Ξέφυγαν τα πράγματα στο #MasterChefGR: «Με σένα θα τα πούμε off camera!»

 
 
Η ψηφοφορία έφερε βαριές κουβέντες και αποχώρηση! Έπεσαν οι μάσκες, βγήκαν τα μαχαίρια στο #MasterChefGR
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ούτε λίγο ούτε πολύ άναψαν, στο επεισόδιο της Παρασκευής, τα αίματα στο MasterChef κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας στο πλατό! Όταν όμως η διαδικασία ψηφοφορίας ολοκληρώθηκε, η Κατερίνα που παρακολουθούσε από τον εξώστη ξεσπάθωσε με αποτέλεσμα ο Γιώργος να μην κρατηθεί και να της απαντήσει έξω από τα δόντια.

 

“Θα χρησιμοποιούσα την κάρτα εάν δεν ήταν η Φωτεινή και το Γατόπουλο εκεί, στις θέσεις τους. Θα εξηγήσω και ακριβώς τον λόγο. Πρώτον γιατί θεωρώ πως είναι ανέντιμο να μπει η Φωτεινή σε αυτή τη θέση, γιατί είναι αδύναμη και το ξέρουν όλοι στην ομάδα και δεύτερον γιατί το Γατόπουλο έχει κόψει το δάχτυλο του” σημείωσε χαρακτηριστικά η διαγωνιζόμενη του MasterChef. “Και ναι, θέλω να γυρίσει και η Φωτεινή και το Γατόπουλο στο σπίτι και το δηλώνω δημόσια! Για αυτό το λόγο, λοιπόν, εάν υπήρχε περίπτωση να την σπάσω την κάρτα θα την έσπαγα και θα έδινα τη μισή στους δυο τους. Στην παρούσα φάση δεν θα έσωζα τον εαυτό μου αλλά τα δύο παιδιά. Θεωρώ πως ο Ηλίας θα έπρεπε να είναι μαζί με τον Γιώργο”.

“Ανέντιμο το θεωρώ όλο αυτό. Καλή η μαγειρική, καλό το παιχνίδι αλλά είναι καλύτερο να έχεις ψυχή και αν δεν την έχεις, εγώ προσωπικά, λυπάμαι” πρόσθεσε, επίσης, η Κατερίνα του MasterChef. “Το να λες κάποιον ανέντιμο είναι πάρα πολύ βαριά κουβέντα. Θεωρώ ότι χαρακτηρίζεις έναν άνθρωπο μπροστά σε τόσα εκατομμύρια ανθρώπους που βλέπουν στην τηλεόραση. Είναι κάτι πολύ κακό και το βγάζεις από μέσα σου μόνο αν είσαι κακός άνθρωπος” απάντησε, με τη σειρά του, ο Γιώργος στην κάμερα του MasterChef!

“Είναι μια κοπέλα που μας φέρνει το θυμιατίρι στο σπίτι και με την κακή ψυχή της προσπαθεί να κάνει κάτι, το οποίο δεν την αντιπροσωπεύει! Αλλά τι περιμένεις από μια κοπέλα, 36 χρονών που γράφει στο χέρι “μολών λαβέ”; Ότι θα πάει με τον σταυρό στο χέρι; Όχι… Τότε το θυμιατό τι το θέλει; Αυτή πρέπει να φύγει και το κακό της πνεύμα” συμπλήρωσε ο διαγωνιζόμενος στο ριάλιτι μαγειρικής!

Και είμαστε ακόμα στην, πολύ, αρχή του MasterChef…

 

Μια δοκιμασία αποχώρησης που είχε τα πάντα παρακολουθήσαμε, το βράδυ της Παρασκευής, στο επεισόδιο του MasterChef.

Έπειτα από την σχετική ψηφοφορία, μέσα σε κλίμα σχολίων και αντιδράσεων, υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Γιώργος, η Φωτεινή και ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος.

Οι τρεις επίδοξοι σεφ και διαγωνιζόμενη στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR έδωσαν τους καλύτερους τους εαυτούς προκειμένου να διατηρήσουν τη θέση στο παιχνίδι και να κερδίσουν τους κριτές με τις μαγειρικές του ικανότητες. Δυστυχώς, όμως, ο δρόμος στο MasterChef για κάποιον έπρεπε να φτάσει στο τέλος!

 
 
 
Kαι αυτός δεν ήταν άλλον από τον Κωνσταντίνο Γατόπουλο, ο οποίος απέσπασε την χαμηλότερη βαθμολογία από τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.
 

 

“Είμαι στεναχωρημένος. Νιώθω πιεσμένος από όλο αυτό που έγινε. Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να φύγω τόσο νωρίς. Είχα πολλά να κάνω ακόμα, είτε ατομικά είτε ομαδικά και είμαι σίγουρος ότι θα έπαιζα ρόλο στο να βοηθήσω κάποια άτομα που, ναι μεν είναι καλοί μάγειρες αλλά υστερούν κάπου αλλού. Δεν θα γίνει όμως αυτός” σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του MasterChef κατά την αποχώρηση του.

Έτσι στον διαγωνισμό συνεχίζουν ο Γιώργος και η Φωτεινή…

 

Όσα είπαν on camera ο Γιώργος και η Κατερίνα!

Μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Γατόπουλου από το MasterChef, στο επεισόδιο της Παρασκευής, η Φωτεινή και ο Γιώργος επέστρεψαν στο σπίτι. Η υποδοχή, ωστόσο, στον νεαρό διαγωνιζόμενο δεν ήταν ιδιαιτέρως θερμή από την συμπαίκτρια του, Κατερίνα με την οποία και βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις τους!

Χαρακτηριστικό, δε, είναι πως μόλις ο Γιώργος επέστρεψε στο σπίτι του MasterChef από τη δοκιμασία αποχώρησης και η Κατερίνα άπλωσε το χέρι για να τον συγχαρεί, εκείνος την αγνόησε επιδεικτικά!

“Επειδή θέλω να είμαι δίκαιη, πήγα να του ευχηθώ συγχαρητήρια αλλά από την πολλή έπαρση δεν την δέχθηκε! Γιατί είναι το πολύ καλό παιδί” σημείωσε με νόημα στην κάμερα η Κατερίνα προσθέτοντας πως “τέλοσπαντων, εγώ τον συγχαίρω που κατάφερε να περάσει σε αυτή την δοκιμασία. Μπράβο του, τελεία και παύλα. Στοπ”!

Όταν ο Γιώργος τόνισε, μπροστά στους συμπαίκτες του, πως θα τα πει off camera με την Κατερίνα, εκείνη δήλωσε χαρακτηριστικά: “Φοβήθηκα, που θα μου τα πει off camera! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο. Τρέμω. Νταβατζιλίκια εγώ στη ζωή μου δεν ανέχομαι. Άλλωστε το γράφει και εδώ (στο χέρι μου), μολών λαβέ… Έλα, σε περιμένω”!

Τι έκανε όμως την διαγωνιζόμενη να αναφέρει πως “είναι αξιολύπητο το ύφος του… Να πω για άλλη μια φορά ότι είναι αμόρφωτος, άξεστος, απολίτιστος”;

Μια “αναμέτρηση για δύο” δίχως τέλος μοιάζει αυτή στο MasterChef…

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»