωση και απόλυτη προσοχή, στη συνταγή του πιάτου αντιγραφής ήταν τα κύρια βήματα για την επιστροφή στο σπίτι του MasterChef.

Ο Ιορδάνης Αράπογλου, όμως, έκανε ένα τραγικό λάθος! Το αρνί που σέρβιρε στους κριτές ήταν ωμό μέσα και ως εκ τούτου η απόφαση των κριτών ήταν ξεκάθαρη, με τον Ιορδάνη να αποχωρεί από το MasterChef!

«Αυτό που θέλω να πω στα παιδιά είναι να δώσουν όλο τους τον εαυτό, να δώσουν τον πραγματικό τους εαυτό και ποτέ να μη χάσουν τον εαυτό τους σε αυτή την υπέροχη λάμψη των αστεριών», είπε ο Ιορδάνης Αράπογλου.

Ποιος θα είναι ο δεύτερος αρχηγός της νέας ομαδικής δοκιμασίας; Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (4/3);

Πρώτη και κύρια συνθήκη της σημερινής δοκιμασίας είναι ο επαγγελματισμός.

Η ευκαιρία είναι μοναδική αφού θα μαγειρέψουν σε μία από τις πιο οργανωμένες κουζίνες, εκείνη του Grand Resort Λαγονήσι.

Ένα πραγματικά ιστορικό ξενοδοχείο, στο οποίο έχουν φιλοξενηθεί εξέχουσες προσωπικότητες διεθνούς εμβέλειας, συνδεδεμένο με ένδοξες στιγμές της Αθήνας.

Η δοκιμασία όμως ανεβαίνει σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο αφού οι δύο ομάδες καλούνται να μαγειρέψουν ένα πλήρες μενού για 25 διακεκριμένους Έλληνες μάγειρες και σεφ υπό κανονικές επαγγελματικές συνθήκες.

Στιγμές πανικού και ανοργάνωτης κουζίνας από τη μια, ενώ από την άλλη απόλυτος επαγγελματισμός και συνεννόηση, είναι τα δύο άκρα στα οποία τελικά κινούνται οι δύο ομάδες.

Άραγε το αποτέλεσμα που έφτασε στα πιάτα των 25 διακεκριμένων καλεσμένων θα είναι και ανάλογο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας